görseller
atatürk olimpiyat stadıatatürk olimpiyat stadı
atatürk olimpiyat stadıatatürk olimpiyat stadı
belki ilginizi çeker
  1. · istanbul atatürk olimpiyat stadı
  2. · izmir atatürk stadı
  3. · 12 eylül 2006 galatasaray bordeaux maçı
  4. · zulümpiyat stadı
  5. · gözünü sevdiğimin ingiliz stadları
  6. · ikitelli
  7. · istanbul atatürk olimpiyat stadı
  8. · madonna
  9. · 31 temmuz 2002 galatasaray olympiakos maçı
  10. · istanbul büyükşehir belediyespor
gündem
  1. · rasim ozan kütahyalı
  2. · dinde zorlama yoktur
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · ugg
  5. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  6. · ismail yk
  7. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  8. · incir
  9. · metroda camdan hatun kesmek

atatürk olimpiyat stadı  

1. *sezon başında peşkeş olarak nitelendirilen, daha sonra rakip takımlar tarafından g.saraya verilmesi gayet memnun bir şekilde karşılanan, *asfaltla kaplı sadece iki adet şeridi olan yolu bulunan,
    *5 kilometre çapında bir mesafede seyyar satıcılar hariç hiçbir gıda malzemesi satış yeri bulunmayan,
    *stadın içine girince bağırma hevesini yok eden,
    *o renkler olmasa yanına bile yaklaşılmayacak olan,
    *g.saray taraftarının sabrının test edildiği,
    *g.saraylı futbolcuların maç sonrası "puanı aldık, evimize dönüyoruz" şeklinde deplasman moduna girdiği,
    *özhan canaydın'ın taraftar tarafından üzerine oturtulmak istendiği rüzgar panel direklerini barındıran,
    *nasıl olduğunu anlayamadığımız bir şekilde cl finalinin verildiği,
    stad.
    (evrimgs, 18.03.2004 19:01)
  2. yol yapmamakta direttikleri stadımsı..
    (grey day, 18.03.2004 21:58)
  3. münih'dekiyle bizimkini karşılaştırınca kendimizi nasıl kandırdığımızı daha iyi anlamamıza neden olan stadımsı..
    (doaaa, 14.05.2004 23:47)
  4. 2005 şampiyonlar ligi finalinin yapılacağı stadımsı. kabak gibi açmışlar ses gitmesin ve seyirciler uzakta kalsın diye. dağın başına koymuşlar, yolda yapmamışlar, trende, başka birşeyde. maça giderken iett otobüsünden izlediğim manzarayıda unutamam. önde büyük bir bayrakla tepeye tırmanan birisi ve arkasında yüzlerce kişi daha, sanki ortaçağda savaşa giden askerler gibi...
    sonuç olarak gözünü sevdiğimin ingiliz stadları.
    (laudatedominumvesperaedidominica, 15.05.2004 00:10)
  5. 2008 olimpiyatları adaylığı için inşaatına başlanan, 2005 yılı şampiyonlar ligi finaline ev sahipliği yapacak olan, halen galatasaray'ın geçici olarak futbol stadımsı sı olarak kullanıdığı olimpiyat stadı.
    (laudatedominumvesperaedidominica, 15.05.2004 00:37)
  6. (bkz. istanbul atatürk olimpiyat stadı)
    (laudatedominumvesperaedidominica, 15.05.2004 00:38)
  7. yol problemi olan dünyadaki tek olimpiyat stadı.
    (ilikci, 15.05.2004 00:57)
  8. galatasarayın bu sezon sadece önemli maçlarını oynayacağı stad. ayrıca şampiyonlar ligi finalinede ev sahipliği yapacak bu sene. onun için umutluyuz tabi yolların yapılmasından, adam gibi bi skorboard takılmasından ve en önemlisi rüzgar panellerinin bitirilmesinden.
    (creepingdeath, 13.07.2004 18:12)
  9. vakti zamanında babamla beraber imanımızı gevretmiş yollarla ulaşılan stad. gittiğim bir maçtan sonra tartıldığımda bir kilo verdiğimi farkettim
    (jeff, 22.08.2004 15:27)
  10. asıl büyük sorunu güvenlik olan stad
    (ryszard, 26.08.2004 03:14)
  11. geçen yıl galatasaray tarafından taktırılan rüzgar panellerinin uefa istemediği için kaldırılacağı staddır. ayrıca stad içindeki büfelerin işletmeside futbol federasyonuna verilmiş.
    (creepingdeath, 12.02.2005 17:07 ~ 17:14)
  12. istanbul'un en büyük stadyumudur. türkiye'nin en büyük stadı için;

(bkz: izmir atatürk stadı)
    (hansvoralberg, 18.03.2005 13:37)
  13. galatasaray'ın şampiyonlar ligi maçlarını izlediğim ve eve ulaşabilmek için 80. dakikada maçı terkedip, otobüslere koşmamıza neden olan (bu sırada etrafımızdaki birçok insan da koşmaktadır), işlevsiz, gösteriş stadı. kapalı kombinem olmasına rağmen sezon boyunca toplam 4 maça gitmişimdir, gerisini siz düşünün. bu stadda maç sonrası, kimi kurt kapacağı, kimi ayı kovalayacağı meçhuldür; ben, iyi koşarak -doğal seleksiyon sonucu- hayatta kaldım.
    (dearmarlon, 01.05.2005 01:03 ~ 01:04)
  14. 2005 şampiyonlar ligi finali'nin oynanacağı ve geçen yıl kendi vatandaşımızı sıradan bir galatasaray lig maçında perişan etmemiz yetmiyormuş gibi şimdi de bize, ülkemize gelen turistleri rezil etme şansı tanıyan, civardaki toprak yolların ve gecekonduların avrupa birliği'ne türkiye'nin kalkınmışlığı olarak gösterileceğini tahmin ettiğim, sahaya uzak trübünleri ile sadece futbol oynamaya yarayan bir olimpiyat stadı inşa etme beceriksizliğimiz ile aday olduğumuz olimpiyatlara bizi daha da uzaklaştıracak olan, ulaşım bakımından metroyu, tranvayı geçtim otobüsün bile olmadığı stad.
    (dedi ki normal, 01.05.2005 01:23)
  15. tam dolu olduğu zaman maçtan çıkışta perişanlığın yaşandığı stadyum

(bkz: 12 eylül 2006 galatasaray bordeaux maçı)
    (erc, 13.09.2006 13:44)
  16. dün gece galatasarayım maçına gittiğimde tam dolu olmasa bile tam doluluğa yakın bir orandaki seyircinin 90 dk. boyunca yarattığı ambiansa hayran kaldığım ancak beşiktaştaki evime gece saat 3'de geldiğim için deli olduğum yer
    (dreams2, 13.09.2006 14:23)
  17. büyük otomobil üreticilerinin bu rüzgar potansiyelini görüp rüzgar tüneli testlerini burada yapmak için sıraya gireceklerini düşündüğüm stad.doğal rüzgar esintisi,5 yıldızlı tesisleri,cillop gibi yollarıyla tercih sebebi...

aslında biraz daha para harcansa uçak testleri bile yapılır.
    (sycrone one, 19.10.2006 00:01)
  18. 31 temmuz 2002' de galatasaray ve olympiakos arasında düzenlenen dostluk karşılaşmasında ilk kez görücüye çıkan stad daha ilk gününde pek çok çileye gebe olacağının sinyallerini vermişti.
    bir ara stadı lig ve şampiyonlar ligi karşılaşmaları için kullanan galatasaray stadın futbola elverişsizliğinden nasibini fazlasıyla almıştır.
    ayrıca stad büyük umutlarla barcelona'dan galatasaray'a transfer edilen hollandalı yıldız futbolcu frank de boer'un de kariyerinin yerle bir oluşuna sahne olmuştur.
    o günden bu güne kadar değişen pek fazla birşey olmamış ki şu anda galatasaray teknik direktörlüğünü yapan karl heinz feldkamp (kalli) en son bu stadda oynanan kasımpaşaspor-galatasaray maçı ardından verdiği demeçte "stad fotoğraf çektirmek için çok güzel fakat iş futbol oynamaya gelince durum o kadar da iç açıcı değil" diyerek bir türlü iyileştirilemeyen stada gönderme yapıştır.
    (sullivan, 02.10.2007 17:26 ~ 17:34)
  19. (bkz: http://www.ataturkolimpiyatstadi.net/)
    (sycrone one, 20.04.2008 22:56)
  20. (bkz: zulümpiyat stadı)

http://www.fotomac.com.tr/...
    (neverlander, 24.05.2008 04:55)
  21. bu stadı buraya yapan mimarların ve mühendislerin ta amına koyim. 2 ağustos 2009 fenerbahçe beşiktaş maçı için güney tribünündeki yerimi sapasağlam almıştım. maçtan yaklaşık 2 saat önce girdim içeriye. rüzgar tam karşımdan hiç durmaksızın suratıma suratıma esiyordu. ben rüzgarı yedikçe sinüzitim azdı maçı izleyemedim. izleyememek bir kenara tezahuratlara katılamadım. ulan kupa aldık ona bile doğru düzgün sevinemedim. staddan çıktım baş ağrım son buldu.

sonuç: bu stadı kaldırın lan ordan. ya da önüne arkasına dağ inşa edin rüzgarını kesin amua goyim.
    (sen benim bir külah dondurmam, 03.08.2009 01:06)
  22. şimdi bilmeyenler için açık şekilde tarif edeceğim staddır,
    -öncelikle kıçınızı güneye çevirin başlayın yürümeye,dümdüz rusya'ya doğru.
    -sonra bir dağ bayır gelecek önünüze,kendinizi 3.dünya savaşı'na gider gibi hissedeceksiniz,he işte çıkın o dağa doğru.
    -sonra götünüzü donduran rüzgarlar estiğinde,karşıdan da rusya'nın güney limanları gözükmeye başladığında ve önünüze koskoca bir inşaat çıktığında bilin ki orası olimpiyat stadı'dır.
    (nickcode, 04.08.2009 03:22)
  23. halı sahalardan biraz pahalı olan stad

halısaha 80 tl
    atatürk olimpiyat stadı 200 tl

fakat ve lakin halısahada 7 kişilik iki takımdan 14 kişi oynar en fazla 80/14=5.71 yani 6 lira verilir çıkışta da kafeteryada bir bardak çay içilir statda 22 kişi hatta kondisyon eksikliğini düşünürsek 15 kişilik iki takım olması gayet normal 200/30 dersek sonuç 6.66* yani 7 lira şimdi sorarım size 6 lira verip halı sahada o ne idüğü belirsiz siyah plastik parçalarının üstünde mi oynamak istersiniz yoksa 7 liraya çim zeminde mi

oraya gidiş yol parası da bir otobüs tutulursa ucuza gelebilir
    statda maça gelecek 29 kişi aranıyor
    (ortrek, 18.10.2009 18:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil