ilginç yurdumun bir kısım sapık insanlarının yaptığı, ilk cinsel ilişkisini bir eşekle yaşadığı idda edilen bir toplumun içinden çıkması normal karşılanabilecek hede.
(bkz: http://www.hurriyet.com.tr/...)
atın sahibi olayı gerçekleştiren kişinin bir hafta önce de at aldığını belirtiyor ve ekliyor; hareketlerinden şüphelenmiş.
adam bir daha gelince bu işte bir iş var demiş.
iyi tamam da bir at sevicisinin ne gibi şüpheli hareketleri olabilir ki.
üstelik adam mühendis. bu daha da enteresan...
neyse....
(bkz: atın intikamı)
2 sene önce falan sanırım milliyet'te bir ata tecavüz haberi vardı, tecavüzden sonra at saldırganlaşmış psikolojisi bozulmuş gibi şeyler yazıyordu. at için üzülmüştüm, onu s.ken eşşekler için üzülmüştüm ama atın gözleri kapatılmış fotoğrafına gülmeden edememiştim
arkadaşıma haberin linkini yolladıktan sonra "herif çok sadıkmış ama baksana hep aynı atı kiralıyomuş" yorumuyla gülmekten sandalyeden düştüğüm tipik yurdum haberi.
işin diğer bir ilginç tarafı da şudur: özellikle at seçmiştir. üstelik abant'a tatil yapmaya da yetiyor maddi gücü. bu adam basbayağı mühendis, iş bulur para da bulur. hani maddi imkanları çok kısıtlı biri olsa, insan işte "azmış, cahil, sapık ve maddi imkanı yok" der belki. ama kardeşim sen gitmiş abant'ta tatil yapıyorsun. sonra gidip bir ata saldırıyorsun. at için ödediği parayı aynen bir kadına da verebilirdi. niye bir at? hatta adam daha da abartıp bir kadını 1 hafta kapatırdı kendine abant'ta. ne bileyim, abant'ı boşver, ona ayırdığın parayı hiç harcama istanbul'da kal kendine harem kur bir dolu hatunla ama oha be niye at?? tamam farkındayım söylediğim sözlerin ama ulan madem azdın o kadar, git at gibi bir rus bul, sen meslek sahibi adamsın; para bulabilirsin yani, yeter de artar. niye at niye?!?!?
anadolu'nun bir çok yerinde delikanlıların ilk cinsel deneyimlerini eşeklerle yaşadıkları ülkemizde eğitim almış ve makina mühendisi olmayı başarabilmiş bu arkadaşımız, her eğitimli insan gibi hayat standardını yükseltmiş ve eşekleri aşıp at becermiştir. kendisini kutluyoruz. yakalandıktan sonra ilk ifşa ettiği şey de mesleği olmuştur dikkatinizi çekerim. bir tarafını kazlar yiyesice pezevenk yüzünden mail adresimin kotası dolmak üzere. zoofilisine koyiyim
adam iki atı çalmış. birine bir gün, diğerine üç gün boyunca tecavüz etmiş. inanılmaz.
daha da inanılmazı adam ifade verirken çevredeki birçok ata tecavüz ettiğini söylemiş. güler misin, ağlar mısın?
atın ailesi töreler gereği atı bu adamla evlendirmek istemiş ancak adamın buna yanaşmaması üzerine, tecavüze uğrayan atın erkek kardeşleri tarafından adama defalarca tecavüz edilmiştir.
(bkz: ensest ilişki)