|
|
- esprili giriler yazan esprili yazar. yazdıkları gülümsetiyor hatta birçoğu kahkaha attırıyor. şahıslar hakkında yazarken kullandığı samimi üslup gerçekten komik. ciddi konular hakkında yazmayı pek sevmiyor. eğlenmek ve gülmek isteyenlerin takip etmesini tavsiye ederim.
- nacizanebilgi'den tanıdığım ve hakkı yenmiş yazar. o zaman ortak olduğumuz bir konudan bahsediyorduk, burada karşılaştığım için sevindim. ki bir ara bana laf sokmuştu, hala hatırlarım. iyi yazardır.
- bizim kızanlardan, saçlarına kurban olunası, kıymetli bir yazar.
- aşk nelere kadirdir sorusunun cevabını "boksör kırığı" şeklinde cevaplaması bakımından ilk zirvemde "neredeyim lan ben?" sorusunu sordurmuş; laf lafı açtıkça güldürücü etkisi deplasmana çıkmış antibiyotik gibi gelen güleç arı.ne arısı be, eşşek kadar herif işte.*
- uzun zaman olmadı kendisini tanıyalı fakat içimin ısındığı yazardır.
efenim öncelikle edirna'lıdır kendısı, şeker bayramında palmiye kafede yediği gözlemelerle bana hava atmıştır ancak inşallah kurban bayram'ında bol bol götüreceğim keçecizade badem ezmeleriyle, dinlentide içilen nargileyle, beyzade de shot yapılacak tekilayla ve zübeyde hanım parkı'nda yenilen salçalı tost ile acısını fazlası ile çıkartmayı hedeflemekteyim... tam da bir koca trakyalıdır (buna kızmayacağını ümit ediyorum zira güzel bir şeydir bence) ne kadar 5 yıldır ankara'nın havasını soluyor olsa da "bea" demeyi ihmal etmez. bir de elinin ardından kalbi de kırılmıştır. gönlünün alçısının elininkinden çabuk çıkmasını dilediğim yazardır. ve ikizler burcu erkeği'dir. dostçadır, arkadaşçadır, samimidir, güvenilirdir...
şimdilik izlenimlerim böyledir, geri kalanlarını ilerleyen bölümlerde aktaracağım.
1 dakika içinde gelen edit: çok yemek muhabbeti yapmışım, canınız çekmesin. edirne'ye gelin sizde yiyin.
- şu anda ilhan irem'den bezgin şarkısını dinlemekte olan komik insan. edirnelidir, itusozluk yazarıdır, komplekslidir. 3 yıldır aynı bölümde okumamıza rağmen hala beraber ders alamadığım kişidir, iyi kalecidir. uzar gider bunlar, muhabbet adamıdır adam gibi adamdır diyelim en iyisi.
(phoenix, 15.01.2009 02:31 ~ 17.02.2009 01:54)
- son zamanlarda -sanıyorum ki sınavların yeni bitmiş olmasının da etkisiyle- delirmiş yazardır kendisi. yazık, günahtır, rüyasında karabasan görmekle kalmayıp rüyasında, rüyasında karabasan gördüğünü görmektedir. vah vah, tüh tüh bir durumdadır. allahtan şifa dilemekteyim kendisine... *
edit: ha bir de aylardır kendi deyişiyle "yanları ağriyeee"
- son yaptığımız halı saha maçında yediği gollerle bizleri biraz üzse de, kendisine güvenimiz tamdır. u21 in vazgeçilmezidir. bizim de sanctis'imizdir.
bir de bıraksın artık 1 e 4 veren iddaa kuponları yapmayı. tutuyorsa da 100 ytl yatırsın. olmuyor böyle be ya..
|