tasarım harikası olmasına rağmen 180 cm den uzun insanlar için çok problemli gözüken otomobil. dış çizgileri harika iç konsol mükemmel özellikle arka tasarımı insanın içini gıcıklıyor. 4200 cc v8 motoru 420 beygir ve 430 nm değerlere sahip yani motor konusunda da sınır tanımıyor. arka spoiler daha önce 911 porsche lerde uygulanan belirli hızdan sonra açılan kapalı spoiler şeklinde ki, buda aracın park halindeki estetiğini arttırıyor. şanzıman r tronic adı verilen audi tipi tiptronic şanzımandır ve söylenen o ki müthiş bir sürüş zevki sağlamaktadır.
önemli not : sayın audi yetkilileri duyun sesimi valla bi kere test sürüşü istiyorum.
konsept otomobil sınıfında iken adı audi le mans quattro olan ancak seri üretime geçince r8 adını alan audi'nin akılalmaz çekicilikteki modeli. özene bezene yaratılmış maşallah!
muheteşem ötesi bi tasarım, belkide ilk görüşüte aşık olduğum tek araba.. teknik özelliklerini anlatmaya gerek bile yok zaten ama o arka tasarım nedir öyle ya, insan arabayı yaşar o görüntüyle resmen ya, motoru damarlarında tüm hücrelerinde hisseder heralde... gördükten sonra bende arabaya mı biniyormuşum dedim yani, o derece!
muhteşem tasarıma sahip bir araba, hele o gündüz farları yok mu muhteşem. ah bir zengin olsam şarkısnı söyletir adama, binip gidiveresi gelir insanın uçsuz bucaksız bir sahil şeridine doğru. nasıl anlatsam, rüya gibi bir şeydir kendisi. gerçek olamayacak kadar güzeldir.
15 şubata kadar capitol den 250 ytl lik alışveriş yaptığınızda çekilişine katılmaya hak kazanabileceğiniz güzellik...dehşet güzel!
evet belki çok araba geldi şimdiye kadar capitol pistine ancak ben şimdiye dek insanları böylesine hipnotize edebilen bi araç görmedim..daha gördğünüz ilk anda sizi kendisine doğru çekiyo..alakalı alakasız herkes büyülenmiş gibi etrafındaki halkaya katılıyo..hani the perfume filminde adamın yarattığı etki gibi garip bi çekim gücü var.inanlımaz.
insanların akılndan geçenleri okumak pek zor değil onun etrafındayken:
*ah lan bi kerecik kullansam varsın olmasın benim..bi test drive ya! -young adult
*+hadi gidelim biz de katılalım hüsnü be ya çıkarsa?-
-sana elimin tersiyle bi çarparım hanım 250 ytl lik harcama yapcak paramız var sankii!!sonra fatura geldi bey dmeeyi biliosun ama! -hüsnü remziye çifti
seda sayanın oğluna aldığı arabacık.
380 milyar mıymış, zenginin malı züğürdün çenesini mi yorarmış bilmem.
el kadar velet 380 orta halli ailenin toplam aylık gelirine biniyor araba diye, onu biliyorum.
annemin rüyamda bana 1 adet hediye ettiği, babamın biri kendisi için, diğeri benim için 2050 yılında teslim edilmek üzere 2 adet şiparis verdiği hayallerimin otomobili.
en pahalısı olan r8 5.2 fsı quattro r tronic'in net fiyatı 122.973 euro iken yüzde 84 ötv ( 103.297 euro ) ve 40.729 euro kdv ile fiyatı 270.453 euro'ya mal olan otomobil demeye dilim varmıyor da işte süper spor aracı. lakin burda esas önemli olan türkiye'ye geliş fiyatının toplam vergiden daha az olması.
2004 yapımı i,robot filminde konsepti bulunan, transformers revenge of the fallen'da ibne bir autobot tarafından ikiye bölünen mücevher gibi arabö, eraba, arubo,...
araba demeye dilim varmıyor.