görseller
atilla koç 

belki ilginizi çeker
  1. · her mülkiyeli biraz komünisttir
  2. · alternatif saw diyalogları
  3. · düş işleri bakanı
  4. · aman ya boş ver partisi
  5. · dizilerden vakit mi buluyorlar
  6. · mecliste uyuyan milletvekili
  7. · alfabe 32 harf olsun
  8. · uyuyan güzel
  9. · recep tayyip erdoğan ı çok sevmek
  10. · ibrahim tatlıses in kültür bakanı olması
gündem
  1. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  2. · aşk
  3. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  4. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  5. · yaran diyaloglar
  6. · yeşim salkım
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · komik bir şey varsa biz de gülelim
  9. · 317 dönem yedek subay sınavı

atilla koç  

sayfa  / 2
  1. sürekli uyurken yakalanan kültür ve turizm bakanı
    (bkz: kalk yerine yat)
    (geçiyordumugrad1m, 25.05.2005 16:13)
  2. kültür bakımından yetersiz olan kültür bakanı. bakanımız denizli'deki halıcıların turistleri kazıkladığını iddia ediyor, akp denizli milletvekilleri bu sözlerin turizme darbe vurduğunu söyleyinceyse "şeyimden aşağı yolu var" talihsiz beyanatında bulunuyor; hem ilginç hem de çok yazık.

(bkz: kaht ı rical)
    (selenge, 20.06.2005 13:29 ~ 12.11.2005 13:02)
  3. şükrü balta kıvamında bir bakan
    (azwepsa, 20.06.2005 15:38)
  4. tiyatro sanatı hakkında muhteşem gelecek vadeden bakan. türlü geyik konusu yapılabilecek atraksiyonlarından sonra dün yüce divan'daki olayı hepten koparmıştır.

sevgili koç, dava esnasında bir ihaleden pay alıp karısından boşanan başka biriyle evlenen bir bakandan bahseder, mahkeme ihale ve bakanı sorunca bakanın cevabı evlere şenlik olur:

- isim veremem çünkü ispatlayamazsam hakkımda hakaret davası açılır. zaten bunlar dedikodu. koray aydın'la da ilgili değil

yüce divan'da dedikodu anlatan bir bakan kendisi. efe bir de sözünden dönmüyormuş. kendisi beyan etmişti geçenlerde.
    (wondrous, 25.06.2005 18:22)
  5. bugün itibarıyla uyuma işinde yol katedip yunanistan'da onurlarına verilen yemekte muhterem eşiyle beraber uyuduğunu öğrendiğim bakanımız.
    (marooned, 01.07.2005 00:11)
  6. her geçen gün gündeme ayrı bir bombayla düşen kişilik. bu sebepten ara sıra da gazetecilere kızıyor,"benim etrafımda çok dolanıyorsunuz,sonra her söylediğim olay oluyor" diyor. bu olaylarda kendisinin hiç payı olmadığını zannediyor.
    yunanistan'a gidiyor,yunanistan turizm bakanı'nın yanında bir gösteri izlerken ve de bizim kültür ve turizm bakanımız sıfatını taşırken eşiyle birlikte horul horul uyuyor. yunanistan turizm bakanı da sinirlenip gösteriyi erken bitiriyor. bu hareketiyle ülkemizi küçük duruma düşürüyor. öyle ya,imam osurursa cemaat sıçar tezinden yola çıkılarak "saygısız türklerin saygısız bakanı" gibi bir başlık yunanistan'da rahatlıkla atılabilir artık.
    kendisi buradan gazetecilere nasıl bir pay çıkartır bilemiyorum ama şahsi kanaatimce bakanlık koltuğuna yakışmıyor,bırakın bakanlığı meclise yakışmıyor,bırakın meclisi meclisin bahçesine bile yakışmıyor. erkan mumcu'nun bile yerini dolduramayacak birine bu ülkenin ne gibi bir ihtiyacı olabilir? dahası bu ülkede adam kıtlığına kıran mı girmiştir ki kültür ve turizmden ne kadar anladığını çeşitli vesilelerle bol bol gösteren atilla koç'a kültür ve turizm bakanlığı emanet edilmiştir?
    (battal boy cekirge, 01.07.2005 01:40)
  7. (bkz: tiyatroda uyuyan attila koç'u öpme isteği)
    (muzevir, 21.09.2005 12:09)
  8. topkapı sarayı ve ayasofya müzesinin de dahil olduğu bir takım müzelerimizin "işletmesinin" özel teşebbüse verilebileceğini, bunun için çok kapsamlı bir yasa hazırlandığını belirtmiş bakandır. kedi olalı fare tutmuştur.
    (azwepsa, 21.09.2005 12:11)
  9. akp tarafından bizi oyalaması için gönderildiğide düşünülen uykucu kişi
    (penguen, 21.09.2005 12:26)
  10. tarikat saflarında yüksek yerlerde bulunan insan.
    zaten böyle boş,patavatsız bir insanın bu mevkide bulunmasının başka bir anlamı olamaz.
    (spooky, 21.09.2005 23:55)
  11. içinde bulunduğum sektörün bakanlığını yaptığı için kendisini yakından takip etmek istiyorum ama edemiyorum, çünkü adam uyuyor sürekli. turizm gelirimizde büyük payı olan ruslara -her ne kadar doğru olursa olsun- görgüsüz diyerek dakika bir gol bir dedirtmişti zaten, ondan sonra kendisinden ümidi kesmiştik, haklıymışız.

kendisi konuşmasın, uyusun sürekli o da olur.
    (creepingdeath, 21.09.2005 23:59)
  12. höte çöte parmak sokasıca,bakansal uyungaç
    (anarko, 26.09.2005 15:17)
  13. şirin bir görüntüye sahip yazıksal bakanımız.
    (eternal sunshine, 26.09.2005 15:43)
  14. 300 küsür akp milletvekili içinde kültür ve turizm bakanı olabilecek başka adam kalmamış gibi bakan yapılan adamdır. pişkin cevaplarıyla da beni benden alan kişidir.
    (azwepsa, 11.10.2005 13:29)
  15. atilla ilhanın cenaze töreninde konuşmaya çalıştıktan sonra yıktırmak istediği akmde konuştuğunu hatırlatılınca “yıkacağım tabii” diye karşılık veren kültür bakanı.
    (barkingcat, 13.10.2005 21:08 ~ 27.10.2006 14:38)
  16. hakaret içerikli giri girmek istediğim çok hücreli yaşam formumsu kültür ve turizm bakmayanı.
    (creepingdeath, 13.10.2005 21:23)
  17. devletin temsilcisi olarak yıkmayı düşündüğü binada bakanı olduğu bu kültürün en büyük şairlerinden birinin ölümü hakkında iki kelam etmeye çalışırken yuhalanan,ıslıklarla protesto edilen kişi.''aldırmıyorum size''gibisinden bir cümle kurmuştur bu konuşma esnasında.ardından bi tv muhabiri bu tepkiler hakkında ne düşünüyorsunuz deyince ''gayet normal'' demiştir kendisi.hatta ''bu nedir ki siz bir de bana destek olanları görün'' gibisinden birşeyler gevelemiştir akabinde.işte o an insan inanamıyor gözlerine..(bkz: dumur ötesi) hakikaten bakar bu beyfendi bu kültürle.
    (böcek, 13.10.2005 21:51)
  18. söyleeyenlerin sözlerine ve gözlerimle de gördüğüme de dayanarak protokol yemeklerinde çorba kasesini ağzına dikecek kadar incelik yoksunu olmasına rağmen yerinde oturup göt büyüten senatçılarımızın rahatını bozmuş ama bu konuda bile kendine karşı yanlış kartları oynayarak haklılığını yitirmiş kanunla alakalı işlere fazla bulaşmaması gereken belki de ne biliim şarap eksperi falan olması gereken tombul bakan.
    (marihubaba, 14.10.2005 00:53)
  19. pek sağlam olmayan bir kaynaktan sakal-ı şerifi görmek için değil, dubai'ye yollamak için havaalanına getirttiğini öğrendiğim kültür ve turizm bakanı. ihbar dolayısıyla kameraların orada olduğu ve son anda bozulan tezgahın ötrbas edildiği senaryosu çok imkansız gelmedi...

ama yok ebesinin amı ali sami de demedim değil...
    (neverland, 14.10.2005 02:36 ~ 02:38)
  20. türkiye deki ikinci osman durmuş vakası.
    (aziz, 01.11.2005 02:35)
  21. en azından pastorize yumurta işine girmedi dedirten bakan.
    (leo, 06.03.2006 15:08)
  22. yaşanmış bir olay
    yer: tüyap 2006 kitap fuarı

standın birinde (hangi yayıncılık hatırlamıyorum) kitaplara bakarken bu zatı muhterem uykucu şirin yanımda kalabalık bir mimiksizler ordusuyla belirdi , tabi bunu gören standaki satıcı arkadaş gayet kibarca bu abimizle ilgilenmeye başladı ona bazı kitaplar tavsiye etti, yazarlardan bahsetti tam standan ayrılıyorum bi kaç adım attım bu devlet büyüğümüzde diğer standlara doğru kanat açmak için harekete geçti yanımdan uçarken biraz önce onunla ilgilenen abimiz için yanındaki mimiksiz kuşlardan birine döndü ve şöyle dedi;

-bu ülkenin bakanı olunca işte böyle sarhoşlarla uğraşıyosun.

(bkz: bu giride anlatılmak istenen şey)
    (kulaksızmidas, 06.03.2006 18:58 ~ 19:03)
  23. bolu il kongresi'nde partililere şöyle seslenmiş olan, kültürünü sevdiğiminin bakanı: "mali rapor okunurken bir sürü paranın olduğunu gördüm. o kadar parayı ne yapacaksınız dangozlar!"

(bkz: hobarey!)
    (selenge, 28.05.2006 09:59 ~ 10:01)
  24. devlet tiyatrolarındaki toplu istifaların yaşandığı dönem;

gazeteci: sayın koç devlet tiyatroları bu dönem perde açacak mı?
    atilla koç: siz öğlen yemeği yiyecek misiniz?

ben:!?!?!?!?!
    (libertar, 28.05.2006 12:35 ~ 03.07.2007 22:38)
  25. kültür ve turizm bakanı lakabı altında dolaşan, bodrum kalesi sualtı arkeoloji müzesi'ndeki 500 yıllık zindanın girişinde bulunan kayaya latince oyulmuş 'tanrının bulunmadığı yer' yazısının kazınması için emir veren kişiliktir. bu adamın kültür birikimini çok merak ediyorum. (acaba ortaokul seviyesindeki çocukların birikimi kadar var mı?)
    "ehem efenim şimdi bu yazının hiç bir tarihi değeri yoktur." helal sana! alkış! bir şeyin tarihi bir değer kazanması için neler gereklidir sorusunu yanıtlayabileceğinden kuşku duyduğum bu insanın [ki biz bunlar için şu tabiri kullanırız (bkz: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak)] böyle ortamı boş bulup emirleri har vurup harman savurmasını kınıyorum.
    (darkenfact, 13.06.2006 12:54 ~ 14:17)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil