aslan burcu erkeği   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. isminden de anlaşılacağı gibi kendilerini ormanın kralı sanan, megoloman kişilerdir bu burcun erkekleri, çok kolay gaza gelirler, çok konuşurlar, kolay beğenmezler, zevkleriniz aynı dağilse kendinizi kötü hissetmenize neden olurlar... ama bi öpücük bikaç tatlı sözle istediklerinizi yaptırabilirsiniz bu tiplere...
    (dreamer, 05.05.2004 15:07)
  2. deli , kafayı yemiş , aşırı duygusal , megaloman , bencil ,çok seven , hiç sevilmeyen insan.
    (axel fox, 28.07.2004 23:27)
  3. küçük ayrıntılara fazlasıyla takılan insan.
    (dydm, 29.07.2004 02:34)
  4. ateş grubu, sabit burçlardan (diğerleri: akrep, boğa, kova) biridir.
    acelecidirler genellikle, çoğunda yönetim egosu vardır ve bu yüzden napolyon'a saygı duyarlar. niye? adam cumhuriyeti iptal edip "ben imparatorum, eğilin lan ışığımın önünde!!" şeklinde gaza gelmiştir. bizzat, 3 tane birbirini hiç tanımayan farklı mensubundan, sohbet içinde duyduğum bir lafları verdır: "var ya oğlum aslında kadını tutacaksın saçından, ya benimsin ya toprağın deyip sırtına atacaksın"
    felsefi yanları da vardır, üretmezler ama ilgilenirler.
    kendilerine normal gelen bir zevk, bir başkasına (haliyle) uymadığında "aaa nasıl olur, hayret bir şey, bunu sevmeyecek ne var" diye şaşırır kalırlar, yani her şeyin en doğalını, doğrusunu, iyisini ben bilirim havası vardır. matematiğe anlayamadığım bir şekilde kafaları çalışır. daha aklıma gelmiyor şimdilik....
    (hell guardian, 29.07.2004 02:48)
  5. burç geyiğinin kolpalamanın kralı olduğuna inanan "ben" kişisinin burcu. imparator gibi hissedip, paragözce yaşıyormuşuz, ne bileyim çok hırslıymışız, sonra şahsi fikirlere değer veremeyecek kadar şapşalmışız, sonra kadınları saçlarından tutup, kötü muameleye maruz bırakırmışız*.sonra çok sevip sevilmeyen deli insanlarmışız ha bir de en süperi erken boşalıyormuşuz, yıldızlar öyle söylemiş. yıldızları zamanında s.ktiğinden olsa gerek anlaşılan bu burç yıldızlar tarafından pek sevilmiyor.
    ayrıyetten
    (bkz. bir hayvan olarak aslan)
    (bkz. yıldızlar bana ordan 2 ekmek bir paket marlboro)
    (bkz. popstar)
    (bkz. türkstar)
    (bkz. bir kolpa olarak burçlar)
    (palanthaser, 21.09.2004 13:58)
  6. ikili ilişkilerdeki ideal erkek burcudur.ancak idealliğin sağlanması için olaylar üzerinde çiftler karşılıklı fikir teatisinde bulunmalı ve birbirlerini tanıma süreleri kısaltılmalıdır.bu durumda aslan erkeğini ,bazen bir kaplana bazen bir kediye benzetebilirsiniz.bu burçtaki erkekler çok sevdikleri gibi çok sevildikleri de gönül rahatlığı ile söylenebilir.hatta öyle ki bu insanı kaybetmek biraz da yürek ister.çünkü yeri geldiğinde yaptığı fedakarlıklar karşısında kendiniz bile şaşırabilirsiniz.zekidirler bu nedenle kaliteli espiriler yapıp sizi bol bol güldürürler.yeter ki ona çok değer verdiğinizi hissetsin.ancak niyeyse her şeye söylenmeye bayılırlar.bu gençken pek problem gibi görünmese de yaş ilerledikçe çekmek biraz zor olabilir.
    (pembe cekirge, 09.04.2005 00:30)
  7. kendini övmekten kaçınan asil bir duruşu vardır her daim..
    (wolfshade, 13.06.2005 13:26)
  8. gazetedeki bir habere göre seksten sonra "nasıldım?" diye sorarmış aslan erkekleri.vermeniz gereken cevabı biliyorsunuzdur heralde.

-süperdin hayatıııııııııımmmmm.
    (stars giggle meh every nite, 13.06.2005 14:43)
  9. lider ruhlu insanlar
    (ephendy, 13.06.2005 15:00)
  10. (bkz: aslan burcu birini sevmek)
    (stars giggle meh every nite, 13.06.2005 15:02)
  11. paso uyurlar,eşlerini ava gönderirler.
    (close2death, 13.06.2005 18:21)
  12. kendilerine gösterilen beğeni karşısında asla kayıtsız kalmazlar. her konuda sohbet edebileceğiniz neşeli arkadaşlardır ama canını sıkmamakta fayda var. tatili çok severler ve yeni keşfettikleri mekanlarda bile rehberlik edebilme yetenekleri vardır. kültürel konularda çokbilmişçe konuşmalar yapmaya bayılırlar.üşengeç değillerdir. eski kız arkadaşlarına karşı dengesiz, kaba ve yıkıcı davranabilirler yani ayrıldıktan sonra pek arkadaş kalamazlar.
    (karga, 24.11.2005 22:56 ~ 25.11.2005 15:50)
  13. (a)kıllı insan.
    (ephendy, 28.04.2006 00:13)
  14. ben doğruyum ben doğruyum yaşasın ben diyen erkek modeli!yaşatması zor yaşaması kolay kişilik!mutlu etmeyi sever.
    (kızılkırmızı, 30.06.2006 23:33)
  15. hakkından gelen tek dişi,ne haltlar karıştırdığını,neler düşündüğünü,hangi rolü ne için kestiğini çakabildiğinden aslan dişisidir.
    (tebetha, 22.08.2006 16:06)
  16. tanıdığım bütün aslan burcu erkeklerinden yola çıkarak (özgüvensizlik,full time bunalım,sakarlık,iticilik vb.''genelde benim tanıdıklarımda fazlası ile mevcuttur'') allah başka zeval vermesin der,bu kriterlere uymayan aslan burcu erkeklerini tenzi ederim..
    (manha de carnival, 04.10.2006 18:44)
  17. insanları mutlu etmeyi seven, güçlü, cesaretli, duygusal, romantik, yay hatunlarıyla iyi anlaşan, lider ruhlu, ileri görüşlü erkek. kötü huyları kendini beğenmişliği, kibirliliğidir. dostlarını sever, güvenir akabinde kazık yiyebilir. en asil duygunun insanıdır.
    (hysteria, 01.01.2007 18:41 ~ 10.06.2007 13:08)
  18. kız arkadaşına hayatı zindan edebilme potansiyeline sahip erkek türü
    (mrsderdowski, 01.01.2007 19:07)
  19. kendilerine fazla güvenirler; ama sizi(yani bayanı) seviyorsa inanılmaz ölçüde şımartır; hatta bazen yorar bile. lakin bir defa güvenini sarsacak bir şey yaparsanız size kin duymaya başlar. genelde gözlerinde "şimdi nasıl bir hınzırlık ya da sürpriz yapsam sevgilime?" bakışı vardır, eğlenmesini bilirler.
    (maia, 01.01.2007 22:52)
  20. diğer 11 bucun imrenerek baktığı erkeklerdir efendim. zira aslan olup da çekici olmayan bir erkeğe henüz denk gelmedik.
    (azman, 27.02.2007 23:18)
  21. inatçı,kararlı,duygusal,ne istediğini bilen şahsiyetlerdir.
    (cashmere, 27.02.2007 23:36)
  22. sürekli büyük oynarlar, kaybetmek en büyük korkularıdır..
    (zeynepp, 27.02.2007 23:38)
  23. (bkz: feza buzluca)
    (hell guardian, 27.02.2007 23:51)
  24. sevgilisini deli gibi seven; deli gibi özleyen erkektir.

(bkz: ben)
    (iki ekmek bir malboro, 28.02.2007 00:03)
  25. narsizmi doruklarında yaşayan beş para etmeyen erkekler. çok bildiklerini zannederler. tori amos'un "and the man with the golden gun thinks he knows so much" dizeleri bu erkeklere uygundur.
    robert plant ise bir istisnadır.

edit: robert plant'i kıskanan aslan erkekleri rahatsız..
    (tangerine, 15.04.2007 13:19 ~ 05.06.2007 02:44)
 sayfa  / 2