17 mayıs 2012 perşembe
günün başlıkları: 368 tane
günün başlıkları: 368 tane
- ·
- ·itü sözlük (2)
- ·aşk (2)
- ·
- ·blind guardian (2)
- ·
- ·
- ·türkiye kupası (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·yalnızlık (4)
- ·
- ·
- ·
- ·gülse birsel (10)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kuzey güney (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
videolar
belki ilginizi çeker
assassin s creed 3
- yolda ve şimdiden iple çekmeye başladım çıkacağı vakti şahsen;
http://www.destructoid.com/... - (bkz: assassin's creed: brotherhood)
- ubisoft workshop bünyesine katılan çizerlerin elinden çıkanlar ipucu sayılır mı bilmem ama siteye en son eklenen resim bu;
(görsel: assassin s creed 3/170817) - hani grafik tasarımı, soundtrack'ı ve dokuları harika. içinde dalıyorsunuz oyunun, istanbulu geziyor, yaşıyorsunuz.keşke o dönemde yaşasaydım dedirten türden.
(bkz: http://www.youtube.com/...)
edit: bilgilendirme. aylak her zaman ki gibi zaman bükülmesi yaşadı, gelecekteki bir oyunu oynadı, izledi, begendi. saol slyvan gelecekteki oyunu yaşadıgımız için. neyse benim bahsettigim assassian s creed için bakınız;
(bkz: assassin s creed revelations) - assasin's creed revelations olmayan oyundur. bulunduğumuz aylar içinde duyurulması beklenen oyundur ayrıca.
serinin şu anlık konsol ve pc versiyonları ve geçtiği şehirler
(bkz: assasin's creed 1) kudüs- haçlı seferleri vesayre
(bkz: assasin's creed 2) italya- rönesans dönemi
(bkz: assasin's creed brotherhood) roma rönesans
(bkz: assasin's creed revelations) istanbul-
şahsi fikrimce assasin's creed 3 muhtemel olarak amerika'nın kuruluşunu konu alacak. haliyle new york yeni tarihi mekanımız olacak. - assasin's creed serisinin muhtemelen revelations dan sonra çıkacak oyunudur. dört gözle beklenmektedir.
- okuduklarımdan pek emin olamasam da bu oyun için günümüzde geçeceği söyleniyor. zaten templar'ların nihai planı da 2012 yılında gerçekleşeceği için tahminimce bu oyun bir son veya sonun başlangıcı olacak.
bilemiyoruz. - 30 ekim 2012'de çıkacağı kesinleşen oyun.
- 2012 yılında çıkacak olan oyunun ana karakteri bugün oyunun takipçilerine sunulmuştur fotoğraflardan anlaşıldığına göre oyun amerikan sivil savaşı döneminde geçmektedir.
http://www.scroll.com.tr/...
http://www.facebook.com/... - yayınlanan resimlere göre oyunun amerikan bağımsızlık savaşı (amerikan iç savaşı değil) döneminde geçeceği kesinleşmiş durumda. demek ki önceki tahminler boş değilmiş.
şu resmin arka planında abd'nin 1777'den 1795'e kadar kullandığı 13 eyaleti simgeleyen bayrağı* görüyoruz. ayrıca anlaşılan britanyalılar tapınak şövalyelerini temsil ediyorlar; ki resimde desmond'ın atalarından birinin bir "kırmızı ceketli"nin tepesine bindiğini görülüyor.
(görsel: assassin s creed 3/303637)
geri sayım için, (bkz: http://assassinscreed.ubi.com/...) - bu sefer assassin kızılderili olacak. desmond'ın ataları da sikişmiş arkadaş. nasıl sülale, nasıl aşiret lan bunlar. japon ninjasından floransalısına, kudüslüsünden kızılderilisine maşallah dünyanın dört bir yanına yayılmışlar.
- en çok merak ettiğim nokta altair ve ezio'dan sonraki karakter nasıl olacak. oyunun içine çekmesi açısından bu karakterlerin içini dışını öğrenmiştik önceki serilerde. öyle ya, altair'in gençliğinden ölümüne kadarki yaşamını gördük, ezio elimizde doğdu, büyüdü, acr'de yaşlanmış halini ve emberste de ölümünü gördük. böyle olunca da oyunu oynayan ve o oyundaki karakter arasında ister istemez bir bağ oluşuyor. aynısını assassin's creed 3'te de yaşayabilecek miyiz acaba.
amerika'da olması ise gerçekten tam bir soru işareti. amerika'nın kuruluş zamanlarında geçecek konu ve önceki serilerde efsanevi şehirlerin (masyaf, akka, kudüs, roma, venedik, istanbul) kah sokaklarında kah çatılarında dolaşarak o şehirleri keşfettik. şimdi amerika'ya gelince; kasabada, ormanda falan mı oynanacak? görsellik, tarihi yapılar vs. göremeyeceğiz gibime geliyor. bu durum da assassin's creed sevenler için hayal kırıklığı yaratabilir. bilemiyorum.
keşke, mısır veya çin'de olsaydı. en azından bu ülkelerin bir tarihi var, kültürü var.
oyunun trailer'ı çıksın, bakarız. güzel bir şey yapmışlarsa edit gelir buralara. - 18. yüzyıl amerika'sında geçeceğinden önceki oyunların tanıdık atmosferinden tamamen kopacağız. bu riskli bir durum olduğundan ubisoft'un bu oyunla ilgili daha fazla şey vaat edeceğini umuyorum. bir kere assassin's creed 2'nin mekan zenginliğini istiyorum. tek şehir yerine pek çok şehir olabilir. kırsal alanlar muhteşem olur mesela. at koşturmak, western atmosferi... bunlar gerçekten ilgimi çeken şeyler.
ayrıca oyun tarzında daha radikal değişiklikler şart. daha farklı silahlar olacağı kesin. ateşli silahlara daha fazla yer verilecektir. ama yine de klasiklere bağlı kalmak bakımından bıçaklar, kılıçlar, oklar olacaktır; ki aslında o döneme de yabancı olmayan silahlar bunlar. bir de brotherhood ile başlayan "assassin's guild" yönetimi bu oyunda da olacak mı merak ediyorum. bu kez ana kahraman yalnız olabilirmiş gibi geliyor; ama yine de iki oyun önce yapılan ve gerçekten oyunun iyice içine işleyen bu değişikliği bir kenara bırakmazlar gibi geliyor. ana karakterin kendisini connor olarak tanıtan bir kızılderili oluşu kızılderili kabilelerle ortak çalışma olasılığını aklıma getirdi. kim bilir, bekleyip göreceğiz. - kapak resiminin çıkması bile heyecan yaratmış oyundur.
heyecan geçtikten sonraki edit: lan ne amerikası yaa.. bize mısır ver çin ver kardeşim. eski zamanları bu kadar hızlı geçmek doğru gelmedi bana. daha üretilecek yuzlerce hikaye ve teori olabilirdi 1700 lü yıllara gelmeden. ufaktan hayal kırıklığı yaşatsada assassin birader. bu sürprizi pek hoş karşılamadık ama her oyununada taparız o ayrı. - ilk teaser sıcak sıcak.
http://www.youtube.com/...
fena gözükmekte yine her zamanki gibi. şimdiden gaza getirmeyeydin iyiydi kim beklicek teee ekim ayını ? - tarihte assassinlik olay kalmamış gibi gitmiş amerika'ya. ulan daha işin piri ninjalar samuraylar olacaktı, çin sarayına sızıp prenses sikecektik, hayın komutan öldürektik, ne amerikası? amerika'nın ne kültürü var ki assassin'i olsun?? bir kere coğrafyası elverişsiz. ona uygun kültürü yok. bir ortadoğu tarihi ve kültürü var mı amerika'da? maymun gibi ağaçtan ağaca atlayan assassin mi olurmuş. tarzan mı lan bu. assassin dediğin çatıdan çatıya atlar, saklanır.
- türkçe altyazılı cinematic fragmanı da yayınlanmış oyun
http://www.youtube.com/... - oyunun 18. yüzyıl amerikasında geçecek olması bir inovasyondur. piyasanın kendisinden beklediği ve kolay hayal edileni değil daha önce az ele alınmış ve o iş olmaz yae denilen ortamları başarılı oyunlara çeviren oyunlar önceki assassin's creed'in benzer versiyonunu yapmaktan evladır. vizyon da böyle bir şeydir zaten, assassin's creed 2 den önce kim rönesans italyasında geçen bir oyunun güzel olacağını hayal ederdi ki, o zaman da yuu altair'i isteriz tribi çekildi. japonyada ninjalı assassin yapmak kolaya kaçmak olurdu diye düşünüyorum. güzel bir vizyon varsa orijinal, yeni ve cesur olan her zaman iyidir. ha yok güzel bir vizyon yoksa oyun kötü çıkarsa ona bişey diyemem sıçtılar derim ama ben güvenirim bu adamlara, güvenmemek için bir sebep yok. gangs of new yorktaki haline benzer bir new york çok güzel olabilir.
- fabrika dumanlı bir londra beklerken beni ters köşe yapmış oyundur. 1'den 2'ye geçişte bariz bir değişim vardı seride olumlu anlamda. şimdilik bunu söylemek için erken ama, bu açıdan tatmin etmeyecek gibi duruyor.
- yayınlanan video ve fotoğraflarla beraber silahların da bir kısmı belli olmuştur. musket varmış, ama fotoğraflarda görülüyor ki bunlar sawed off. hem de bunlar evet, yanılmıyorsam dual laaan * * * bunları doldurmak uzun sürerse öyle her an da kullanılamaz, tadı da kaçmaz. yani iyi iyi. ayrıca tek oyunla bitmezse şaşmam, brotherhood da ilk başta tamamen ayrı bir oyun olarak değil de ek paket gibi düşünülmüş bi oyunken konunun çok uzayabileceği görülünce ayrı bi oyun olarak çıkarılmıştı, bunda da olabilir belki öyle devam oyunları. ne olursa olsun oynayacağım kesin de, bakalım senaryo nasıl gidecek. modern çağa nasıl bağlayacaklar tek oyunda onu cidden merak ediyorum. zor yahu. tek oyuna sıkıştırıp mundar etmeseler bari.
- (bkz: @7993023)
büyük konuşup da göt olmak vardır ya, bana daha çıkmadan onu yaşatmış olan oyun. ağaç tepelerinde gezicez lan...
muz atabilsek bari. - http://img.gawkerassets.com/...
- fragmanıyla diğer assassin s creed serilerinin gerisinde kalmış, serinin devam oyunu.
- 2012 yılının kasım ayında çıkacak olan oyunun müziklerini lorne balfe hazırlayacaktır. lorne balfe assassin's creed revelations'ın müziklerini de jesper kyd ile birlikte hazırlamışlardı.
- daha birincisinde ortaya alıp beni dövenlerin başını yakalayamadığımdan sıkılıp bıraktığım,
uzaktan sevdiğimdir. yirin. demek üçüncüsü çıkıyor. videolarını izlerim artık. oynamak mı ? yoo yooo.