|
|
- ced, dede,soy sop
itüdeyse atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi dersinin kodu
(bkz. ata 101)
(bkz. ata 102)(dibap, 28.03.2004 14:43)
- bilkentteki iki gruptan birisi. bu yıl grup bilkent adı altında faaliyet gösterselerde herkesin ,onların ,ata olduğunu bildiği grup. atanın alparslan türkeşin askerlerinin kısaltması olduğu düşünülen grup.
(lemuria, 09.11.2004 01:01 ~ 01:10)
- bu yıl bilkentte konsey seçimlerini kazanan grup.
- athmosphere absolute, yani mutlak atmosfer basıncının kısaltması..kısaca (n)ata=(n+1)atm...zamanında bana lazım olmuştu da bayaa aramıştım.
(bkz: şimdiki gençler çok şanslı)
- son kaynana semra hanım'ın oğlu
(lethe, 25.11.2004 22:59 ~ 23:36)
- türkiye cumhuriyeti devleti'nin makam uçağı.gulf-stream modelidir.
- (bkz: ata ekmeği)
- kıs. advanced technology attachment
- (bkz: ata demirer)
- ---reklam---
popülist bir insan olarak hazırladığım müstakbel stil. bugün yarın yayına girecektir. gerilim vereyim dedim.
(görsel: ata/22087)
---reklam---
fikirden dolayı dünyayı kurtaran adama, desteği ve stilin yapımı için sürekli dürtmesi için de sezenehire teşekkürü bir borç bilirim.(camel, 13.08.2008 14:32 ~ 16:00)
- devletimizin eski makam uçağı. bir-iki sorun çıkarınca "ana" isimli uçakla değiştirdiler. sonra ne oldu bilmiyorum. belki jilet yapmışlardır.
- bir çok üniversitede 1980 den sonra statükoyu yeniden ve yeniden üretmek maksadıyla açılan inkilap tarihi ve atatürk ilkeleri enstitüsünün bazı üniversitelerdeki kısaltılışı...ata enstitüsü projesi , boğaziçi'nde geri teperek okulun en havalı, en asmalımescit müdavimi "solcu" larını çıkarmış, cihangirdeki kafelere ve dairelere çok sayıda müşteri yetiştirmiştir...
(bkz: asistan ceketi)
(bkz: akademisyen yarim)
(bkz: armut piş ağzıma düş)
|