belki ilginizi çeker
  1. · ecstasyden sonra çok sigara içmek
  2. · kumarda kazanmak için sevgiliden ayrılmak
  3. · oysa seni ne çok seviyordum
  4. · ben yokum artık
  5. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · author
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · yılmaz özdil
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · dersim katliamı
  7. · disko kralı
  8. · hoarwell
  9. · high hopes

aslında demek istenenler  

1. söylemeye bir türlü cesaret edilemedildiğinden dolayı bir türlü denilemeyenler.
    (dydm, 11.07.2004 13:34)
  2. aslında demek istenenler hep saklı kalır başka cümlelerin arkasında. bir türlü denilmez. utanılır veya korkulur asıl denecek olandan. işte o vakit yarınlara bırakılır en mühim konular.
    (gülümsün, 07.03.2005 00:49)
  3. hareketlerle belli edilen şeylerdir. yeter ki detaylara bakmasını bilelim
    (kornish, 07.03.2005 00:51)
  4. vincent vega:baba yazın tatile gidecem bennn
    baba:bakarız

meali:geçeceksin sen onu
    (vincent vega, 02.11.2006 15:52 ~ 15:54)
  5. _ya neden çıkmıyosun benimle en azından bi denesen ne kaybedersin ki?
    (_iç ses_ya kızım bi vericen altı üstü amma da naz yaptın ya)
    +bak ben kendimi hazır hissetmiyorum anlıyo musun zor şeyler bunlar benim için
    (+iç ses+ ya tipe bakar mısın? bu çocuk aynaya bakmıyo mu? onunla çıkabileceğimi nasıl düşünür? ya ben ne şansız insanım ya...bi de manalı manalı bakmaya çalışıyo sığıntı herif of yaaa..)
    (cosidetto, 23.02.2009 11:52)
  6. - merhaba oyuncu musunuz?
    - evet, ne vardı?
    - benim kısa bir filmim vardı oynar mısınız?
    (benim kısa bir pipim var da oynar mısın)
    (kilisede kolbastı oynayan imam, 28.08.2009 07:22)
  7. bugün haydar dümen in köşesinde okudum - lan normalde okumam. posta gazetesinden de haz etmem; ama elimize geçti okuduk işte uzatma * - bi hanım kızımız (!) yazmış, " sevgilim orta parmağını vajinamın ortasına kadar soktu. parmağını çıkaardığında kan vardı. eve gittim iç çamaşırımda kan vardı biraz. sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır? "

itirafçının demek istediği: çok azdım. ne bulursam sokuşturdum. götüm yemedi sevişmeye. ben de soyundum, dedim hem zevk verir hem de zarım yırtılmaz en iyisi parmağı sokturmak.

yazarın yorumu: kızım madem azdın, sevişesin var. lan nasıl bi fantazi anlayışın var senin? normal yollardan delikanlı gibi sevişsene. sonra yok zarım mı yırtıldı ühü bilmem ne. lan zarının yırtılmasını bırak, o zar booom diye patladı haberin olsun *.
    (qwe3, 15.10.2009 17:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil