görseller
aslan burcuaslan burcu

belki ilginizi çeker
  1. · aslan burcu kadını
  2. · aslan burcu erkeğinin dayanılmaz hafifliği
  3. · aslan burcu erkeği
  4. · malukat ül vahşi
  5. · kova burcu
  6. · esed
  7. · aslan burcu kadını
  8. · dinl em iyorum olgusu
  9. · koç burcu
  10. · aslan yelesi gibi saç
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · dinde zorlama yoktur
  5. · 100 opera
  6. · author gibi erkekler
  7. · thierry henry
  8. · bir cinayet biçimi olarak sevişmek
  9. · anne ben afrika ya taşınıyorum

aslan burcu  

sayfa  / 2
  1. her bir özelliğini taşıdığım, mensubu olmaktan gurur duyduğum burcum..
    ayrıca,(bkz. aslan burcu kadını)
    (onyüzbinbaloncuk, 01.04.2004 12:15)
  2. mensubu olmaktan gurur duyduğum burcum
    (pyrotechnician, 05.04.2004 10:40)
  3. hem burcu hem de yükselen burcu aslan olan versiyonları ilahtır*
    (livingdeath, 26.08.2004 06:11)
  4. mükemmelliyetçi özellikleri vardır.arkadaş düşkünü insanlardır
    (flipflop, 26.08.2004 09:51)
  5. asla yemeğini paylaşmak istemez. isteyene daha fazlasını ısmarlar. ama önündeki yemeğini vermez. avını kimseye vermeyen aslan gibi..
    (srce, 31.08.2004 02:34)
  6. mensuplarına doğal bir çekicilik, albeni, alım bahşeden burç.

bir de bu burcun insanları kendilerini çok beğenirler.
    (right lane must exist, 29.03.2005 21:02)
  7. güneşin zodyakta yönetici gezegeni olduğu tek burçtur.eee boşuna değil aslan burçlarının ilgi odağı olmak istemeleri,bütün gezegenler de güneşin etrafında döner.aslan ormanın kralı,güneş de gezegenlerin aydınlatıcısıdır.
    (stars giggle meh every nite, 12.07.2005 14:45)
  8. (bkz: eset)
    (tanthalas, 26.11.2005 06:18)
  9. kendilerini insanlar aleminin "kral"ı sanan şahsiyetler grubu
    (hepatt, 26.11.2005 14:06 ~ 14:07)
  10. benim de üyesi olduğum; lakin kendime yakıştıramadığım burç. nerde o astroloji kitaplarında anlatılan doğuştan lider, öne çıkmak isteyen, ateşli insan, nerde "yaa, hallederiz." havasında, kendi köşesinde sakin sakin oturan ben.
    (twinkle, 20.12.2005 13:09)
  11. benimde dahil olduğum eli açık,yaratıcı,örgütleyici,yüce gönüllü,lider ruhlu,fedakar,üstün,neşeli insanlar grubu.
    kendilerini beğendiklerini söylemiş miydim?
    (bulamadım, 20.12.2005 13:25)
  12. (bkz: fala inanma falsız da kalma)
    (okang, 20.12.2005 14:04)
  13. aslan işte,bildiğin aslan...
    (bkz: daha ne olsun)
    (mualla, 30.05.2006 20:12)
  14. her zaman hükmetmesini seven bir burç olup bu burcun ünlüleri : napoleon bonaparte, fidel castro,bill clinton ve benito mussolini dir.
    (nevermind, 25.06.2006 13:10)
  15. bugüne dek karşılaştığım, tanıdığım duyduğum verilere dayanarak ve bu burcun özelliklerinin de buna imkan tanımasına güvenerek diyorum ki doğuştan rock müziğe eğilimi olan burçtur.

öyle ki annem* bütün özelliklerini taşıyan bir kişi olarak az önce ben kanalları öyle çeviriken televizyonda rock n coke geçince ve kendisi ogün sanlısoy'un müziğini duyunca içerden "oğlum kalsın ya ortalıktaki bir yığın zıvıtık müzik olacağına bu olsun, bak ne güzel müzik, aç sesini, komşular da dinlesin!" demiştir. bunun üzerinden de bir dakika geçtikten sonra mutfaktan gelmiş ve koltukta oturup ayaklarıyla ritim tutarak şarkıyı sonuna kadar dinlemiştir.

kendisi ayrıca sadece türk sanat müziği ve rock müzik sever. duyunca "kalsın, sesini aç" der.

..

şu anda soğan doğrarken "sen gel hele gel kendine gel" diye mırıldanmakta...

ek: bahsettiğim şarkıcının hakkındaki başlığı açan kişi de aslan burcu erkeği kişisidir. bakınızı verirken farkında değildim bunun. selam ederim efendim.
    (hell guardian, 03.09.2006 15:03 ~ 15:05)
  16. burcuyu gaza getirmek icin söylenebilecek şey. burcuya tam gaz vermek için
    - aslan burcu, yürü be burcu, sen bitanesin burcu, koç burcuda eklenebilir

tabi bunun tersi de var:

(bkz: kova burcu)
    (panavision, 03.09.2006 15:35 ~ 16:05)
  17. biraz dengesiz bir burctur.ama yeterli gazı aldığı vakit 1000 kişilik orc ordusunu karşısında görüp dalan paladin gibi mantıksız bir hareketi mevcuttur.normalde asırı gururlu olan bu insanlara fazla kaçarsa gaz kendilerini dünyaki en büyük adam sayarlar.
    (bkz: kendimden biliyorum)
    (maviturna, 01.01.2007 19:30 ~ 03.01.2007 12:16)
  18. satürnün burçtan çıkıp olumsuz etkilerini çekmesiyle, 2007 de yükselişe geçecek insanların burcudur.
    (bulamadım, 02.01.2007 01:41)
  19. bir şeyi yapmayı, o işte başarılı olmayı istiyorlarsa o işin en uzmanı olur çıkarlar, öyle bir noktaya getirirler ki çalışmalarını herkesin üstadı oluverirler. ancak canı istemiyorsa kılını bile kımıldatmayan bir burçtur.
    (bkz: evet ben)
    (azman, 16.01.2007 19:31)
  20. aslan burcunun liderlik özelliği diğer burçlardan en fazla ayırt edici olanıdır. yönetmeyi ve sorumluluk almayı sever. (kendimden biliyorum ve burcumu seviyorum.)
    (yozgatyan, 27.02.2007 20:09)
  21. insanlar tarafından yapılan hataları kolay kolay affetmeyen bir burçtur ayrıca. onlara göre hata yapmak bir zayıflık hatayı yapan kişi daima suçludur bu hata sadece ona göre bir hata bile olsa diğer insanların ne düşündüğü onun çokda umrunda değildir
    (jarlaxle, 08.03.2007 20:15)
  22. (bkz: aslan burcu erkeğinin dayanılmaz hafifliği)
    (ışığım ve gölgem, 03.06.2007 02:05)
  23. benimde üyesi olduğum burçtur.bu burcun bütün özelliklerini göstermekle beraber, bu burçtan olan elemanlara bir kaç şey tavsiye edebilirim

1-kesinlikle ve kesinlikle depresyona girmesinler,çıkması zordur.intihara kadar gider...sonra yazık olur

2-kişisel kusurlarını en fazla takıntı haline getiren kişileri barındırır bünyesinde.bu yüzden, kendilerine dikkat etmelerini öneririm

mesela: saçlarınıza ve cildinize iyi bakın....boyunuz kısaysa , yapabileceğiniz fazla bir şey yok....ciddiye almayın, akışına bırakın
    (internetchip, 03.06.2007 02:15)
  24. şifre: kendimi yaratıcılıkla ifade etmeli ve başkalarını etkilemeliyim.

ilke: yaratıcılık olumlu uygulama: aşk olumsuz uygulama: kibir

özellikleri: kendinden emin, güvenli, dinamik, güçlü, otoriter, hükmedici, canlı, etkileyici, asil, onurlu, gururlu, övgü bekleyen, mert, cesur, lider, cömert, yaratıcı, abartılı, sevecen, neşeli, sıcakkanlı, mağrur, kendine dönük, inatçı, diktatör, kendini beğenmiş, büyüklük kompleksi, ukala, küstah, çocuksu, dikkat çekmek isteyen.

aslan burcu ateş elementidir ve sabit niteliklidir. ateş elementi özelliklerini yaratıcı ve kültürel alanlarda gösterir. işi ne olursa olsun yaptığı işe kendi damgasını vurur ve hepsinde biraz gösteriş vardır. ormanlar kralı aslan' ın kendine olan sonsuz güveni sonucunda otoritesi her zaman ve her yerde geçerlidir. aslan liderlik isteyen, örgütlenmeye gereksinme duyulan bütün işlerde başarılı olur. aynı zamanda çok yaratıcı olduğundan yetenekli ressamların, yönetmenlerin, oyuncuların ve tasarımcıların burcudur.

aslan burcu sabit nitelik taşıdığı için tutucu ve inatçıdır ve bir kere karar verdi mi bundan pek kolay vazgeçmez. yapıcı fikirlere sahiptir ve tuttuğunu koparır. büyük işlere kalkışır ama ayrıntılarla arası iyi değildir. ufukları geniştir, büyük düşünür bu da onun cesaretini gösterir.

güneş tarafından yönetilen aslan zodyak'ın kralıdır. güneş nasıl güneş sisteminin merkeziyse, aslan da aynı şekilde her zaman odak noktası olmak ve tüm dikkatleri üzerine çekmek ister. aslan insanı lider olmak için yaratıldığına inanır ve ona göre davranır. güçlü kişiliği karşısında etrafındakiler çoğu zaman geriler. gururludur ancak gurur duygusu başkaları üstünde baskı yaratabilir. başkalarının yaşamını onlardan daha iyi düzenleyebileceğine inandığından, ancak karşısındaki de bunu böyle kabullendiği sürece her şey yolunda gider.

aslan, koç gibi doğuştan liderdir ama sabit guruptan olduğu için daha iyi örgütçüdür. hayatta yerinin yetkili bir mevki, bir kuruluşun başı olduğunu sezgileri ile bilir. yönetme ve liderlik etme isteğinde taleplerini hiçbir zaman küçük tutmaz. kendisinin çok önemli olduğuna inanır. bazen fazla küstah ve kibirli olabilir. küçük dağları kendinin yarattığına canı gönülden inansa bile aslında çok iyi kalplidir.

aslan'ın hükmedici davranışlarının altında aslında çok yumuşak bir insan vardır. merhametli ve sıcakkanlıdır. aslan kalbi ve aşkı yönetir. içten, ateşli ve tutkuludur. dramatik olaylara ve abartmaya bayılır, konuşması ve hareketleri dikkat çekicidir. sevildiğini ve beğenildiğini bilmeye ve aynı zamanda övülmeye çok ihtiyacı vardır; ihmal edilirse morali çabuk bozulur. onun size bağlandığı kadar, sizin de ona bağlı olduğunuzu bildiği sürece sadık kalacaktır, ama ilginizi kaybederseniz, duyguları incinir ve teselliyi başkalarında arayabilir.

dürüst, açıksözlü, merttir ve asla arkadan vurmaz ama aldatılırsa affetmez. koç burcu gibi agresif değildir ancak gururu kırılırsa öfkesini kontrol edemeyebilir, feci şekilde patlayabilir ve saldırabilir. bu patlamanın ardından hiçbir şey olmamış gibi davranacaktır zira aslan insanı kin tutmaz ve bağışlayıcıdır.

aslan insanı güleryüzlü, neşeli ve eliaçıktır. geniş bir arkadaş çevresi vardır. gezmeyi, eğlenmeyi, gösterişli davetlerde ve pahalı restoranlarda boy göstermeye bayılır. zevk için para harcamayı sever ve çoğunlukla harcamaları hesapsızdır. lükse düşkündür. istediklerini almak için büyük borçlara girebilir. gösterişli giyinebilir, gösterişli bir arabası ya da havalı bir sevgilisi olabilir. pahalı zevkleri vardır ve para onu amacına ulaştıran bir araçtır. savurgan olduğu için parayı elinde tutamaz. kendine güvendiğinden gelecekten korkmaz ve para biriktirmeyi düşünmez.

-------------------------------------------------------------------------------
    kaynak: astrolojist.com
    (lunatico, 29.06.2007 14:41)
  25. canlı, yaşam gücü yüksek, sıcak kanlı, sanat konularında genellikle yetenekli, arkadaşlığa düşkün, kendini kolay kabul ettirebilir, pohpohlanmaktan çok hoşlanır, kendine çok düşkündür, ayna ile bütünleşmişlerdir.
    (innoitus, 10.08.2007 03:35 ~ 12.08.2007 04:43)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil