belki ilginizi çeker
  1. · çırılçıplak kuran ı kerim okumak
gündem
  1. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  2. · öğretmenler günü
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · ugg
  5. · disko kralı
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · ibrahim üzülmez
  8. · altin yumurtlatan horoz
  9. · komünizmin ağdalısıymışız

ateistim ayağına yatıp kızları götürmek  

1. (amedian, 30.08.2008 00:17 ~ 12:57)
  2. karakteri gelişmemiş şahıstır, ne prim yapıyorsa ona gider atıyorum bundan 5 yıl sonra budizm prim yaparsa gider tibet'e kafayı kazıtır manastıra falan girer.
    (knuckle, 30.08.2008 00:21)
  3. (mecmua melahat, 30.08.2008 00:22)
  4. kızları götüreyim derken, sevaplarını da götürmektir. namaz kıldığı halde bunu yapanlar vardır, onlara yuh desek, ses tellerimize yazık. nasıl bir inançsa bunlarınki, nasıl bir psikolojiyse, nasıl bir kompleksse artık, kadın uğruna dinden geçerler, geçmeseler de elleri varır bunları yazmaya. o elleri açıp, seccade üzerinde dua ederler. lavabo nerede?
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 30.08.2008 00:36)
  5. (bkz: ateist/@3071119)'dan alıntı:

"ateistim ayağına kızları götürmek ya da ateist olunca karizma yaptığını sanan insan mevzularına gelince: bunlar sadece bir mittir. satanist bir kızı bu şekilde tavlamanız daha kolay olabilir (hatta yalan da olsa ateist olduğunuzu söylemeniz tavsiye bile edilir) ama bu seyrek rastlanan bir durumdur. ben mesela bir kızla konuşmalarımız romantikleşmeye başlayınca ateistliğimi söylerim. bu şekilde karizma yapmam ama söylememem çok daha vahim olabilir. çünkü atlanacak ufak bir ayrıntı değildir ateizm. aksine pek çok insan için inanıp inanmamak çok önemli bir “ayrıntı”dır. ayrıca gerçek bir inanan asla karizma için ateist olduğunu söylemez. bu pek çok dinde affedilmez bir günahtır. bir insan karizma yapmak için yalan söyleyebilir. mesela keman çalarım der, ressamım der, ama ateizm ters tepebilir. ateizm ile oynanmaz. "
    (strangelove, 04.02.2009 11:55)
  6. (cingoz1137, 04.02.2009 11:59)
  7. ateistlikten karşıdaki kızın ne anladığı ile çok alakalı bir durumdur.küçük hanım yeni yetme tikilerden biriyse ve ateizm denilince; sosyalizm,kapitalizm,komünizm gibi kulağa hoş gelen sözcüklerden biri zannediyorsa anladığını,kolay teslim olur ateizmin körüklü ateşine.burada sorgulanması gereken bir başka nokta ise ateistliğin kişiniz elinde bir koz olarak kullanılabilecek kadar ucuzlatılmasıdır- ki çok te pahalı bir şey değildir hattı zatında...-
    (ahir zaman, 04.02.2009 12:12)
  8. (bkz: namaz kılarken çok seksi oluyorsun ekrem)
    bu ne kadar saçmaysa o da o kadar saçmadır. ha bunu yapan vardır pirim veren kızlarda vardır. allah hepsine akıl fikir versin. neye inanıp inanmadığı farketmez, akıllanın lan...
    (kraker, 04.02.2009 12:43)
  9. sığ insanların buluştuğu bir piyasadır. düşünün biri "ayak yaparak" kızların kafasındaki adam rolüne girmeye çalışmakta, diğeri ise hakkında en ufak fikri olmayan biri için senden çocuklarım olsun istiyorum demektedir
    kendi içinde arzı vardır, talebi vardır, alan memnundur satan memnundur. ne alanla işim olur ne satanla, bir lokma bir hırka yürürüm ben, gökten düşmüş üç elma, sakla samanı rutubeti alır falan
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 04.02.2009 13:27 ~ 13:27)
  10. gelişimini tamamlamamış abazan gencin son çırpınışlarıdır, artık abazanlık derecesi o kadar ilerlemiştir ki, son olarak bu yola başvurulur.
    bu da olmazsa emo olunur.
    (iett, 04.02.2009 13:38)
  11. saçma bir mantıktır. zira kızlar bu kadar gerizekalı olamaz diye düşünüyorum. bir erkekle sevişebilmek için kızların kriterlerinden biri erkeğin ateist olması olamaz. herhangi bir din mensubu birinin seksapelitesinde bir değişiklik olmasının anlamsızlığı kadar hiç bir dine ait olmamasının da seksapelite arttırıcı bir özelliği yoktur. bu, kızlar kendilerini güldüren erkeğe bayılır önermesinden bile daha yanlıştır.
    (dirent, 03.03.2009 10:07)
  12. saçmalıktır.
    ne alakası var lan? burdan; kızların ekseriyeti dinsizdir, ya da salaktır genellemesi mi çıkıyor? bırakın bu işleri be yahu... her boka hatun kaldırılıyor, oh ne ala memleket. hatunlar da kucaklarını açmışlar, erkekler böyle saçma sapan şeyler yapsınlar; ya da olsunlar ki , biz de verelim diye bekliyorlardı. erkek dilinde izzah, anlayana...
    (kayıp uçurtma, 03.03.2009 11:01)
  13. kızları aşağıladı mı ne yaptı anlayamadığım önermedir. büyük ihtimalle de erkek önermesi ya da bir ayar. evet evet bir ayar. yedik efendim.
    (idiot, 03.03.2009 11:01)
  14. saçma sapan bir önermedir. hele ki bizim gibi inançlı sayısının daha fazla olduğu bir toplumda savsatadır.çünkü bizde belli kalıplaşmış değerler vardır çoğu kız tarafından kabullenilen örnek olarak; kızım allah'ını kitabını bilsin, allah'tan korkan kötü birşey yapmaz. (gelebilecek tepkilere için şimden önlem olarak söylüyorum bu bir yargı diyorum mesaj kutumu inançlı insanların yaptıkları kötülüklerle doldurmayın.)inançlı insanlarla beraber olmak bir çoğu için önemlidir. ateist olanlara kızların özel bir ilgisi yoktur.ateist kızlar ve herkesin inancı kendini bağlar gibi düşünen kızlar rahatsız olmazlar ama ateist diyede kimsenin üstüne atlamazlar. sözlükte ki 1.90 boyunda esmer ,zengin, yakışıklı, kibar ve erkek ibaresinin yanına öyleyse ateist'te eklenmeli bu kadar kız götürmekteyseler.
    (boleynkızı, 03.04.2009 16:29 ~ 16:39)
  15. hatun kişisinin götürülesi geldiyse normal bir şeydir. hatunun, parçala beni behçet hormonlarının hareket geçişi ile götürülmesi paralellik arz etmektedir. işin püf noktası burasıdır.
    ama hakkatten böyle bir şey var ise, bileydim cumaya gitmezdim bugün hacı. tüh, başka sefere artık.
    (vela, 03.04.2009 16:36)
  16. öncelikle yattığım ayaklar;

kemalizm
    kapitalizm
    komünizm
    emperyalizm
    narsizm
    freudizm
    ateizm
    teizm
    liberalizm

amaç:götürmek
    lokeyşın:istanbul

sonuç:25 yıldır annesinden başka eline kadın eli değmemiş şahsımın (ki o da ilkokula başlayana kadardı) kadınları etkilemek için verdiği tüm çabalar, bütün sonu "izm" diye biten görüşler-düşünceler, piç adam, mülayim adam, kuul adam, fakir ama gururlu adam modellemeleri hepsi ama hepsi yalanmış abilerim ablalarım.. aha, hala sapım, 25 yıldır sapım.. neden? çünkü çok gudubet, tipsiz bi herifim yahu... al, al işte.. bizim mahalleden kaan.. herif "dünya skime minare götümeizm"i benimsemiş.. ama götürdüğü hatunların oranı paha biçilemez.. çünkü herif aynı orlando buloom.. lan onu geçtim bakkal hüseyin bile 2 kızla çıkmış şimdiye kadar..

hayır şimdi ben ne eyleyeyizm ha söyleyin ne eyleyeyizm?

izim mizim yalan abi, adam olmak lazım ilk önce..
    (yaqui, 03.04.2009 16:55 ~ 16:56)
  17. kız tavlama sanatında sınır tanımamanın resmi kanıtıdır
    (asigenc, 10.05.2009 16:21)
  18. türbanlı kızlar hariç tutulduğunda, muhtemel olan önermedir.
    (çıtırpaneharcı, 10.05.2009 16:29)
  19. böyle erkekler olduğunu zannetmiyorum,eğer varsada eziktir,zavallıdır.siyasi yada dinsel görüşlerini bu işleri için kullanan ezik gençlik zihniyetinin bir parçasıdır.utanç duyulmalıdır.
    (nickcode, 10.05.2009 16:55)
  20. -ben ateistim, bana sevişmek serbest, günah felan yazılmıyor ..!!
    +madem ateistsin, o zaman sevişelim..

bu ne lan ? ne alaka ? yani diyelim ki ateist ayağına yatım ve kızı götürmeye karar vedim... kız neyden etkilenecek ki ? bir dine mensup ise, kıza da mı günah yazılmayacak ? yani bir keşmekeş durum ortada..

eğer bu yolla kız götürülüyorsa, ya götürülen kızlar seksomanyak.. ya da götüren erkekler çok zeki.. helal olsun..

(bkz: no allah yes seks)
    (bkz: madem allahsızsın o zaman çapkınsın)
    (bkz: dinciyim abazayım)
    (bkz: o zaman elizabeth)
    (önce sağlık, 10.05.2009 17:29)
  21. "ben on numara müslümanım, benden kral müslüman yoktur" dedikten sonra zina yapmaya çalışmak saçma olacağından bir bakıma normal bir durum...
    (deadclown, 10.05.2009 17:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil