atışalanı lisesi   

adana çık aradan

1. istanbul'un esenler ilçesinin atışalanı mevkiinde bulunan bundan 3 sene öncesine kadar alelade bir lise olup geçtiğimiz sene yarı açık cezaevi gibi bir görüntüye bürünen,sınıflarında birer kamera bulunan,öğretmenlerine dokunulmazlık gelen,duvarları eski boyutlarının iki katı yükseltilen lise.
    ben nerden mi biliyorum..mezunuyum bu boktan lisenin.. bana 65 okul puanı ve diploma dışında dişe dokunur pek fazla hatıra bırakmamıştır bu lise. o kadar boktandır yani..arka bahçesindeki potalardan birinin çemberini kırmışlığım vardır.

ama okul tarihinin en ilginç olayını (skandal da denebilir) benim öğrencilik dönemimde yaşamıştır sanırım.sınıfımızda balık etli güzel bir hatun bulunmaktaydı.bir gün bu hatun kişi müdür tarafından çağrılmıştır,hatun kişi gider müdürün yanına..müdür hatun kişiye sarkıntılık yapar,öpmeye çalışır.hatun kişi kendisini zar zor dışar ıatar ve ağlaya zırlaya sınıfa girer eşyalarını toplar okuldan çekip gider.ve okul dönemi bitene kadar okula gelmez bir daha..ertesi okul yılında karşımızıda bir sürpriz vardır.hatun kişi müdürden şikayetçi olmuştur ve açılan soruşturmayla o zamanın müdürü temel ilbeyi görevinden alınır.hatun kişi de okula geri döner öğrenimine devam eder."vay anasını" dedirtmiştir kız çetin cevizliğiyle.. bu da böyle bir anımdı.

(bkz: ukte)
    (silentpain, 17.09.2006 10:46)
  2. 1989 yılında ilk mezunlarını vermiştir.
    (italyan, 01.01.2007 21:55)