kelebek indirim günlerinde boyner'den ürünlerini aldığım rahat, farklı, şık ve spor bir marka. diğer günlerde almıyorum çünkü ancak indirime girince verdiğim parayı hakediyor. hatta ay sonu indirimi + kelebek olunca oldukça ucuza alabiliyor. mükemmel kumaşları olmasa da pantolon kesimleri çok güzel; kapri, yelek, elbise ve tişörtleri otantiktir...
fatih ürek, drowning pool, müslüm gürses şarkılarından oluşan last fm'deki son dinlenen parçalar kısmımın screenshot'ını alıp üstüne bi de bunu facebook'uma koyup müzik mozaiği adı altında beni rezil rüsva eden arkadaşımdır.intikamım acı olacaktır.
rüyanda bungee jumping yapacaksın, lucid dreaming olayına gireceksin falan diye beni kandıran, fakat rüyamda bir gece dördüzümün olduğunu, ertesi gece de cem yılmaz'ın öldüğünü görmemi sağlayan ve paramı geri vermesini beklediğim koca bir sahte rüya uzmanı.
ps: cem yılmaz ölünce bu sefer güldürmedi dedim. pek ironik oldu.
hayır merak ediyorum... acaba mahallenin tüm kedileri kendi aralarında anlaşıp bu yazarcağızımızın penceresinin önünde toplanıp icraat mı gerçekleştiriyor geceleri ne... geceleri uyutmuyorlarmış bu kardeşimizi, pencerenin önünde "meoowww maaaoooww" diye gürültü patırtı çıkartıyorlarmış. en güzeli sen evdeki kullanılmayan tüm terlikleri, defter/kitapları silah yap kendine; ama nokta atışı yap ki boşa harcanmasın. hem hedefi tam 12'den vurursan gelemiyor bir daha şerefsizler, duyduğuma göre dayağı yiyen kendine motelden oda kiralıyormuş iş için. *
çok uzun zaman önce beni boluda evinde ağırlamıştı ailesinin yanında. o gün yurt kaydı için boluya giden ben bir takım aksaklıklar sonucu başvurumu yapamamış ve dışarda kalmıştım. dönemin başlamasına iki haftadan daha fazla süre olduğu için kimse de yoktu. mecbur internet cafede sabahlayacaktım. bir saat internette vakit geçirdikten sonra sözlüğe bir duyuru açtım 'boluda kalacak yer' şeklinde. bir süre sonra gelen birkaç motel adresinden sonra hiç beklemediğim bir mesaj geldi: "nerdesin almaya geliyorum". içime bir ürperti düştü ne olur ne olmaz gibi. sanırım onlarda aynı şekilde tedirgin olmuşlar. sen benim bir külah dondurmam isimli arkadaşımın nick altıma yazdığı giri (bkz: @2553699) yüzünden beni pala bıyıklı ve kalıplı bir korsan cd satıcısı sanmış olacaklar ki beni gördükleri vakit değişen yüz ifadelerinden tedirginliklerinin geçtiğini anlayabildim. sağolsunlar beni arabayla almaya gelmişlerdi. evlerine götürdüler ve misafir nasıl ağırlanır gayet güzel bir şekilde gösterdiler. bir fincan sıcak çay ve yatacak yer bana fazlaydı bile ki o gece sahurda asymmetry bana kendi elleriyle karışık tost bile yaptı. sabah sabah da hiç üşenmeden arabayla eski evime gidip eşyalarımı alıp beni cici taksi durağına kadar bıraktı. kalacak bir yere ihtiyacım olursa yardım edeceklerini de eklediler tabi ki.
demem o ki bu zamanda böyle yardımsever bir aile ve böyle yardımsever bir kişi bulmak çok zor. buradan 6 ay önce etmem gereken teşekkürü şimdi yazdığım için özür diliyorum. kendisine ve ailesine çok çok teşekkür ediyorum.
glen hansard benzerliği ile dikkat çeken, seni sevmeyen ölsün insanı. hobileri; cam silmek, a a b a şeklinde kafiyeli şiir yazmak, çağan ırmak'a senaryo önerisinde bulunmak. fobileri; izmir, poker, asansörün ara katta durması, yoğurtlu ıspanak. handikapları; yalan söyleyememek, yatağa yatınca 10 saniyeden fazla uyanık kalamamak.
üzerinde en berbat şakaları düşünüp uygulamaya çalıştığım yazardır.sıradaki şakam amacıma ulaştıracaktır beni.corel bilgilerinden faydalandığım karşılıklı bilgi alış verişinde bulunduğum masum insandır.aynı okulda okuyarakta aynı kaderi paylaşmaktayızdır.allah kurtarsındır.
kendime internet kurdu, arama erbabı, bulunamayacak her ne var ise bulan adam, supersonik surfer tarzı laflar edip nette her şeyi sağlayabilen bir insan derdim bu insanı görene kadar. tuttuğu altın olsun. bana yarım saattir didik didik aradığım şarkıyı pat diye buluvermiştir. sonsuz teşekkür ederim kendisine. süpersin. tüm doğum günlerin, tüm bayramların kutlu olsun. mutlu yaşa. emi?
benim tarafımdan yapılan acımasız eleştirilere açık,nicki ile bütünleşmiş, mücadele konusunda uzman,müzik zevkininin üstüne tanımadığım ,bulunası zor yazar