|
|
- (bkz. taksimde sallandırmak)
fakat bunu yapacak bir çocuğu olsaymış, bunu şirinlikle izleyecek ve sevgisine ortak olacaktık.
ata: hadi kızım buraya gel, bak öpücem canım...
+ yakalasana ehehe bööööööö*, nanik
- (bkz: dil çıkaran einstein)
(bkz: cevapsız serbest çağrı)
- dil çıkarmanın seni seviyorum demeye tekabül ettiğini düşünen kavimlerin varlığının kanıtı bir salak ya da şerefsizin önde gideni insan görünümlü hayvan hareketi
(bınar, 15.06.2005 11:12)
- günümüzde teorik olarak imkansız durum.zira birisine dil çıkarmak için onunla aynı mekan ve zamanda bulunuyor olmak gereklidir.günümüzde yapılabilecek olan 'atatürk'e dil çıkarma' eylemi ise ancak onun yaratılmış,yer yer putlaştırılmış ve biz de yer edinmiş imajına,algısına çıkarılacak bir dil olabilir.çoğumuzun atatürk'ü anlamadığı düşünülürse,bunda bizim onu anlamamızı istememeleri de etkili tabi,anlamadığımız bir imgeye dil çıkarmak pek mantıklı gözükmüyor açıkçası.
- çinliler yapacağı eylemdir. netekim kültürlerinde dil çıkarmak merhaba anlamına gelmektedir. lakin yurdum insanı yanlış anlayıp " düzün dürzü gomanisti" diyerek dil çıkaran çinlinin götüne her yanı kızgın demir sokacaklardır.
- mustafa kemal'in deniz kenarında küçük kız çocuğuyla şakalaşması, aynı masada oturup saatlerce bu ufaklıkla sohbet etmesi gibi yaşanmışlıklar gözönüne alındığında sanıyorum ki o küçük kız çocuğu tarafından gerçekleştirilmiş eylem.
kendisine gülümseyip, şımaran bir kız çocuğuna değil, bu millete kan kusturup sonra da alaya alanlaradır sanıyorum ki ulu önder'in hiddeti.
dolayısıyla hareket, hareketi yapana göre değerlendirilecektir sanıyorum telaşa mahal olmamıştır.
- türkiye cumhuhriyeti'nin yıkılacağı, bin yıl öncesi ilkelliğe geri döndüğümüz, milli egemenliğimizi yitirdiğimiz, laikliğin yıkıldığı, şeriatın geldiği andır. *
- (bkz: 5816)
- (bkz: götü kaşınmak)
|