belki ilginizi çeker
  1. · biloperat
  2. · 18 ekim 2008 aspiringücü nothing else forest maçı
  3. · yaran msn diyalogları
  4. · seroo
  5. · heathcliff
  6. · apertura neferleri buluşuyor zirvesi
  7. · itü sözlük apertura 2008
  8. · 11 ekim 2008 türkiye bosna hersek maçı
  9. · ekipler amiri kenan
  10. · 2 kasım 2008 aspiringücü bayan münih maçı
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · boylumlama
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · colin kazım richards
  8. · şeyetmek
  9. · alevi

aspiringücü  

1. itü sözlük apertura 2008'e tartışmasız en hazır takım görünümünü veren takım. bayan münih'le oynanan hazırlık maçında adeta şov yapmışlar, maçın sonlarına doğru emektar kaleci heathcliff uçarkafa ile gol bile aramıştır. kaptan biloperat ın önderliğinde, seroo ve redghost'un yırtıcılığı ile saldırılımış, loş ışık'ın şiir gibi futbolu ile bayan münih sahadan silinmiştir. takımdaki eksikler bobysi ve fernando'nun eklenmesi ile, çok can yakacağı aşikardır. ayrıca kale dahil her mevkide oynayan bir ekipler amiri kenan'da yedek kulübesindeki güçtür.
    (heathcliff, 09.10.2008 10:05)
  2. rezil takım, hiçbir takım olma duygusu olmayan, arkadaşlık bağı sıfır, yardımlaşma yok, futboldan anladıkları yok zaten. takım kaptanı* desen ayrımcılık yapıyor, takımdaki sadece bi kişiyi alıp, başka takımdan biriyle davetli zirve organize ediyor. sonra da çıkın oynayın diyor. bu takım eğer bu turnuvayı 2 gol atıp bitirebilirse, çok büyük sürpriz olur.
    (heathcliff, 14.10.2008 10:58)
  3. genel olarak sprinter oyunculara sahip takım. şan rayt filips'in teknik açıdan kereste halini düşünün. öyle adamlara sahipler. amokachi-style.
    (albiceleste, 22.10.2008 23:23)
  4. takımdaki eksiklerin takıma dahil olması sonucu asıl mevkim olan yedek kulübesine çekildiğim takım. zaten ben anlatamadım bir türlü bu adamlara en etkili olduğum mevki burasıdır diye. şu eksik, bu eksik dediler hep oynattılar beni. oysa ki kenardan çok pis maç izlerim. yeri gelir gerekirse bir semih şentürk, bir ole gunnar solskjaer hatta ve hatta yedek kulübesinde sigarasını içip söndürdükten sonra oyuna giren faruk yiğit edasıyla girerim oyuna.

pazar günü sonunda bu takım tam kadro ve ben dahil herkes gerçek yerinde sahaya çıkabilecek ilk defa. bayan münih maçına çok pis hazırlandık. rakip de zaten tanıdık. hazırlık maçında* 17-18 gol salladığımız adamlar. maçı da kendi* evimiz olan feriköy' de oynayacağız. her şey bizim tarafımızda gibi görünüyor. 2 puanı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz.
    (ekipler amiri kenan, 29.10.2008 11:18 ~ 12:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil