belki ilginizi çeker
  1. · aslan burcu birini sevmek ama açılamamak
  2. · aslan burcu bir yar sevdim
  3. · koç burcu birini sevmek
  4. · ikizler burcu
  5. · sevin lan beni
  6. · beni seç beni seç
  7. · aslan burcu erkeği
  8. · geçmiş olsun
  9. · burcu üzülmek
  10. · ateşe körükle gitmek
gündem
  1. · google wave
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · zongul ducks
  4. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  5. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  6. · prison brake
  7. · ugg
  8. · düşük bel pantolon
  9. · türkçeyi rezil eden sözcükler

aslan burcu birini sevmek  

1. fazlaca sahiplenme özelliğine alışmak zorunda kalırsınız,çok soru sorar,her şeyin bi açıklaması olmalıdır aslan burcu için,sorularıyla bunaltabilir o yüzden.aynalara aşıktır.yansımasını gördüğü her yerde durur,kendine bakar,o yüzden yolda yürürken kafayı sıyırma noktasına gelebilirsiniz.güneşin yönettiği tek burç olduğu için o birtanedir,böyle düşünür ve böyle düşünmenizi ister.kral veya kraliçedir.şefkatli bir aşıktır herşeye rağmen.
    (stars giggle meh every nite, 30.04.2005 12:39)
  2. gücüne,gururuna,kendine fazlaca güveniyor olmasına rağmen gerçekten aşık bir aslan son derece şefkatli ve dünyayı yakma potansiyeline sahip derecede seven ve sahip çıkan,değer veren aşık olacağından aslan burcu birini seven kişican sadece kendine verilen bu değerin tadını çıkarmalıdır.bir de onu asla gerçekten kızdırmamalıdır.aslan kişi,aşık olduğu kişi saçmalamadıkça çoğu şeyi tolere edebilir,çok bağışlayıcı bir kişicandır zaten.fakat gerçekten "değer" verdiğinde aşık olduğu kişiyi dünyanın merkezine koyacağı kesin olduğundan -hani bi de bunu gurur manyağı,güçlü,bağımsız insan olarak yaptığından- eğer bu değeri haketmeyecek bir insan olduğunu anlarsa,sezdiği an olay biter.sevse de biter.çok iyi kalpli ve merhametlidir ama kendini sömürtecek kadar şapşal değildir bunlar.
    (tebetha, 11.09.2006 11:50)
  3. gayet güzel bir şeydir bence.

(bkz: sevin lan beni)
    (buğra, 01.01.2007 22:54)
  4. egosantrik oluyorlar. sanki bir önceki nesil mensupları; taşlı ve gösterişli altın yüzük takarlarmış gibi canlanır bu burç erkeklerinin hayali gözümde, adları geçtiğinde. manasızdır, bilirim; ama bilinçaltıma istediği görüntüyü oluşturmasında onay da veririm.
    değişik bir biçimde, bir gün içlerinden birine ilgi duyduğumu anladığımda, bunu hissettiğim anla, kabul ettiğim an arasında fazlaca bir zaman farkı olduğunu farkettim. kafamı karıştırmıştı bu burç. afacan ve babacan. bu nasıl olabiliyordu ki? bunu düşünürken daha da hoşlandım.
    derken her hareketini benim baktığımı farz ederek hayata geçirdiğini farketmem ve yapaylığı her adımında görmemle hoşlantımın ivmesi düşüşe geçti. daha iyiydi. kalsındı.
    (creme brulee, 01.01.2007 23:13)
  5. aslan burcu kimseyi sevmeyi göze alan kişi, onun aşırı kıskançlıklarına ve dış görünüme olan merakına da katlanmak zorundadır. aslan burcunun kendi saçlarına gösterdiği ilgi ve alakayı da kıskanmamalıdır.
    (evanescence, 02.01.2007 02:14)
  6. ikizler burcunu sevmekten çok daha güzel bi durumdur.
    (heliad, 30.01.2007 17:26)
  7. (neverlander, 30.01.2007 17:29)
  8. bunu yapanlar bunu da yapsınlar lütfen

(bkz: koç burcu birini sevmek)
    (dream endless, 30.01.2007 17:34)
  9. (mualla, 01.04.2007 01:20)
  10. aslan özelliklerine sahip olmayan bir aslandan hoşlanmış olmaktan iyi bir durumdur.
    (piedra, 01.04.2007 01:33)
  11. aslan burcu birini sevmek çok zordur, çünkü aslan burcundaki bir kadın veya erkek sevdiceğinin kendisini sevdiğinden kesinlikle tam emin olmak ister. bu yüzden sürekli sevdiceğini görünmez bir hapse koyar ve sorgu subayı gibi hayatında bir dönem bu tavrını sürdürür. bu aşamayı sevdicek eğer geçtiyse aslan burcu aşırı şevkatli ve saf aşık olur , sevdiceği ne kadar azarlasa da ne kadar acıtsa da ona bağlılığını sürdürür, gururu defalarca incinse bile bağlandığı sevdiceğine yanıstmaz. dolayısı ile aşkta en rahat sömürülebilen insan türü bu türdür.

hata yaptığınızda burcunun sembolü gibi kükrer yırtar gürler, ama ardından şefkat ve sevimlilik ile yaklaşıldığında kedicik gibi olur bunlar, yani yelesini okşamayı bilin yeter. tabi ki kendinizi kabul ettirene kadar. yoksa yelesini okşayayım derken birden kolunuzu koparabilecek kadar acımasız olabilirler.
    (spaindustrial, 01.04.2007 01:59 ~ 02:01)
  12. (ağ kablosu, 01.04.2007 02:02)
  13. ''aslan yarim, kız senin adın hediye, ben dolandım sen de dolan gel beriye'' şarkısının sıklıkla söylenmesidir.

(bkz: şaka mı bu)
    (muglak, 01.04.2007 02:06)
  14. (azman, 18.04.2007 22:53)
  15. ömür boyu pohpohlamaktan sıkılmayacaksanız sevmeye devam edin.diğer kadınlar için de pohpohlanmak önemlidir ama aslan burcu kadını için bu yemek,içmek kadar önemlidir.bir de bu kadını aç bırakmamak gerekir,lüks düşkünlükleri dillere plesenk olmuştur,çok gururlu yaratıklardır seviyorsanız bu tipleri bu konularda ayağı denk almak gerekir.
    (blondestorm, 03.04.2008 22:42)
  16. asıl onun sizi sevmesi önemlidir.
    (ebilona, 04.05.2008 23:40)
  17. aslan burcundan olan bir kişiye, "ooo, cici ciciiii" diyerek saçını okşamaktır.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 05.05.2008 02:01)
  18. bir koç burcunun asla düşmemesi gereken şeydir keza koçlar karşısındaki kim olursa olsun.eleştiri konusunda fazla dürüstlerdir.hatta bazen acımasızda olabilirler ve tabi ki egosantrik aslanımız bu duruma gelemez..
    -aslansın sen , yürü be kim tutar!!
    (ruhani oyun havaları, 06.05.2008 16:06 ~ 16:07)
  19. (kuzgun, 06.05.2008 16:19 ~ 16:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil