|
|
- tarkanın sağ kolu olan kurt'a (adı kurt tur başka isim vermemiştir tarkan ona) verdiği bir dizi konuttan biridir.genelde sıkıştığı zamanlarda kullanır tarkan bu komutu.
- (bkz. sie)..
(neu, 06.03.2004 20:31 ~ 20:31)
- (bkz. hücum kedi)
- atıl adlı arkadaşımıza kız arkadaşımın taktığı lakap
(okang, 10.03.2004 15:13)
- tarkan büyücüleri, prensesleri ve hancıların kızlarını götürürken "herzaman atıl kurt dedin atıldık bir kere de katıl kurt demedin" diyen ve siteminde haklı olan kurt.**
- (bkz. yeter ulan ben de bir canlıyım içer sıçar uyurum)
(skuba, 04.06.2004 03:09)
- kurdun arka plan insanı olmatan duyduğu rahatsızlığı umursamayarak , karizmayı bozmadan tarkan'ın söylediği emir cümlesi.
tarkan : hepinizi mikeyim ulan , benim kurdum var , miktim ebenizi hiieeaayytt!
tarkan : atıl kurt!
kurt : haaaohraohrr....
tarkan : bana değil ulan eşşoğlu eşşek!
kurt : bıktım ulan senden , bir kere de bir değişiklik yapalım , ortamlara dalalım...(skuba, 28.10.2004 03:38)
- işe yaramayan kurt.
atıl: etkisiz, işe yaramaz. (a şapkalı)
- - atıl kurt!
+ sebep?
- ya işte düşman falan..
+ hımm, anlıyorum. peki sence onlar niye düşmanın?
- ya bilmiyorumki işte öyle.
+ kimse seni sevmiyor dimi.
- ama ben şey..
+ biliyorsun bana açılabilirsin.
- böhüeaa. çok yalnızım kurt ben.
+ tamam canım tamaam geçti bak, gel bakıyım buraya.
- hırçk. eyw gözümsün..
(bkz: bir sosyal tespit hayvanı olarak kurt)
- bir nirvana konserinde kurt cobain'e saz arkadaşlarının "sıra sende" anlamına gelen serzenişi.
(bkz: go kurt)(kunduz, 27.03.2007 20:49 ~ 20:49)
- bir rivayete göre ülkü ocakları'nda bir eğitim metoduymuş.. arkadaşın arkadaşı anlattıydı geçende..
- -ismin ne olum senin
+atıl hocam
-haaa şu atıl(!) lan atıl kurt, gerçek misin lan sen…
şeklindeki diyaloglara alışık olduğumuz bir arkadaştır.
internetten yaptığı kayıtlara inanılmaz*, ciddiye alınmaz. adı “nik” sanılır, gerçeği sorulur vs. gibi üçüncü kişilerle olan münasebetleri dolayısıyla bizi yarar da yarar*
- -atıl kurt!
+ben de yurtiçi kargo, memnun oldum.
-lan ben neylesem şimdi?
+katıl kurt.(cmkyk, 24.07.2007 23:41)
- bunca senelik hayatımda kime söylediysem ismimi herkes aynı espriyi yapmıştır. çocukken tabi yeter ulan yeter deyip geçiştirirdik ancak artık ybsg bile kesmiyor.
- atılan kurt.
hani tarkan ın bir filmi vardı, denizdeki bez ahtapota kendini sara sara dövüşüyor, adeta parçalıyordu zavallı ahtapotu. o ahtapotta sünger mi bez mi çözemedim o ayrı mevzu. bir şişiyor bir sönüyordu her dalga darbesinde. neyse, tarkan aşşadan, denizden kurta sesleniyor o lahsa "atıl kurt" diyor. ilk önce tepede havlayan kurtun görüntüsü, sonra kamera denizi gösteriyor. kurt atılıyor o denize. ama bildiğin atılma, yukarıdan biri atmış kurdu, yan düşüyor suya zavallıcık. sonra da dönüp büyük ihtimal onu suya atan kişiye, yukarıya doğru havlıyor.
zannediyorum ki "atıl kurt" sözü buradan gelmekte. zavallıcığı orospu bohçası gibi oraya buraya atıyorlar. ayıp be ayıp, özen film ta amına koyayım lan senin. biraz hayvan sevgisi be hayvan oğlu hayvan. bir de iftiharla sunuyorlurmış, siee...(yaqui, 12.06.2008 15:18)
|