aslan burcu   

adana çık aradan

1. 1) bazı kupaların üzerinde porselene resmedilmiş aslan resmi vardır,alır burcunuzun özelliklerini okur sevinirsiniz.ha ama o çok güçlü tasvir edilen bünyeniz o bardak çatlak falan çıkmışsa geri götürüp değiştirmeye üşenir.hem kazık yemiş hem de aldatılmışsınızdır artık.
    2) burcu adlı arkadaşınıza gaz vermek için söyleyebileceğiniz söz öbeğidir.
    (palanthaser, 04.04.2004 01:51 ~ 01:52)
  2. bugüne kadar (ormandaki krallığım süresince) her daim herkese eşit olmaya çalıştım bir ceylan yediysem, sebat ettim bir de karga yedim, hep dengeyi sağlamaya çalıştım. gel gelelim hükümdarlığımın ikinci senesinde ani gıpraşmalar, titremeler hasıl oldu kaslı bedenime.
    hemen çağırdım ordan ormanda ne kadar bilgin, t.şaklı mahlukat varsa tilkisinden, kaplumbağasına ve hatta şirin baba'sına gargamel'ine kadar. böyleyken böyleydi, öyleydi falan derken biz baktık bu titremeler falan artıyor, ben iyiden iyiye geceleri ormanda hep ay ışığının flashbang gibi üzerime patladığı yerlerde duruyorum, pozlar yapıyorum falan.
    sonra bu bizim mahlukatlar konsorsiyumu dedi ki;

"kralım, aslan kralım güneş!" dediler.
    "ee mk? güneş? evet nedir? ısı kaynağı hayatın tadı!" şeklinde gürledim.

bunlar bir adım çekildiler. şirin baba daha çok adım attı tabi. biraz kaplumbağanın bir adım geriye gitmesini bekledik. sonra devam ettiler:

"güneş zodyak'a yönetici gezegen olmuş sizin haliniz bundandır" dediler. durdum, derin bir nefesi ecnebilerini nostril dediği bölgeme nüfuz ettirdim ve:

"vay be mk" şeklinde serzendim.

o gün güneş batarken, ben ormandaki eğitim müfredatını değiştirmekle meşguldüm. güneş aslında bir gezegendi ve zodyak diye bir hadise vardı. güneşe yıldız diyenler şüphesiz ki burçlardan bihaberdi.
    gerindim, bugün yediğim gargamel ve şirin baba'nın bende çokça gaz yaptığını düşünürken uykuya daldım.
    (palanthaser, 12.07.2005 14:59)
... toplu gösterim ...