görseller
ateş ünal erzen 

belki ilginizi çeker
  1. · bakırköy belediyesi
  2. · bakırköy
  3. · ateş
  4. · mustafa sarıgül
  5. · yaz tatili kışın olsun
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · ezel
  3. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  4. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · beşiktaş
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · testi
  9. · cassio de souza soares lincoln

ateş ünal erzen  

1. an itibariyle chp genel kurulunda çıkan olaylar sonrası hastaneye haldırılmış kişidir.
    (comatose, 29.01.2005 14:18)
  2. canım bakırköyümün tonton belediye başkanı.
    (yalnızlık senfonisi, 09.02.2005 15:10)
  3. başkan bu akşam evleniyor çırağan sarayı nda görkemli bir düğümle 2. evliliğini yapıyor.
    mutluluklar sayın başkan.
    (yalnızlık senfonisi, 24.09.2005 22:09 ~ 22:09)
  4. ayamama deresinden deniz otobüslerini geçirmek suretiyle havaalanını deniz otobüsüne bağlama gibi fantastik hayalleri olan belediye başkanı. kendisi bu fantastik fantaziye 200-300 milyon dolar diye bedel de biçmiştir. (bkz: ohannes)
    (excalibur, 23.01.2006 20:25)
  5. nasıl bir camiayla muhattap olduğunu bir an unutup arkasına cem uzan'ın maddi desteğini alarak galatasaray spor klübü başkanlığına soyunan, aynen doncak kalan şahıstır. bu gereksiz hareketten sonra klüp için çalışmaya devam ederek galatasaray sevgisini herkese göstermiştir. kalite bir adamdır.
    (yallahtazyik, 23.01.2006 20:38)
  6. her yere sanki brad pittmiş gibi posterini astıran,verdiği takvimde bile o "karizmatik" yüzü bulunan,acayip "çalışan" bakırköy belediye başkanı.en son bombası ise ataköy 2.kısım da astırdığı pankart.
    "biz laik cumhuriyeti çok seviyoruz"

(bkz: güler misin ağlar mısın)
    (godhatesusall, 30.01.2009 16:18 ~ 16:18)
  7. 2004 den beri bakırköy belediye başkanlığı yapıp 2009 seçimlerinde yine aday gösterilen çalışmayan chp li başkan. asıl görevi olarak baykal'ın şakşakcılığını yapmaktadır kendisi. çalışmak yerine laiklikten dem vurur işini bilir yani. yönettiği istanbulun en zengin ilçelerinden biri olan bakırköy de 5 yılda sağa sola pankart asmak dışında gözle görülür hiç bir icraatı yok kendisinin. bakırköy halkının laik ve duyarlı olmasının ekmeğini yiyerek sırf partisinin adıyla bir daha ki seçimi de kazanması yüksek ihtimal.
    (bitti dagilin, 12.02.2009 03:33)
  8. (bkz: bakkart)
    (kymindis, 12.02.2009 03:38 ~ 03:38)
  9. kendisine karşı bir antipatim yok, aslında yanaklar falan sevimli bir insan. ama şöyle bir afişini gördüm, sözlüğe yetiştirmeden edemedim.

şuna benzer birşey demiş başkan: " yıllardır onarılmayan 70 km yolu asfaltladık."

ah be güzelim, zaten 5 yıldır belediye başkanı sen değil misin? az mı 5 yıl? hayır bir de yaptığın çok ekstrem bir şey olsa tamam diyecem de işiniz bu değil mi kardeşim? yapman gereken şeyi yaptım diyerek reklam mı olur? fazladan bir hizmet yaparsın anlarım. yolu da mı ben asfaltlıyım anlamadım ki?
    (alkolik2000, 09.03.2009 13:22)
  10. %58 le seçimi açık ara alan belediye başkanı. (açılan sandık %48)
    (kedikara, 29.03.2009 22:46)
  11. (bir şeyler olacak yarın, 31.03.2009 00:26)
  12. kesinlikle tarihe geçecek bir başkandır. hayır başarılarından değil; görevde bulunduğu sürece çöp üzerine çöp koymamasına rağmen ertesi seçimlerde tarihi rekor kıran başkan olarak geçecektir ki bu hiç şaşırtıcı değildir. yani ateş ünal erzen yerine aynı partiden; bakırköy sahil müdavimlerinden balıkçı ali, kundurapon ömer ya da ne bileyim yarrak osman aday gösterilse yine seçilirdi. hatta muhtemelen çok daha fazla oy alırdı. çünkü bakırköy ezelden beri chp'nindir herkesin bildiği gibi.

kendisi bu kadar kötü bir başkandır bana göre. hergün koca türkiye'nin en boktan caddesi olan herkesin bildiği incirli'den galleria'ya giderken kullanılan, yüce tarla caddesi'nden geçerken hep onu anarım en iyi dileklerimle. oh be ne güzel metrekareye 2 hendek düşüyor zıplaya zıplaya gidiyoruz çok zevkli diyorum. araçların anası sikilsin mühim değil.

kendisinin seçimlerden sonra ilk işi incirli caddesi'nde yine onun zamanında hortlamış nargilecilere inanılmaz bir şekilde bahçeye neredeyse 3 katlık bina boyutunda oturma yeri inşaatı izni vermek olmuştur. yine kendisinin zamanında incirli alpay özer sokaktaki şu an ismini hatırlayamadığım parkın tamamı bir cafe'ye ve bakırköy'de tam capacity'nin yanındaki park yine bir cafe'ye dönüştürülmüştür.

işte böyle bir adamdır. ve chp bu insandan başka bir aday çıkartamamış, kadrolaşmanın kralına sahip şu an ifade edemeyeceğim birçok meziyeti barındıran bir partidir.
    (denetçi 34, 16.06.2009 15:57)
  13. her parka bir kafetarya kampanyasının mucidi yüce insan. sayesinde bakırköy de halkın domalmadan faydalanabileceği park kalmamıştır.
    (denetçi 34, 07.10.2009 22:19 ~ 22:19)
  14. (pesimist melankolik, 07.10.2009 22:24)
  15. galatasaray yöneticisi iken takıma iulian sebastian filipescu ve adrian ilie' yi kazandırmış isim.
    (elano baros keita üçlüsü, 07.10.2009 22:26)
  16. (uçanıkaçanısevenyazar, 07.10.2009 22:27)
  17. sorumluluk alanı dahilindeki hiçbir yerde sigara yasağı uygulamasının esamesi okunmayan kişi. incirli caddesi'nde onun döneminde açılmış; hem de neredeyse caddeden de pay alacak şekilde genişleyerek açılmış olan nargile cafelerin herhangi bir tanesinde bu olayı gözlemlemek mümkün.

bir tanesine birkaç gece gittim; her gidişimde birkaç polis içeri giriyor ve iki dakika sonra kafenin müdürüyle birlikte dışarı çıkıyorlar. müşteriler de alışmışlar herhalde polis girdiğinde sallayan bir kul yok.

başka lafım yoktur bu insanla ilgili.
    (denetçi 34, 03.11.2009 22:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil