aslında demek istenenler hep saklı kalır başka cümlelerin arkasında. bir türlü denilmez. utanılır veya korkulur asıl denecek olandan. işte o vakit yarınlara bırakılır en mühim konular.
_ya neden çıkmıyosun benimle en azından bi denesen ne kaybedersin ki?
(_iç ses_ya kızım bi vericen altı üstü amma da naz yaptın ya)
+bak ben kendimi hazır hissetmiyorum anlıyo musun zor şeyler bunlar benim için
(+iç ses+ ya tipe bakar mısın? bu çocuk aynaya bakmıyo mu? onunla çıkabileceğimi nasıl düşünür? ya ben ne şansız insanım ya...bi de manalı manalı bakmaya çalışıyo sığıntı herif of yaaa..)
bugün haydar dümen in köşesinde okudum - lan normalde okumam. posta gazetesinden de haz etmem; ama elimize geçti okuduk işte uzatma * - bi hanım kızımız (!) yazmış, " sevgilim orta parmağını vajinamın ortasına kadar soktu. parmağını çıkaardığında kan vardı. eve gittim iç çamaşırımda kan vardı biraz. sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır? "
itirafçının demek istediği: çok azdım. ne bulursam sokuşturdum. götüm yemedi sevişmeye. ben de soyundum, dedim hem zevk verir hem de zarım yırtılmaz en iyisi parmağı sokturmak.
yazarın yorumu: kızım madem azdın, sevişesin var. lan nasıl bi fantazi anlayışın var senin? normal yollardan delikanlı gibi sevişsene. sonra yok zarım mı yırtıldı ühü bilmem ne. lan zarının yırtılmasını bırak, o zar booom diye patladı haberin olsun *.