|
|
- konu oyundan açılınca susmak bilmeyen yazarmış kendisi. *
(buğra, 13.01.2007 01:44)
- kıvırcık saçları olan, nickine uygun bir şekilde çok şirin mi şirin olan, bilgisayarla ilgili her türlü soruna çözüm bulan, oyun konusunda aşmış süper bir dosttur.
- tool gibi süper bir ortak noktamız olan beni bilgilendirmeye devam eden yazar.
- yaklaşık 3 ya da 2 sene önce teknoloji televizyonu forumlarından tanıştığım oyun manyağı yazar. ayrıca kendisi level dergisinden serbest yazarlık yapmaktadır. eğer dengiyseniz çok iyi vakti geçirilebilir. aym in pozeyşın.. anladın sen onu..
- "aslında bundan da iyi nick olurmuş" dememe sebep olan yazar.
(bkz: akatsuki)
- "gerçekten anadolu yakasındayz zirvesi" ve "itü sözlük üçüncü yaş zirvesini" wow'a ve sevgilisine satan yarrak yazardır *
- analiz yetenğinin benim empati+hedef şaşırtma yeteneğimle aşık atamayacağının farkında olmayan, bir haftada beni tanıyamamış yazar, anti-şirin*
- zirvelerin en müstesna ekicilerindendir. geleceğim deyip, geldiği zirve mevcut değildir.*
- teknoloji televizyonunda moderatörken tanıştığım , level dergisinde serbest yazarlık yapan , 2 senedir aynı kızı sevdiğine şaşırarak şahit olduğum dördüncü nesil yazar.
- kar yağarken gamer inside t-shirtlüyle gezebilen oyun insanı.
- dert ortağı canım bir arkadaş olmakla beraber oldukça aklı başında, mantıklı bir 4. nesil yazar.
- counter strike hostage down zirvesine kendi klavye , mouse , mouse pad ve kulaklığı ile gelip artistlik yapan ama kendi eşyalarına rağmen oyunlarda istenilen başarıyı gösteremeyen , oyunda öldüğü zaman masayı , bacağını veya herhangi bir nesneyi yumruklayan , denize karşı air monitörle oyun oynayan süper insan.zirveden sonra okey oynamaya gittiğimizde bana okey atıp açmamı sağladığı için kendisine teşekkürlerimi iletmeden de duramayacağım.
- "içim yanıyor.. 1800 giri yahu.." sözleriyle uğurladığım insandır.
(bkz: böyle bir yazar aslında yok)
|