belki ilginizi çeker
  1. · speed of light
  2. · need for speed underground soundtrack
  3. · fortress europe
  4. · sinead o connor
  5. · adf
  6. · speed of light
  7. · dhol
  8. · jericho
  9. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · uykusu olup da uyumayan insan
  2. · geniş aile
  3. · yılmaz özdil
  4. · ahmet kaya
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · okan bayülgen
  7. · boylumlama
  8. · fm oynayarak kendini teknik direktör sananlar
  9. · winona ryder

asian dub foundation  

1. dub, ragga, jungle ve yerel müziklerin çok güzel bir harmanını yapan insanı zıp zıp zıplatabilitesi yüksek olan hiperaktif grup.

5 albümleri bulunmaktadir bunlar sırasıyla:

facts and fictions (1995)
    rafis revenge (1998)
    community music (2000)
    enemy of the enemy (2003)
    tank (2005)
    (paperback writer, 21.01.2007 00:37)
  2. need for speed serilerinin bir kaçında şarkıları bulunan gaza getirici grup.
    (marv, 21.01.2007 00:40)
  3. jungle, ragga karışımı şarkıları olan ingiliz müzik grubu. özgün tarzları dolayısıyla merak uyandırıyor, dinledikçe dinleyesi geliyor insanın.
    sık yenilenmese de websiteleri için; (bkz: http://www.asiandubfoundation.com)
    (özgürlük, 30.04.2007 14:38 ~ 14:39)
  4. (bkz: jericho)
    (chat noir chat blanc, 05.05.2008 00:03)
  5. need for speed underground'daki inanılmaz gaz şarkıları için:

(bkz: fortress europe)

önemli not: araba kullanırken dinlemekten şiddetle kaçınınız!
    (pendulum, 29.03.2009 17:09)
  6. 23 ekim 2009'da brüksel theatre national'de (festival des libertes kapsamında) muhteşem bir konser veren grup.
    sözlüğü günlük gibi kullanmaya karşı olsam da (hakikaten bak) yazmadan geçemeyeceğim (çünkü çok heyecanlandım be sözlük):
    efendim ben kendilerini tanımam etmem. brüksel metrosunda beleş dağıtılan haftalık "orda bu var burda şu var" dergisi olan agenda'nın her sayısında çekiliş bölümü olur, her hafta toplamda iki aktivite için beşer kişiye iki kişilik davetiye verirler. (cümleyi anlayan beri gelsin.) ben de yolladım ismimi, öylesine. davetiye bana çıkıverdi. elemanların 2008'de çıkan son albümü punkara'yı dinleyerek kendimi hazırladım bir gün öncesinden ama çok da bir şey anlamadım speed of light'ın muhteşem bir parça olması dışında. koca gün de depresyonun dibine vurduğum için evden çıkıp gidesim gelmedi. ev arkadaşımın zorlamasıyla kıçımı kaldırdım ve gittik. ilk dört şarkıda mal mal baksak da (bir yandan da "abi bunlar çılgın yaaa" muhabbeti yapıyoruz) speed of light imdadımıza yetişip havaya soktuktan sonra öyle bir zıplama tribine girdim ki tahayyül edebilene aşk olsun.
    şu kısacık hayatımda böyle bir grupta canlı canlı dhol da dinleyip kendimden geçtim ya, artık ölsem de gam yemem. (bkz: hastanızım ulan)
    sonnot: canlı canlı görmek lazım bu grubu, albümler hiç kesmez.

edit: imla hataları düzeltisi.
    (meyzen, 24.10.2009 01:32 ~ 01:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil