murat taşdemirle girdiği mükemmel diyaloglarla bizi mest eden müthiş ev.murat taşdemir
beyaz'ın programına katılmak için partneri banu alkan'ı arabada bekler ancak bu bekleyişin uzun sürmesi sonucu afakanlar basan ve şarterleri atan murat taşdemir banu alkan gelince ateş püskürme eylemine ve infialine başlar
-nerde kaldın sen ya!!
+ay bebeğim kürk almaya gittiiiim ya o yüzden geciktim
-ya sen napacaksın kürkü mürkü allahın rüküşü!!hala kürkle mi uğraşıyorsun,ben canımla uğraşıyorum sen kürkle uğraş.
yine bir gün beklemekten sinir olduğunu anladığımız murat taşdemir beyefendi bu seferde banu hanımın kuaföre gidip gec kalmasına sinir olmuştur
-gözümün önünden gider misin banu,gerizekalı aptal aptal şeyler yüzünden 5 saat bekletiyorsun beni
+ay muratçım bebeğim şöyle böyle...
-hepsi planlı ben sana bunların hesabını çok fena soracam bi ton salak ayakkabıya dünya para verdin.(banu alkanın avrupadan aldığı ayakkabu kutularını o sırada tekmelemektedir)
-çıkar şu gözlüğü be..bak bu sefer o gözlüğü başka bişey yaparım ömrü billah bulamazsın çıkar şunu be!!bıktım senin şu aptal gözlüklerinden be.
+ama bebeğim canım sevgilim kem küm...
-çekil gözümün önünden be!!! çekiiiil!!! sana öyle bir şey yapacam ki. bütün millete ibret olacak göreceksin sen.