belki ilginizi çeker
  1. · ateşi bulan insanların ilk sözleri
  2. · atesin kesfinden onceki ates bocekleri
gündem
  1. · yakışıklı olduğu halde sevgilisi olmayan erkek
  2. · farzı misal
  3. · serdar ortaç ın haiti yi umursamaması
  4. · 14 mart 2010 galatasaray ankaragücü maçı
  5. · işkalci t c kürdistandan defol
  6. · bursa denince akla gelenler
  7. · yaran diyaloglar
  8. · 9 aralık 2007 çağlayan mitingi
  9. · atp masters series

ateşin keşfinden önceki ateş böcekleri  

1. aralarında şu şekilde diyolog geçmesi muhtemel ata ateşböcekleridir:
    -yav hurşit biz neyiz?
    -bilmem ki.henüz keşfedilemeyen bir parçamız varmış.bilimadamları uğraşıyorlar hala.
    -şu taşları birbirine sürten manyaklar mı bilimadamı?
    -eee oğlum artık paleolitik çağdayız.bilim bu kadar ileri düzeyde.
    -paleolitik ne oğlum?sen de iyice entel oldun haa.hayriyeyle uça uça bu hale geldin sen.
    -bırak da biraz çağın gereklerine ayak uyduralım.yav mahmut ne kadar geri kafalı ateş böceğisin öyle?
    -ateş böceği mi dedin?ateş ne hurşit? bu göç olayı iyice bozdu seni.farklı diller de öğrenmeye başlamışsın.nerden taktın bu ismi?
    -ben ileri görüşlüyümdür bilmez misin? milattan önce 25426 yılındayız hala kendi içinde sıkışıp kalmışsın.
    -milat ne yav? 25426 yıl sonra ne olacak? söyle çabuk! neler biliyorsun? neler oluyor burada?
    -yandım yandım yandım yandım aaah ki ne yandım...vızzz...
    -vay ibne kaçtı gitti.kesin ciadendi piç. cia mi dedim? o ne ki? ben deliriyorum galiba. bi veterinere görünsem iyi olacak...vızzzz...
    (cogitoergosum, 13.04.2007 19:07 ~ 19:10)
  2. ateşin keşfedilmesi durumunda teknoloji harikası sayılmış olmaları muhtemel böceklerdir.
    (nox, 16.04.2007 23:22)
  3. (hepten aykırı, 16.04.2007 23:24)
  4. zopik böcekleridir.

ateşin keşfini sabırla beklemiş, bokun keşfinde sazan gibi atlamamışlardır. bin yıllar geçmesine rağmen bok böcekleri hazmedememişlerdir bu durumu. günümüzde bok böceklerinin kimi kaynaklarında, ateş böceklerinin "zopik böcekleri" diye geçmesi durumu kanıtlar. yıldızı barışmamıştır iki türün, selamlaşmazlar hala.
    (ateşli koala, 05.08.2007 01:37)
  5. ateşin keşfinden önceki ateş böcekleri kendilerini piç gibi hissederlerdi, küçük emrah kompleksi içerisindeydiler, kimlik bunalımı yaşarlardı çoğu bu şekilde telef oldu.
    (seashell, 26.07.2008 22:31)
  6. iyi piyasa yaparlardı.
    (o6kara, 04.10.2008 17:44)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook