görseller
asphodelasphodel

belki ilginizi çeker
  1. · iamx
  2. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  3. · victoria s secret
  4. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  5. · alignment
  6. · eva
  7. · sabaha kadar dance dance dance zirvesi
  8. · itü sözlük yazarları oyun kartları
gündem
  1. · geniş aile
  2. · yılmaz özdil
  3. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  4. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  5. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · zaga sözlük
  9. · nu pogodi

asphodel  

1. 5. nesil yazardır. 4 yıl partisine benim misafirim olarak katılsa da artık ev sahiplerindendir.
    (bildiklerimbilmedikleriminyanındaokyanustabidamla, 08.04.2008 13:05)
  2. hades yeraltı topraklarında yetişen bi bitkidir..sadece orada rastlanır ona..hades, bu topraklarda hapis olmuş ölülere yedirir bu bitkiden yapılan yiyecekleri..yani kısaca ölümün yemeği olarak da tanımlanır..antik yunan çağlarından beri gelen bir geleneğin de kaynağıdır, halen mezarlara bu "asphodelus ramosus" adıyla tanınan çiçekle gidenler vardır..

hades tarafından zorla kaçırılan persephone'a hitap edilmiştir..uğrunda mevsimleri yaşadığımız persephone..deli kardeşim, ne istedin kızcağızdan?! neyse..
    (zeus, 15.05.2008 00:46)
  3. yıllar öncesinin en "gülücüklü" zamanlarından gelen, bugünün en "gülücüklü" yerinde karşıma çıkan gülüşü, kendisi güzel insan!
    (dirtypain, 15.05.2008 01:00)
  4. hediye ettiği yaris fest davetiyesiyle, harika saatler geçirmeme vesile olan yazar...belki o sıkıldı bundan ama ben tekrar teşekkür ediyorum ona...
    (barneystinson, 01.06.2008 21:35)
  5. çok yoğun çalışır, beni bile görmez gözü bazen o şekil..ama akşama kadar sözlükte de, msnde de hep online görünmeyi başarabilir..biraraya gelmeyiverin kendisiyle, açın bi konu sabaha kadar susmaz, zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız onunlayken, öyle şeyler anlatır ki, gözleriniz dolar ifade edemezsiniz hissettiklerinizi apışıp kalırsınız..yaptığım tüm kurabiyelerin, keklerin ilk denekçisidir, önce o yer tamamsa satışını gerçekleştiririz..güvenilir, sevilesi insan..bu arada tatman için birşeyler yolladım ofisine..
    (enfazlaellikarakterolabilir, 20.06.2008 10:28)
  6. spot ışığına duyarlı yeni nesil bi fenomen..
    (zeus, 20.06.2008 10:38)
  7. smiley'lerine kurban olduğum, gönlü zengin, müthiş insan. bir gün piyango vs. tutturursam kendisi ilk göreceğim kişi olacak. "hadi gel kutlayalım!" diyeceğim tabi, piyangoyu paylaşacak halim yok. ama iki egzantrik smiley daha gönderirse bu fikrim de değişebilir.

(bkz: vatanı iki asphodel smileysine satarım)
    (noscho, 07.09.2008 00:36 ~ 02:53)
  8. annem o benim, gece uyurken üzerimi örter, alnımdan öper falan, hani yatmadan önce -küçükken belki de- sıcak süt içersiniz ya sonra da huzurla uyursunuz, işte öyle birşey bu insan..sütün yanında sütlü nuriyede güzel gidiyor, sağolsun..yanakları sıkılmalık, sabaha kadar bikbiklemelik, en yakınımda, bir kulaç kadar yakınımda yer alan insan..seviyorum kendisini, sütlü nuriyeyi de..sizde sevin sütlü nuriyede olur farketmez, ben ikisini de seviyorum.
    (enfazlaellikarakterolabilir, 22.09.2008 22:33)
  9. nasıl yapıyor, nasıl ediyor bilmiyorum ama bir şekilde onun yanında olunca level atlıyorum. artık aura'sından mı, orjinal saçlarından mı* bilmiyorum ama moralimi onarıyor, içimi neşe ve umutla dolduruyor. ıssız bir adaya düşsem kendisiyle aklımda "2-3 güne kalmaz çıkarız burdan" fikri oluşur, o derece.

hep mutlu olsun. bunu istiyorum.
    (noscho, 20.10.2008 00:12)
  10. ilk başlarda çok soğuk gibi duran, "yahu çok havalı, nası yaklaşılır bu arkadaşa" cümlesini söylettiren, ancak daha gözlerinin içindeki sıcaklığı farkettiğinizde, o lafı size yediren, sohbeti harika yazar. zirve sonrası fotoğraf mevzuuna takmış durumda. ha bir de:
    heathcliff: aaa senin saçların harbi sarı değilmiş
    asphodel: e öyle olsa harbi salak olurdum
    heathcliff: diy mi?

....
    ne diyim ki?
    (heathcliff, 20.10.2008 00:26)
  11. tavlada inanılmaz bir bala sahip olan yazar. arka arkaya çift atmalar falan. sinirden kendimi yedim karşısında. zar falan tutamıyorsanız kendisiyle tavla oynamayın.
    (ceyyar kermit, 22.11.2008 21:28)
  12. soğuk ve sisli bir havadan evime doğru hızlı adımlarla yürüdüğüm bir kış günüydü. yokuşu inip sağa döndükten sonra arkamdan birisi "pardon bakar mısınız?" dedi. döndüm baktım. bıyıklı ve iri cüsseli bir adam, düşürdüğüm atkımı elinde tutarak "bunu düşürdünüz" dedi. yoo yoo bu başka hikayeydi.

bir kitap okudum ve hayatım değişti derler ya. bir girisini okudum bu yazarın gerçi hayatım değişmedi ama ulan ne güzel yazmış dedim içimden. sonra mesaj atıp bi tebrik edeyim derken bu kadar güzel yazmamalı kimse. inşallah alıntıdır bu diye düşünerekten, tebrik etmeden önce alıntı olup olmadığını sordum. alıntı olduğunu öğrenince rahatladım.bu kadar güzel yazmamalıydı. bari yazısı bu kadar kuvvetli olmasaydı diyecektim tanıdıktan sonra.

günler günleri kovalarken bir baktım biz bu insanla sürekli konuşur olmuşuz. bir muhabbetşinas bir muhabbetşinas ki sormayın canlar. hem gülüyor hem güldürüyor. hani ağıza atılan şekerler vardır hiç bitmesin istediğimiz. heh işte bu tam öyle.kıkır kıkır da gülüyor bonus olarak.

zor ve acı şeyler de yaşamış anlattığı kadarıyla her insan gibi.yitirmiş bazı duyularını. düzelir onlar zamanla diyoruz. düzelsin diyoruz.

içki içiyor bir de sürekli. dertler alkolik mi etti nedir bilemiyorum ama ne zaman konuşsak içip içip ağlıyor. aslında çok arabesk birisi.

iyi ve güzel insan vesselam.
    (loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım, 03.12.2008 23:05)
  13. sözlükteki kanka sayısı bi elin parmaklarını geçmeyen şahsım için, bi girisini görünce heheeeyy benim kankam bu lan bakınızı verip ardından emrah dansı yapmak istediğim yazar..doğum gününü atladım gibi geliyor yalnızzzz..ağla1 o yüzden 2 minik öpücük yolluyorum ona burdann.çünkü öpmek taklit sayılmaz bence....(bkz: anladın sen onu)***

edit: atlamamışım lan daha varmışşş..ilk ben kutladımmm ehikiki... (bkz: yazar burda size nanik yapmaya çalışıyor)
    (eva, 26.12.2008 22:50 ~ 23:09)
  14. tam şu dakika itibariyle "iyi ki doğmuş" insan. gerçi tam şu dakika değil biliyorum saat 12'yi geçti ama bizim burada daha yeni oldu diye kıvırmak istiyorum. neyse dağıtmayayım; iyi ki doğmuş, iyi ki tanışmışım kendisiyle. hep mutlu olsun, hep gülsün neşe saçsın etrafına. nice yıllara! (ayrıca utanarak söylüyorum ki gördüğün üzere ben daha beceriksizim nickaltı yazma konusunda.)
    (noscho, 28.12.2008 00:05)
  15. doğumgününü club simulator'den öğrendiğimiz güler yüzlü,sevimlimi sevimli insan..iyi ki doğmuş
    (torbaci sirin, 28.12.2008 00:12)
  16. nedense kendisiyle ilgili iyi, kötü anlarımdan bahsedip yakınlığımı ortaya koymam gerektiğini hissediyorum doğum gününü kutlarken ama gerek yok yaa. doğum günü kutlu olsun canımın.
    (bildiklerimbilmedikleriminyanındaokyanustabidamla, 28.12.2008 22:33)
  17. onunla konuşmak, gülmek, dertleşmek, dans etmek, kahkaha atmak, otobüste karşılaşmak, kadeh tokuşturmak hatta bazen dedikodu yapmak bile o kadar keyifli ki! belki tüm eylemler onunla gerçekleştiğinden bu keyif bilmiyorum..

düşündüm de, 5 yıl geçmiş tanışmamızın üzerinden..
    nice 5 yıllar, on yıllar olsun..
    (dirtypain, 18.01.2009 23:31)
  18. (bkz: the meads of asphodel)
    (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 18.01.2009 23:52)
  19. @2432738 girisi gelmişti güzelinden getir dediğimde. sahiden de çok güzel bir giri, nasıl güzel anlatmış:

"... ve o zaman anladım ki,
    yarabandıydı anne, yaraların üstüne kapatıyordu kendini. "

sonra nick altını okudum ne güzel şeyler yazılmış hakkında. bundan sonra takipteyim kendisini. ellerine yüreğine sağlık.
    (neva, 20.04.2009 21:36)
  20. (bkz: ibne espritörü) *
    (dirtypain, 25.04.2009 23:49)
  21. gün itibarı ile hayatımda duyduğum en kudretli laf koyma sekansını gerçekleştirmiştir. gülmekten ne yapacağımı şaşırdım. kendisine buradan teşekkür ederim.
    (albiceleste, 25.04.2009 23:51)
  22. denizle ilgili olan her şeyin düşkünüdür. denizin kendisi, denizatları, deniz yıldızları, gemiler, yelkenliler, masmavi boğazın düşkünüdür. mutluluğunu da mutsuzluğunu da saklayamaz. maskeleri yoktur o'nun neyse o'dur. fesleğenleri sever, otobüsten dışarıyı seyrede seyrede evine gitmeyi, içki içmeyi, gitar çalan insanları dinlemeyi, köpeğini, mumları, ege şarkılarını, waffleı, kırmızı ojeyi, ondan gidenleri ve ona gelenleri sever. beni de çok sever tabi. ben de onu. ofiste gün onun sayesinde çabuk geçer.
    sevmedikleri de çoktur. sevmediyse sevdiremezsiniz zaten. inattır. insanın dikine dikine gider. bezdirene kadar. kıyamaz ama yine de. bugün, çiçeğin saksısındaki salyangozu çöpe atamadı mesela. aldı pencerenin önüne koydu. insanın binbir türlüsünden biri o işte. canım benim. öyle içimden geldi yazayım dedim. okur ağlarsın sen şimdi.
    (nikimikedi7, 12.06.2009 12:17)
  23. aralıksız 8 dakika içinde 9 domates, 6 sivri biber doğrayan insandır kendisi aynı zamanda sigarasını bile tüttürebilendir hatta aynı zamanda ''sen patatesleri soy küp küp doğra, şef yolla oradan iki domates'' şeklinde böğürebilendir hatta ve hatta bu dakika dilimleri içinde sofra kurabilendir..seviyoruz mahallecek.

(bkz: yumurtalı patates)
    (enfazlaellikarakterolabilir, 29.09.2009 00:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil