belki ilginizi çeker
  1. · erkekleri gerçekten tanımışsa
  2. · kararsız kız modeli
  3. · asla aşık olunmaması gereken erkek modeli
gündem
  1. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  2. · ece gürsel
  3. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · öğretmenler günü
  8. · ağlatan şarkılar
  9. · orhan pamuk

asla aşık olunmaması gereken kız modeli  

1. asla aşık olumaması gereken kızlardır. ankettir. teferruattır.

1) çok konuşuyorsa: eğer çok konuşuyor, olur olmaz herşeyi anlatıyor, sohbet etmekten çok esir alınıp da zorla bir ses kaydı dinlettiriliyormuş hissi veriyorsa uzaklaşın, topuk yapın, gaz yapar.
    başınız ağrır. anlatacak birşeyleriniz bile olmaz. yine susmayacak diye korkarsınız.

2) fazla makyaj yapıyorsa: bekletilirsiniz. gittiğiniz cafede ikide bir, tuvalte gider. makyajını kontrol eder. eğer beraber kalıyorsanız, evde sizi bekletir. saatlerce makyaj yapar. en önemlisi, hiç yüzünü görmemiş olursunuz. azı karardır, kabuldür. fakat bir gün onu makyajsız görürseniz soğuyabilirsiniz.

3) gereksiz kıskançlık: karşılıklıdır asında. fazlası, ya da gereksizi yanlıştır, yalandır. hiç kız arkadaşınız olamaz. görüştüğünüz tüm kızların telefonunu ister. msn'inize girer. çevrenizde dişi sinek görse kıyameti koparır. gereksiz açıklamalar yapmak zorunda kalır, triplerini çekmek zorunda kalırsınız.

4) çok fazla erkek arkadaşı varsa: çevresinde çok fazla erkek olan kız yaramaz. onu o çevreden uzaklaştırmak istersiniz, ister istemez buna mecbur kalırsınız. kavgalarınız olur, tam bir ayrılma sebebidir.

5) alışveriş: default bir özelliktir. kızlar alışveriş yapar, hem de gereksiz bir fazlalıkta. halen o kadar alışverişe ayıracak parayı nerden buluyorlar anlamış değilim.
    sizi peşinizden sürükler, saatleriniz, günleriniz peşinde dükkan dükkan gezmekle geçer. erkek dediğin adam, alışverişini azami 15 dk da bitirir. anlaşamazsınız.

6) dedikodu yapıyorsa: dedikodu, gereksiz sözcük tüketimi ve boşuna bir vakit kaybıdır, aslen lanet bir olay olsa da kızlar bunu yapar; aklına her türlü fesat düşünce bu şekilde girebilir.
    kızlar beraber olduklarında, kozmetik, erkekler ve burçlardan başka birşey konuşmaz. erkekse gerçekçidir.

7) geçmişinde unutamadığı biri varsa: duygusal yaratıklar. devinimsel geri dönüşler yaşayabilme olasılıkları yüksektir. o nedenle, eğer geçmişinde bir acısı, unutamadığı varsa temkinli olmak gerekir.

8) oynak ve samimiyetsizle: sadece eğlenilecek kızlar grubuna girerler. güven duygusu oluşturulamaz. gözleri daima dışardadır. haftalık ilişkiler için bire birdir.

9) erkekleri gerçekten tanımışsa: erkekleri tanımışsa, o zaman hiç bulaşmayın derim. uzaklaşın..
    (lol lol lol lol, 08.10.2008 19:44)
  2. kararsız kız modeli. sizi de kendini de sikip atar afedersiniz.

kendisinden hoşlandığınızı belli edersiniz, kararsız olduğu için sizinle bir ilgili, bir ilgisizdir. bu durumun, sürekli ayrılıp barıştığı erkek arkadaş(lar)ıyla da bağlantısı vardır. kendisine açılırsınız, ya bir bekleme sürecine alınırsınız, ya da güzelce reddedilirsiniz. siz tam bu duruma alışmak üzereyken kararsızlığını yine kullanır, yeniden size yanaşmaya başlar. bu süreç içinde, kararsız kalıp birden fazla erkeğe de umut veriyor olabilir. olur da yeniden bir umut görür, kendisine açılırsanız yine reddedilirsiniz, ve böylece sonsuz bir döngü oluşturur.

kararsız kız, ordaysan siktir git allahaşkına.
    (thedewil, 08.10.2008 19:52)
  3. (burakk, 13.10.2008 20:20)
  4. burnu kaf dağında olan kızlardır..
    (malkoçoğlu, 13.10.2008 20:42)
  5. kaşının altında gözü olan kızlardır. dili ağzının içinde olan kızlardır.. vs vs.
    sanki aşkı kontrol edebiliyoruz da. bir mekanizma mı var şuna aşık olabilirsin ama buna aşık olamazsın diye. aşk lan bu aşk. olacağı varsa ne yaparsan yap olursun işte. zaten o an mantıklı düşünebilsen hiç aşık olmazsın.
    (ev yapımı domates sosu, 13.02.2009 14:58 ~ 14:59)
  6. aşık olunacak kızın hemcinsiyseniz o asla aşık olunmaması gereken kız modelidir.
    (bkz:
    lezbiyen)
    (sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum, 13.02.2009 15:00)
  7. zor olan kızlardır, asil olan kızlardır. genelde erkeklerin bitarafı yemediğinden bu kızlara aşık olamamak için kaçtıkları kızlardır.
    (leon de bruxelles, 13.02.2009 15:03 ~ 15:06)
  8. şıpsevdi bir kıza aşık olunmamalıdır.
    (pınarcan, 13.02.2009 15:12)
  9. gözünü para bürümüş kaşarlar. aman diyim ortamlarına bile girmemek lazım zira çekici oluyorlar ulan!
    (spitzer, 13.02.2009 15:24)
  10. biri ile beraberken, sizi görüp, sizin için, beraber olduğunu bırakan kız modelidir.
    asla aşık olunmamalıdır, çünkü ilerde bir başkasını görecek ve bu sefer bırakılacak olan siz olacaksınızdır.
    asla aşık olunmaması gereken erkek için de aynı şey geçerlidir.
    (dirent, 13.02.2009 15:39)
  11. tüm fakültenin önünde ders arasında sırf canı sıkıldı diye son ses stan söyleyen kız modeli
    bu modelin bir diğer özelliği vizelerinin mükemmel gelmesine karşın finallere girmeye üşenen bir model olmasıdır.
    yine aynı model ilk tanışmanın ardından 2 dk geçmemesine karşın sizin için canını bile verebilcekmiş gibi görünebilme özelliği vardır.
    aşık olunmaması tavsiye edilir,bu modelden korkulur.
    (keklerinaq, 13.02.2009 21:02 ~ 16.02.2009 15:29)
  12. en azından bir tanesini çok iyi tarif edebileceğim modeldir.

uzun süren bir ilişkiden çıkmış, senin ilgisini görmemiş bir kızdır bu. farkettiğinde "yok canım, öle şey olmaz" diye görmezden gelmiş hatta bu yüzden seni defalarca üzmüş ve ona olan ilgini duyduğunda zaten boktan olan durumun içine ettiği saçma sapan sözlerle daha çok sıçmış en salak kızdır.

gene de birbirinize verdiğiniz değer kaybetmek istemeyecek kadar çok olduğundan uzaklaşmazsınız bilerek. eskisi gibi olmasa da herşey gene de beraber geçirdiğiniz zaman daha da keyifle geçerken, kız durur düşünür ona söylediklerini, onun sana söylediklerini hep, susar da içinden konusur aslında; "olmaz" der, "olmaz çünkü inan beni sevmezsin, inan gidersin, ben zorum, sen herşeyin en güzelini hakederken ben senin için değişemem. farklıyız, ben garanticiyim, sevmem bırakıp gitmeleri. senin durmaman lazım, gitmen lazım. hem ben sadece kırarım seni. seni ne kadar kaybetmek istemesem de gelme gel dediğimde, duymaktan nefret ettiğin şeyler yüzünden ağlamama izin verme omzunda, her düşüşümde kaldırma. kaç git benden en uzağa."

sonra sorarlar insanlar seni ona, o susar. seni mi korur kendini mi bilmez. "ben değiştim biliyo musun, daha önce hiç böyle olmamıştım.", belki de başkasından bin kez duyabilmek için deli gibi çırpındığı bu sözleri duymuştur. "biliyorum, zor senin için ama eğer bi yerden başlamak istersen..." diye başlayıp bitiremediğin cümleye rağmen korkar, deli gibi korkar seni sevmekten. sevemez çünkü sevdikçe üzülmekten, sevdikçe kaybetmekten korkar, ki bilir seni, eninde sonunda olmayacağını bu işin. o yüzden asla aklına bile getirmeyecektir seninle olmayı, seni hakediyor olma ihtimalini.

onun için asla aşık olma ona, böyle bir kız seni ancak üzer. gel dese bile git, gidebildiğin kadar uzağa git azıcık aklın varsa...
    (meerjungfrau, 29.07.2009 15:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil