çok iğrenç vasiyettir.
yazarı da, düşüneni de çok fenadır. kötülük dolu, insan bile olamayacak kadar aciz varlıklardandır. sen kimsin atatürk'e dinci diyorsun bre utanmaz diye hönküresim var ama, hayatımda bu kadar gaza gelmedim. bırakın tadını çıkarayım. oh yeah.
gizli olmayanını beceremediğini her fırsatta birbirine anlatan ve anlattıkça bir tabuyu daha da körükleyen nesillerin eğer varsa ve ola ki bulurlarsa hayatlarını adayıp bir türlü gerçekleştiremeyecekleri şey.
"genetik oku da bu diken problemine bir çözüm bul çocuk."
atatürk'ün herkeslerden herşeylerden sakladığı o günlerde icat edilmiş zaman makinasıyla 50 yıl sonrasına turgut özala e-mail ile yolladığı vasiyetnamedir:
sonbaharlı günlerde yazıyorum bu mektubu sana turgut. biliyorum sen geçtin başa hepsini gördüm burdan. bu mektubu yazarken anladım turgut ne yapmışım ben yaw? halifeliği kaldırarak zamanın imanını yok etmişim. laiklik denen satanizmi nasıl illet etmişim bu mümin halkın başına ? ne yaptım ben turgut? benim hatamı sen düzelteceksin. ....
böle giden bi sikitir boktan vasiyetnamedir. ilelebet de saklı kalacaktır. 50 yıl sonra turguttan halifeye ulaşıncaya kadar..