asi ruh   

adana çık aradan

1. pek yakında vizyona girecek olan beşiktaş ve çarşı belgeselidir. merakla beklemekteyiz.
    (hplovecraft, 22.07.2007 15:02)
  2. 4. fragmanı ayhan abinin söylediği "sonunda nouma olmayan pascal üçgeninden kimseye hayır gelmez be abim" cümlesiyle biten çarşı belgeselidir. haziran ayında kavusacagızdır umarız.
    (eny, 06.03.2008 23:33)
  3. dün itibari ile raflardaki yerini almıştır. hazırlayanların ellerine sağlıktır.
    ben müzikleri çok merak ediyorum açıkcası, kemal sahir gürel, erdal güney ve daha birçok güzel müzisyenin imzaları var.

detaylı bilgi için bakınız:

http://forum.forzabesiktas.com/...
    http://www.hepsiburada.com/...
    (ruya butun cektigimiz, 29.06.2008 15:29)
  4. (bkz: kapalı ayağa)
    (ruya butun cektigimiz, 04.07.2008 21:43)
  5. bugün elime geçen umutla bugün izleyeceğim belgesel
    (ucandosba, 07.07.2008 22:55)
  6. çarşı'yı anlatan, izleyen beşiktaşlı bünyeyi ağlatabilen, çok derin anlamlar içeren cümleleri bolca barındıran, galasından önce çarşı'nın fesih manifestosunun alen markaryan tarafından okunduğu belgesel. aslında bir belgeselden daha fazlasıdır.
    (dünyanın en yüzeysel adamı, 08.07.2008 18:49)
  7. "daha güzel olabilir miydi? kesinlikle evet. ama sanırım daha içten olamazdı" dedirten belgeseldir. manifesto kısmında gözlerimizde bir damla yaş oluşturmuş ve bazı yerlerde "ulan maç olsa da bi gitsek ya" dedirtmiştir. ayrıca ek cd kısmındaki "haydi kalk ayağa" isimli şarkı muhteşemdir.
    (syntaxerror, 09.07.2008 22:09 ~ 22:09)
  8. "ben de herkes kadar aşık oldum
    hepsi güzel başladı ama bazılarında ben terk ettim bazılarında terk edildim
    çok ağladığım zamanlar da oldu
    sevdiğim ilk kadın mesela , benden fersah fersah uzaktaydı...
    aşık olmanın hüzünlü bişey olabileceğini işte o zaman anladım...
    karşılık beklemeden sevmeyi de...
    geriye dönüp bakınca anladığım şey şu; sevmek sevilmekten daha güzel bişey...
    sevilmeden sevmek içimizdeki ateşi alevlendiriyor...
    sevmeden sevilmekse sadece bir yük...
    bazı şeyler varki anlamak için çok şey yaşamak gerekir...
    onun için sahip olduğumuz en değerli şeyler onlardır...
    bir aşk..."
    (syntaxerror, 15.07.2008 15:54 ~ 15:54)
  9. "beşiktaş ulan hayatta beşiktaş yani başka bişey var mı..."
    (milan rapajc, 16.07.2008 23:38)
  10. bir galatasaray taraftarı olarak eski açık sarı desene'den daha kaliteli bir yapım olacağına inandığım, takım böyle tutulur'u aynı klasmana alarak adını kirletmeyeceğim belgeseldir. bu sefer konu takım değil, taraftar grubu, hatta takımının önüne geçmiş, büyük kitlelerin sempatisini ve antipatisini toplamış, aslında etliğe sütlüğe bulaşmayan bir takım olan beşiktaş'ın hoşlarına gitmeyen herşeye bulaşan taraftar grubu olan çarşı'nın belgeseli bu.
    (sözlük bana nick bul lan allahsız, 17.07.2008 12:23 ~ 12:23)
  11. internet sitelerinde dvdripleri* doşaşan pancard film ekibinin hazırladığı beşiktaşımızın çarşının belgeseli.(bkz: çarşı korsana karşı)
    (kendimden biliyorum, 17.07.2008 17:45)
  12. hangi takımdan olunursa olunsun herkesin kesinlikle seyretmesi gereken çok güzel bir belgesel anlatı taraftarın takımı için nasıl cefalara katlandığını iyi şeyler yapmak isteyen ve bunları pratiğe döken bir taraftar grubunun hikayesi....
    çarşı grubu üyelerinin ne kadar içten olduklarını çoğunun eğitimini,işini ve ailesi terkederek takımıyla bütünleşmesinin hikayesi ....
    (persa, 02.08.2008 01:23 ~ 08.09.2008 16:22)
  13. dünyanın etrafını en az 5 kere dolaşmış kadar yol katetmişizdir bu takım için diyerek karşılığı olsada bu ızdıraba değermi sorusunu beyinde yıldırım gücüyle çakmasını sağlayan ayhan abinin sözünü içeren dünya tribünlerinin en organize taraftar topluluğu belgeseli
    (oyunbozan, 03.08.2008 14:15)
  14. özellikle müziklerini çok beğendiğim bir çalışma. kemal sahir gürel, hüseyin yıldız ve erdal güney gibi isimlerin ekipte olması beni sevindirdi.
    (communist, 03.08.2008 14:19)