"deniz gezmiş'i tanımıyorum, yaptıklarını merak ediyorum." şeklinde soru soran üyelerine "deniz gezmiş türk değildir. bu yeterli olacaktır sanırım. ttk!" şeklinde cevap veren üyelerin cirit attığı akıllara zarar kafatasçı bir site. turkcu.net'in devamı niteliğindedir.
deniz gezmiş hakkında çok felsefi ve yaratıcı bir yoruma denk geldiğim ilim irfan yuvası.
"deniz gezmiş a.b.d. tarafından beslenen, cıa tarafından çok iyi eğitilen bir ajandır. kendisine milyon dolarlar verilmiş ve ülkemizi bilhassa türklüğü aşağılamak için çalıştırılmıştır. fakat a.b.d. den aldığı paraları yanındaki yandaşlarla payşamadığı için ayrılıklar çıkmış günümüze kadar sol bu ganimet yüzünden parçalanmıştır. yine cia ve deniz gezmişin ekibi tarafından bahçelide öğrenciler öldürülmüş, haluk kırcı, abdullah çatlı gibi vatansever türkçüler karalanmak istemiştir. deniz gezmiş ve bunun gibi a.b.d. ajanları her zaman olacaktır. bize düşen türklüğümüze sıkı sıkı sarılmaktır."
birbirine "ırktaşım" şeklinde hitap eden üyelerin forumu.. turan sözlük kadar komik bir oluşum..
en çok güldüğüm yanı, türk ün yapması gereken ibadetler başlığına bir elemanın "günde en az bir kere aç karnına ulumak" yazması ve diğerlerinin bunu ciddi şekilde "evet haklısın" şeklinde desteklemeleri..
soru:batı karadenizliyim.orta boylu çekik gözlü değilim. yani yüzde yüz türk tipine sahip değilim.merak ediyorum şu an hep beraber aynı ortamda olsaydık ben ve benim gibi türkçüleri dışlarmıydınız? bu arada batı karadeniz'deki kıvırcıklar türk kökenlimidir?
cevap:sen daha kıvırcık saçla dalgalı saç arasındaki farkı bilmiyorsun. ilk iletinde aptallığını belli ettin. türk cahil de olsa aptal olmaz.
üyeliğin iptal edildi.
--------------------------------------
her girişimde beni tebessümlere boğan,ırkçı(lıktan) geçinen oluşum.
neredeyse tüm üyelerinin üyeliği iptal edilmiştir. hani türk'ün türk'ten başka dostu yoktur. türk ne kadar öz olursa o kadar az oluyormuş. türlük saflaştıkça insan kendinden başkasına tahammül edemez oluyor.
hayatın kamçısıyla sızar derinden kanlar,
senin büyük derdinden başkaları ne anlar?
vicdanını ‘‘paris’’e, ‘‘moskova’’ya satanlar,
küfür diye bakarlar senin dualarına.
siteye baktım da böyle bir dörtlüğü de varmış abinin. kimleri vicdanını satmakla itham ettiğini söylemeye gerek yok, burada kalıp, kalemini,fikrini,kimliğini kendilerine satmalarını istiyordu heralde.
forumunda "kürtler'i nasıl tanıyabiliriz?" gibi bir başlık açıp çirkinliğe dair ne kadar çok özellik varsa hepsini kürtler için sayan, sonra da "işte kürt örnekleri" diyerek ordan burdan apardığı fotoğrafları koyup "türkçü kardeş" lerine "sonsuz yararlı" hizmetlerde bulunan üyelere sahip sitedir. bu fotorafların altına yazılan "midem bulandı.", "bu iğrenç fotoğrafları bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.", "artık kürtler'i tanıyabileceğim. iğrenç fotoğraflar için sağol." gibi yorumlar için ayrıca dehşete düşmek isteyenlere site tavsiyemdir.
kürt tarifinde yeralan "kaşları kalındır.", "çok esmerdirler.", "ciltleri yağlı, pis ve bol sivilcelidir." gibi tariflerin ardından "kalın kaşlı türk de vardır.", "türkler arasında da esmer bulunur.", "türkler temiz yüzlüdür ama cilt sorunları yaşayanları da vardır." gibi sözler sarfetmeleri de kafalarının ne kadar karışık olduğunun açık kanıtı.
bir de forumda başka millet isimlerinin baş harflerinin büyük yazılması ve "türk" ün başharfinin küçük yazılması uyarı vesilesiymiş.
sitelerinde eşşek kadar ''türkçüyüz-atatürkçüyüz-turancıyız'' yazan site.çelişki denizinde boğulmaktadırlar.daha ne söylenebilir ki...
ha bir de birbirlerine ırkdaşlarım kandaşlarım diye sesleniyorlar.batı trakya'lı olduğunu söyleyen bir ırkdaşlarına sen oraya göçen hede türk boyundansındır.oraya çok göçmüş onlar.kesin soyun onlara dayanıyordur diyorlar.ulan biri çıkıp da demez ki yunan da olabilirsin diye.neyse bu ulvi göreve talip olmak bana düştü anlaşılan...
şimdi insanın köklerini savunması güzel birşey takdir edilesi ama diyorum ve bu amanın altını çiziyorum
- türkiye birçok ulusa ev sahipliği yapmaktadır, kendi tabirleri ile saf kan türk bulmak zordur. dolayısı ile bunları kim destekleyecek ?
- türkler dışında her millet için bir yakıştırmaları vardır. mesela benim valide sultan yunan göçmenidir ben de bu durumda onların tabiriyle "rum piçi" oluyorum eyvallah.
- en büyük idolleri ve idolümüz mustafa kemal atatürk ne demiş ? "bu ülkenin ekmeğini yiyen bu ülkede yaşayan her vatandaş türktür" ama onlar bunu kabul etmemekte.
- yazdıkları türk isimlerinin çoğu farsçadan gelme veya eski türklerde kullanılmayan uydurma isimlerdir.
dinci adamda; vicdan, insanlık ve iyi niyet olmaz. bu tip müslüman geçinen soysuzlar dinlerinin doğası gereği vahşidirler, barbardırlar, saldırgandırlar; hurafe ve ilkellik savunucusudurlar. dini siyasete alet ederler, siyaseti ve demokrasiyi de, islam faşizmini hayata geçirmek için bir araç olarak görürler."
vay vay vay faşizmin doruk noktası olan ırkçılığın savunucusu olan sitelerinde islamcılar "faşist" olmakla suçlanıyor. sanırım ironi yapıyorlar, çünkü bir insan kendi içinde bu kadar çelişecek kadar salak olamaz herhalde. hem faşizmi savunacaksın, hem faşizmle eleştireceksin.
6-7 eylül olaylarını kutlayana hukuki bir ceza yok, deniz gezmişleri anana "suçu ve suçluyu övme" den hemen ceza. ne yüce hukuk sistemimiz var maşallah.
6-7 eylül olaylarını sevinçle kutlayan, orada ölen insanların arkasında sevinç nidaları atan bu şahısların yaşama hakkı yoktur. kimse " aaaa olur mu insan hakları" vs demesin. insan haklarına saygılı olmayan insan haklarına sahip olamaz.
"6-7 eylül olayları, insanlığın, türk'e ihanet etmekten ve türk'e düşman olan kim varsa ona desteklemekten geçtiğine inanan milliyetsiz komünistler tarafından her yıl kınanmaktadır. biz bu ülkenin gerçek sahipleri olan türkler de, bu kızıl köpeklere inat, 6-7 eylül olayları'nı her yıl kutlayacağız. kızıl köpekler gibi türklük düşmanı olan vicdanlı(!) hain "insanlar" olacağımıza, onurlu ve soylu bir duruşla milletini ve milletinin değerlerini savunmayı kutsal bir görev bilen vahşi bozkurtlar olmayı yeğleriz."
türk değilsin diye önüne gelenin üyeliğini iptal edip siteyi kuşa çeviren ve farkında olmadan safkan türk bulunamayacağını cümle aleme ispat etmiş akıllara zarar site.
bu türkçü görünümlü kolpa adamlara ve siteye ne kadar gülüyorsam bunları ciddiye alıp tahliller yapanlara da o kadar gülüyorum. iki üç ayda bir ortalığı karıştırmak isteyen sahte karakterlerle karşı karşıya kalan sözlükte de durum buysa, yazık.