aşmış insan, iyilik meleği, bilgi bankası
michigan uni. de iki adet y.lisans yapmış (makina ve uçak dalında) sonra orada doktorasını bitirip buralara gelmiş, bizlere ilim irfan dağıtan insan. 10 tane daha olsa türkiye kalkınır.
itü makinanın en kral hocalarından tam bir bilim adamı hala doçent ve bekar..4*4 lük makinacı
cebine baktıınız zaman onlarca profosor geçinen insan görebileceğiniz (isterse hepsini cebinden çıkarır demek iistiyordum ama galiba sıctım) gerçek bilimadamı, aşmış insan, aşmış ötesi insan, tapılası-örnek alınası hoca
keşke
itü'deki her hoca'da ondan biraz bulunsa diyeceğiniz, deli dolu, biraz uçmuş
* süper insan. ders alınabiliyorsa en azından bir kere alınmasında yarar olan, hayta başka bir açıdan bakmanıza sebep olacak hoca.
mekatronik bölümünde, elektrik-elektronik temelli olanların lisans seviyesindeki eksik mukavemet, dinamik, statik açığını kapatmak için
mekanik sistem temelleri adında ders açan kişi
laf uzadıkça, sesindeki değişimi dinlemek de ilginç bir deneyimdir.
gerabbaa'nın "peygamberliğini ilan etse arkasından giderim" dediği kişi
(okang, 22.09.2004 09:40)
mekanik sistem temelleri dersi için geçen sene verdiği en kötü not ba olan iyilik meleği, bayramda eli öpülesi şahsiyet. makina müh. okumamış öğrencilere bile 2-3 haftada statik ve dinamik konularını mekatronikten örnekler vererek öğrenciye kavratma ve sevdirme becerisine haiz üstün insan. bırak
itüyü türkiye ye 10 gömlek fazla olan öğretim üyesi. makina fakültesinden mekatroniğe destek olan sayılı öğretim üyelerinden.
*
(bkz:
dersten çıkıp gaza gelmek)
gecenin 2-3 ünde rahatça arayıp soru sorabileceğiniz, yardım etmek için herşeyi yapan, mıt ye fakülte 1. si ve de meb in 1. kontenjanından giden sınavlarında soruları 7-8 kişi tartışarak çok rahat kopya çekebileceğiniz inanılmaz bir zekaya ve bilgiye sahip profluğu çoktan haketmiş konuşması biraz güç anlaşılan mümtaz şahsiyet.
kanun çalar, annesine düşkündür.
makina fakültesinin gülüdür. fem dersi de verir ayrica bir ara hurriyet gazetesi tarafından yapilan üniversitelerin guru öğretim üyeleri anketinde ilk 10'a girmişti. çok utangaç biridir.
dinamikten şimdi tek bi problem çözemem belki ama ata hoca sayesinde iyi hoca nasıl olur, eğitimcilik nasıl olur iyi öğrendim..
odasına girdiinizde karsınıza cıkan resimler, ucaklar, kitap kitap kitaplar ve kanun.
bi de hepsinin arasında güler yüzüyle ata hocacığımm..ne denilirki..
hayran kalınırr....
ata hoca öyle bir güzel anlatırdı ki i-deas'ı yani başka hocalardan ansys alan zevat dahi gelir bir de onu dinlerdi hatta bu arkadaşlar utanmadan konuya bizden daha hakim olup "hocam şöyle kritik bölgelerde tetrahedral element tipini seçsek mesh size'i büyütmemiz mi gerekir" diye bi soru sormuslardır da biz de bişey soralım lan deyip ancak "simdi bu aydias nasi oluyo" diye soramamıştık. bi de hakan abi diye bi abi vardı doktorasını yapıyordu, arçeliğin işlerini yapardı derdi ki biz parçaların fem analizlerini bilgisayarda başlatırdık da akşam çalışır vaziyette terkederdik de sabaha sonuçlari anca alırdık.. yaa o zaman sene 2000'di işlemci, ram öyleydi, tozdu, sıcaktı.
(bee veil, 05.01.2007 11:45 ~ 01.04.2008 11:43)
iyi olmasına çok iyi hoca da, notların açıklanmasının son günü akşamın yedisi olmasına rağmen hala notları açıklamamıştır.
(nox, 25.01.2008 19:09 ~ 19:09)
1986 yılında itü makina fakültesi birincisi olarak mezun olan uzun parmaklı, uzun boylu; yakışıklı öğretim üyesi.