belki ilginizi çeker
  1. · metrobüs yolu yapım çalışmasında çalışan amele
  2. · flash tv haber bülteni
  3. · atv ana haber bülteni
  4. · pompeii
  5. · mehmet barlas
  6. · atv
  7. · summer overture
  8. · atv ana haber
  9. · atatürk üm dünyanın birtanesi
  10. · tuğçe kazaz ın din değiştirmesi
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · colin kazım richards
  3. · yılmaz özdil
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · yeşim salkım
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  8. · sözlükle ilgisiz istekler
  9. · bios

atv haber  

sayfa  / 4
  1. (drenchrome, 01.01.2005 21:43)
  2. bir kamyon çalarak paldır küldür dalmak istediğim stüdyodan yayın yapan program.
    (aqua, 01.01.2005 21:51)
  3. önemli haberleri hakkında birşey bulamadılarsa es geçen,bir dakikada anlatılıp geçilecek olayları saatlece anlatan,hırsızlara ve tecevüzcülere gerçek görüntüleri defalarca göstererek akıl öğreten haber bülteni.
    (battal boy cekirge, 05.05.2005 19:55)
  4. ana haber büteninde pimp my ride gösterecek kadar düşüp,reha muhtar'lı show haber'in yarattığı efsaneyi ilerleyen zamanlarda tarihe gömecekmiş gibi görünen haber bülteni.
    (battal boy cekirge, 12.05.2005 19:50)
  5. haberi haber kanalından izlemek gerekir diye düşündürten haber programlarından sadece biri. önemli haberleri iki cümleyle geçiştirip, gereksiz konular üzerinde dakikalarca yorum yapan program. gerçek haber için: (bkz: ntv)
    (mclaren, 12.05.2005 20:21)
  6. atv haber, haberin merkezi gibi dandirik bir sloganı olan haber bülteni.
    (toxicalien, 12.05.2005 23:03)
  7. gündemden haberler verirken ekranın üstünden geçen yazılarla yer yer yaran bülten.

"fenerbahçe-everton maçı başladı" (tamam olabilir diyoruz, gayet normal aynı anda iki haber verme çabası vs.)
    olay yavaş yavaş kopuyor..

"appiah uzun toplar atıyor bugün"
    "fener attı ilk şutu"
    "daum selçuk'u kesmiş appiah ön libero"

"tuncay vurursa gol olur vurdu taç" (tamam bunu ben salladım)

bu gidişle canlı yayında "aynısını yazma cnn türk.. başka yazı bul" diye yazan habertürk'ün gözümdeki tahtına oturacak gibi.
    (wolfshade, 30.07.2005 21:39 ~ 21:43)
  8. yapımda ve yayında sözü geçen herkesin utanmazlığın dibine vurduğu haber şeysi.
    (amidala, 25.09.2005 20:37)
  9. tuğçe kazaz'ın din değiştirmesi konusunda ilk öğretim öğrencilerinin yorumlarına yer vermesi ve shaolin soccer'dan görüntülerle çindeki yeni futbol akımını bizlere tanıtması ve şehir efsanelerini tek tek incelemesi gibi büyük haber olayları ile takdirimi kazanan haber programıdır. kıçımdan aldığım istihbarata göre şahan tarafından hazırlanıyormuş artık.
    (azwepsa, 26.09.2005 10:21)
  10. bomba haberlerin programıdır. zekeriya beyaz'ın oruç açma ile ilgili demecinin cinsellik kısmına yoğunlaşıp halktan ve diğer hocalardan adamı karalayıcı sözlerini de ekleştirerek ne kadar didaktik bir haber programı olduğunu da göstermiştir. muhtemelen vakti zamanında zekeriya beyaz'dan da bir kazık yenmiştir yakın zamanda. taze bir kuyruk acısına sahiptir. haberlerin kalitesindeki faktörlerden biri bu olsa gerek. bir diğeri de şüphesiz korcan karar
    (azwepsa, 10.10.2005 13:17)
  11. türkiye'nin en ciddi haber programı. haberlerin arka planının gora'nın film müziği olmasından da anlaşılır zaten. ama sanki bu aralar biraz daha ciddileşir gibiler. diyorlar ki şahan haber metinlerini yazmak ve yöneymek için fazla para isteyince anlaşmazlık çıkmış. işine kısa bir ara vermiş...
    (azwepsa, 07.11.2005 14:04)
  12. türkiye nin en provakatif haber merkezi. hiç bir haberi halkın yararına yapmazlar. işin içinde raiting getirecek bir şey varsa atv bunu kullanmaktan çekinmez konu ayrımı yapmaz. çalışanlarına köpek gibi davranırlar. fazla mesai almamaları için sözleşme imzalatmak isterler çalışanlarına, imzalamayanları sürgünü gönderirler. lakin ellerinde patlar atv nin fazla mesailerini istedikleri için işten kovduğu kameramanlar muhabirler mahkeme kararı ile işlerine geri dönme kararı alır. ayrıca atv fazla mesailerini ve tazminatlarını ödemek zorunda kalır. bunlarda ali kırca ya ve familyasına kapak olur.
    (selim ışık, 27.01.2006 19:40)
  13. bülten başlamadan önce günün haberleri bölümünde verdiği fon müziğiyle insana manyak gaz veren haber programı.
    (itücü, 01.08.2006 20:53)
  14. son zamanlarda iyice magazin haberlerine dönüşmüş, her akşam inatla ne var diyerek baktığım fakat tarkan'ın konser görüntlerinden başka bir şey yayınlamayan program.
    (roxanne, 01.08.2006 20:59)
  15. allahım yarabbim..

ben hayatımda bu kadar ömür törpüsü muhabirler görmedim yaa..zaten hava sıcak bir de bunlar üstüne eklenince hayat çekilmez oluyor, 3 bardak nescafe ice bile ateşi söndürmüyor..
    adam türkiyeyi kasıp kavuran sıcaklar hakkında haber yapıyor bak şimdi..eline dijital bir termometre almış çağatay yolda hesabı geziyor..

ilk durağı bu sıcakta mangal yapan çizgili pijamalı kardeşimiz..adam yanına gidiyor tabi elinde termometresi..

-evet hava çok sıcak siz burada mangal yapıyorsunuz, ne hissediyorsunuz ? (bu esnada elindeki termometreyi mangala tutuyor sonra da sıcaklık 38 derecenin üzerinde ayağı çekiyor)

amcam ne cevap versin ki? bu sıcakta aklına mangal gelmesi bile tokat gibi cevap muhabire..

+şurdaki pişmemiş gibi.. (tabi bunu salladım amcam her muhabire verilmesi gereken standart cevabı veriyor işte çok sıcak yanıoruz çok bunaltıcı nem var bik bik bik..)

ordan ayrılıyor muhabirimiz şile sahiline geçiyorlar..iki teyzeyle röportaj yapacak tabi elinde termometresi yine sıcaklık ölçümleri yapıyor standart sapmadan hata payının içinde kalabilmek için *..

-evet burası deniz kenarı hava şu anda x derece ne hissediyorsunuz?

teyzem mangal yapan amcaya göre daha aktif, tecrübeli heralde röportaj konusunda..

+ay biliyor musun öğleye doğru bir uykuya dalmışız, bir içimiz geçmiş çocuklar da içeride uuyakalmış bir baktık ki saat olmuş 3 napalım napalım dedik attık kendimizi buraya , hava çok sıcak gerçekten..

hmm, başarılı bir röportaj daha..

asıl bomba ise muhabirimiz bir döner salonunun önünde tezgahta duran adamın yanında patlıyor..adam zaten ekmek parası derdine o sıcakta bir de üstüne döner tezgahının sıcağıyla kavruluyor, paşam hemen sarıyor adamı..efsane termometreyi tezgahtaki dönere tutup:

-evet sayın seyirciler akşam olmak üzere ama sıcaklık hala artıyor, şu anda sıcaklık y derece, ne hissediyorsun?
    (allahım yarabbim bu adam muhabir olamasa heralde isviçreli bilim adamı olurdu..)

tezgahtar garibim isyanlarda..

+abi biz zaten normal şartlarda bile bu tezgahın sıcağında pişiyoruz, bir de hava sıcak olunca iyice öldük yani..

aaa, istanbul’a gelip sıcaktan nasibini almış turistleri sarmadan olur mu? hemen gidiyoruz sultanahmet’e..turistin birini yakalıyor, elinde tabii ki termometre..

-* evet hava çok sıcak değil mi, şu anda türkiye’nin güney sahillerinden birinde olmayı ister miydiniz ? *

turistin cevabı daha komik..

+evet hava çok sıcak gerçekten, omzum yandı..

haber birkaç nasihat ve güncel bilgiyle biter..

çok sıcak hava yaa, ben de o termometreden istiyorum..
    (rafael, 06.08.2006 20:40)
  16. meraklılarına her gün mozambik'te, guantalamo'da hayvanat bahçelerinde yeni doğan yaratıklardan haber taşımakla bülteni dolduran, yine bu bülten doldurma eylemini on beş yirmi dakikalık emlak bülteniyle de gerçekleştiren haber hariç her işe yarayan magazin servisinin medyadaki adı. sunucusunun da skandalı kapak olmuştur tabi.
    (adenozin tri psikopat, 06.08.2006 20:48)
  17. ramazan boyunca her gün değişik yemek tarifleri vermeye başlayan, böylece "kadın programı" ekolüne de el atan haber bülteni...
    (hypnotica girl, 02.10.2006 19:24)
  18. dün akşam, cem hakko'nun düzenlediği gece hakkında 10-15 dakikalık bir haber yayınlayan ve geceye katılan kadınların kıyafetleriyle ilgili gerçekten ufuk genişletici bilgiler veren,halıya takılanlar olduğu için halıyı kaldırmasını falan gösterip başka kıyılara yelken açmamızı sağlamış haber bültenimsi.

umarım "birileri" özel hayatı için yakından takip ettiği itü sözlüğü düzenli olarak ziyaret ediyordur da görür bunları.

(bkz: kızım sana söylüyorum gelinim sen anla)
    (sycrone one, 02.10.2006 19:31 ~ 19:34)
  19. youtube'da günün en çok izlenin videosunu haber yapan bir haber ekibi. aslanlar gibi. evde internet yok diye youtube'dan mahrum kalmanızı önler.
    (azwepsa, 21.10.2006 21:09)
  20. nedendir bilinmez bu adamlar hergün bir toplu konut haberi bir de lüks bir ev haberi yaparlar.haber diye eski osmanlı lojmanı nasıl rezidans oldu,2.5 milyon dolarlık malikane diye şeyler gösterirler.evlerin eşyalarını,odalarını,insanların burada nasıl yaşayacağına kadar anlatırlar.

bana ne kardeşim 2.5 milyon dolarlık evden.git business channel'da falan yap reklamını.sonra insanlar neden soyguncu oldu,neden para için adam öldürdü.özendiriyorsunuz adamı.
    (sycrone one, 22.10.2006 19:53)
  21. bi gün 3000-5000 neyse ederi toplayacam parayı çalacam kapılarını. "alın şunları benim de haberimi yapın" diyecem.

"alemin en karizma adamı azwepsa gerek sözlükte yazdıkları ile gerek gerçek hayatta 3 numaralı bakışları ile genç kızların yüreklerini hoplatıyor. ancelina coli bile kendisine hasta. kendisi yakışıklı nazik kaliteli iyi sevişen erkek"

sözleri geçsin istiyorum. görüntü olarak istiklal boyu yürürken ajdar'ın çikita muz şarkısını yorumlayıp caddede volta atan gotiklerin omzuna kolumu atarkenki görüntülerim konsun istiyorum.

para karşılığı reklamhaberler yapmaya doyamayan bu ana haber bültenine açık çek. neyse parası verecem. hadi bakalım. 70 milyon izlesin...
    (azwepsa, 06.12.2006 20:37)
  22. mortgage ve toplu konut haberlerinden sonra kafayı memurların geçim sorununa takmış haber bülteni.
    (aytok, 30.03.2007 20:01)
  23. art arda yapılan 2 istanbul haberi ile gönlümde yer etmiş, şahane haber programı..

evvela ilk haber; istanbul'da yaşanan 2 günlük su kesintisine hazırlıksız yakalananları konu ediyordu.. buna göre susuzluğun etkisini gösterdiği ve neden olduğu ilk kesintiye hazırlıksız yakalanan halk, ellerinde bidonlarla soluğu çeşme başında alıyor.. haberde şu doğrultuda bir vurgu var;

eline 3-5 plastik ufak damacanayı kapan istanbullular, su ihtiyaçlarını gidermek üzere çeşme başına hücum ediyorlar.. bir metropol olan bu megakentin vaziyeti malum.. spiker mütemadiyen "kaç saattir bekliyorsunuz" diye soruyor bu insanlara.. röportajların mekanı: kağıthane

neyse efendim haber nihateye eriyor, bir sonraki için alt başlık: "ayranı yok içmeye..."

buna göre "dünyada yapılan bir araştırmaya göre lükse en düşkün 4. millet biz"mişiz.. ayakkabısından tut ziynet eşyasına, otomobiline kadar hepimizde lükse karşı bir zaaf varmış.. hani haber doğrulanacak ya; spiker röportaj için osmanbey'de yer tutmuş, öyle mi değil mi birazdan anlayacak..

merak ediyorum, yeni haberin anonsundan 30 saniye evvel "kağıthane"'de istanbul'un bir yüzünü sunan bu haber bülteni, aradan geçen kısa sürede "osmanbey'den enstantaneler" sunmayı nasıl hak görebilir kendine? ne dengesiz bir haber bültenidir bu? gidip sorsana kağıthane'de çeşme başındakilere "lüks tutkunuz ne ölçüde?" diye!

-lüks tutkunuz var mıdır? nelere zaafınız vardır mesela?
    +çeşme başında su doldururken suyun şişesinin plastik olmasına özen gösteririm.. asla cam şişelere tenezzül etmem!
    -ya siz beyefendi?
    +çeşme başına asla terlikle çıkmam ben de.. çok ayıplıyorum böyle yapanları..
    -gördünüz sevgili seyirciler, lüks tutkusu almış başını gidiyor.. bize de sizlere fon müziği olarak oynak bir şeyler çalmak kalıyor.. tuluğ aslan- atv haber- şey.. [nerdeydik lan]
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 11.06.2007 10:46)
  24. ali kırca abimiz yönetiminde, pozisyon değiştirmede ki ustalığını kanıtlamıştır.
    (bkz: anladın sen onu)
    (platin24, 11.06.2007 11:38)
  25. bundan bir iki yıl önce, eski hababam sınıfı hocalarından külyutmaz hocanın hastanede ve zor durumda olduğu haberini yapan haber merkezi, işin gerçeği külyutmaz hoca yani ertuğrul bilda 1993 yılında vefat etmiştir.

(bkz: yalan haber)
    (yeşilçam, 11.06.2007 11:47)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil