belki ilginizi çeker
  1. · alternatif ybsg cevapları
  2. · evde inek beslemek
  3. · samantha fox
  4. · darlingcim
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · walk this world
  9. · çirkin sözlük yazarları

atv deki banu alkan murat taşdemir evi  

1. maymunluğun daniskası
    (clementine, 05.01.2006 11:37)
  2. (sycrone one, 05.01.2006 12:00)
  3. esasoğlan'ın geçen gün sinirlenip "ne lan bu evin içinde gözlükle dolaşıyon" nidalarıyla afrodit'in bilmemkaç bin dolarlık gözlüğünü kırdığı, salaksaçma bir hede.

[neden izlediğim konusu ayrı,tam dayaklık adamım]
    (sükun, 05.01.2006 12:07)
  4. -bebeğiiiiiiim muratçııığım napıyorsun ?
    +bana bebeğim deme be evdeki kedi köpeğede bebeğim diyorsun!!

repliklerinin yaşanmasına sebebiyet veren kült yapım.aynı zamanda banu alkan bu yapımda her gün 90 60 90 olduğunu idda etmektedir.
    (benikoyupgitmeneolursun, 05.01.2006 12:07 ~ 18:04)
  5. (zaknafein, 05.01.2006 12:38)
  6. çok komik ve aynı zamanda çok ironik durum.
    banu alkan : senin o güzel omuzlarında uyumayı özledim
    m.taşdemir : ne zaman uyudun ya sen omuzlarımda? *
    seyirci : hebeee...

güzel halkım kendi derdini unutsun hele memleket sorunlarıyla hiç kafasını yormasın, otursun 24 saat kesintisiz tv saçmalıkları seyretsin diye bakalım daha ne utanmazlıklar yapacak medya...

(bkz: tebrik ediyorum)
    (bkz: budur)
    (siyah, 05.01.2006 12:45)
  7. ne yapacağını şaşırmış medya ve ne izleyip neye yorum yapacağını şaşırmış izleyicilerin yeni ''evi''. bu iki insanın bu eve kapatılması çok yerinde olmuş. çıkamasınlar dışarı bi daha inşallah. hatta yorum yapan teyzeleri amcaları falan da eve sokalım. tabi bir de aydını. tam olsun.yeter be dedirten ev. hepsinin başına yıkılasıca ev.
    (böcek, 05.01.2006 12:58)
  8. banu alkan'dan ibret verici sevgi sözcükleri öğrendiğimiz hede.
    (bkz: darlingcim)
    (famenoth, 05.01.2006 13:21)
  9. ahmet çakarlı, ali sami alkışlı efsane telegol kadrosunu, yenilerden serhat uluereni, selim soydanla ekürisi abdürrahim albayrakı ve dahi erman-şansal ikilisini aynı evde bbg tarzı bi yarışmada görebilme umutlarımı yeşertmiş yarışmadır.
    -ziya abi şimdi şansal abi deseki "ziya yıka şu bulaşıkları" yıkamassın
    -yok ebenin ..
    -ben burdan ziya ya sesleniyorum ali saminin ebesini normal yollardan..
    (bkz: ööeh)
    (evdeki ses, 05.01.2006 18:14)
  10. akıllara zarar,işkence yapım..*
    (subuo, 05.01.2006 18:33 ~ 22.01.2006 18:49)
  11. bir evin içine kapanma furyasıdır aldı başını gidiyor. bbg ile başladı, millet zaten çok düşünüyordu, memleket sorunlarına çok kafa yoruyordu, çok yararlı programlar izliyordu ya biraz dinlensinler 3-5 geri zekalıyı izleyip birbirlerine girsinler mantığıyla ortaya atıldılar. sonrası malum... her kanalda bir benzeri yayınlanmakta. nereyi açsanız karşınıza salak bir program çıkmakta. kime sorsanız izlemiyor!! eleştirirken de örnekler vermekte bir sakınca bulmuyor bu bünyeler(!) izlenmeyen programlar, reklam almayanlar şutlanır tv ekranlarından hemen. bi düşünün çok komik bir tablo çıkıyor insanın karşısına. ne diyelim;
    (bkz: arz talep meselesi)
    (eddarosa, 20.01.2006 20:20)
  12. (nickini vermek istemeyen seyirci, 20.01.2006 20:26)
  13. murat taşdemirle girdiği mükemmel diyaloglarla bizi mest eden müthiş ev.murat taşdemir beyaz'ın programına katılmak için partneri banu alkan'ı arabada bekler ancak bu bekleyişin uzun sürmesi sonucu afakanlar basan ve şarterleri atan murat taşdemir banu alkan gelince ateş püskürme eylemine ve infialine başlar
    -nerde kaldın sen ya!!
    +ay bebeğim kürk almaya gittiiiim ya o yüzden geciktim
    -ya sen napacaksın kürkü mürkü allahın rüküşü!!hala kürkle mi uğraşıyorsun,ben canımla uğraşıyorum sen kürkle uğraş.

yine bir gün beklemekten sinir olduğunu anladığımız murat taşdemir beyefendi bu seferde banu hanımın kuaföre gidip gec kalmasına sinir olmuştur
    -gözümün önünden gider misin banu,gerizekalı aptal aptal şeyler yüzünden 5 saat bekletiyorsun beni
    +ay muratçım bebeğim şöyle böyle...
    -hepsi planlı ben sana bunların hesabını çok fena soracam bi ton salak ayakkabıya dünya para verdin.(banu alkanın avrupadan aldığı ayakkabu kutularını o sırada tekmelemektedir)
    -çıkar şu gözlüğü be..bak bu sefer o gözlüğü başka bişey yaparım ömrü billah bulamazsın çıkar şunu be!!bıktım senin şu aptal gözlüklerinden be.
    +ama bebeğim canım sevgilim kem küm...
    -çekil gözümün önünden be!!! çekiiiil!!! sana öyle bir şey yapacam ki. bütün millete ibret olacak göreceksin sen.
    (benikoyupgitmeneolursun, 22.01.2006 12:45 ~ 12:46)
  14. güzel türkiyemin insanlarını düşünmek eyleminden uzak tutmak amacı ile hangi kanalı açsam karşıma çıkan salak sapık yayınlardan biri daha.
    (stocky2001, 22.01.2006 12:47)
  15. kundaklanası ev.
    (louis cypher, 22.01.2006 13:45)
  16. taş kafa murat ve afrodit banu'nun tutkulu kavgalı aşk yuvası
    (phantasma gory, 22.01.2006 14:05)
  17. an itibariyle keskin nişancılar tarafından gözetlendiğini öğrendiğim, büyük bir operasyonun eşiğindeki ev. nişancılara yuvarlanan sarı cisimleri vurmaları emri verilmiş, öylece bekliyorlarmış. yetkililer içeride henüz çözülememiş bir sistemle 70 milyonu esir almış 2 teröristin bulunduğunu belirtiyorlar. gelişmeler şimdilik bu kadar. söz sende itüsözlük.
    (centrocampista, 22.01.2006 14:23)
  18. ilk bbg evinin seviyesizliği ile başlayarak son geldiğimiz noktayı gösterir 5 dak. seyretmek insanları kesin çıldırtır.türk televizyonları dibe mi vurdu sorusunu akla getirir.işallah vurmuştur da artık daha beterini görmeyiz umudu doğurur.
    (bkz: yeter ulan yeter be)
    (si, 22.01.2006 14:26 ~ 14:27)
  19. sponsorluğunu atv'nin yaptığı yeni tencere setinin reklamıdır.

tencere kapak ilişkisi gibi mübarekler. biri kadına nasıl davranmasını bilmeyen odunsu erkek ile diğeri de artık eski halinden eser kalmayan ama ikide bir öyleymiş gibi davranan ve iki lafından biri "bebeğim" olan kadının ilişkisini konu alan tencere reklamı.
    (guenhwyvar, 22.01.2006 14:29)
  20. hani vardır ya ybsg nin yakıştığı programlar işte onların çete başı...
    banu alkan(afrodit hanım) ve murat taşdemir(taş fırın erkeği)'in gündüz dövüşüp gece neler yaptığını izleyemediğiniz seviyeli aşk yuvası...
    (halukk, 23.01.2006 22:28)
  21. içinde olan olaylar ve geçen hakaretler sonucu mecliste bile konu olmuş ev. chp milletvekilleri rtük'ü göreve çağırıp, duruma el koymasını istemektedir. türk kadınının banu alkan nezninde aşağılandığı savunulmaktadır.
    (tricky, 28.01.2006 08:31 ~ 08:32)
  22. rezilliğin diz boyu olduğu ve tiksindiğim olay.murat taşdemir bildiğim kadarıyla resmi olarakta evli ve televizyonda banu alkan ile böyle bir olayda yer alıyor.evli bir kişinin herkesin gözü önünde böyle bir ilişki yaşaması bence seviyesizlik.seda sayan'nın ve daha pek çok kişinin programları bazı sebeplerden ceza aldı.ancak bu program halen sürüyor asıl onlara ceza vereceklerine bunu yayından kaldırsınlar.ah reyting sen nelere kadirsin.
    (jamesdean, 29.01.2006 12:07 ~ 12:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil