gündem
  1. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  2. · boylumlama
  3. · okan bayülgen
  4. · beşiktaş
  5. · kar yağarken hissedilen duygular
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · ece gürsel
  8. · komplo teorisyenlerinde üçüncü dünya savaşı hevesi
  9. · babadan araba isteme yolları

asgari ücretle staj yapmak  

1. hayallarin bir öğrenci için vardığı son noktadır... özellikle kayseri gibi bir yerde staj yapacaksanız hogwards'da yüksek lisans yapmak kadar fantazi mahsülüdür... özlü sözler zengini pederimin bu konuya uyan açıklaması; (bkz: avcunu çukur tut)
    (caesarius, 24.08.2007 13:09)
  2. geçtiğimiz bir aylık sürede zorunlu staj yapıp 5 kuruş almamış biri olarak söyleyebilirim ki an itibariyle benim için en mükemmel hayaldir.
    (lord andurien, 24.08.2007 14:25)
  3. avukatlık stajı yapanlar için söz konusu olmayan durum.
    (depresif, 24.08.2007 14:38 ~ 14:38)
  4. ücretsiz staj yapan birine sunulacak ağız sulandırıcı bir teklif.
    (endoplazmik1kulum, 24.08.2007 14:40)
  5. genelde kimyevi hammadde imalatı yapan veya üretiminde çok maruz kalındığında sağlığa zararlı olan kimyasallar içeren fabrikalarda asgari ücretli olarak şahane stajyerlik yapılabilir. asgari ücret ödedikleri gibi sigorta da yaparlar adamı.

o dönem için staj yeri stajyer için süper ortamdır, imalat sahasında çok bulunmaz, genelde yalıtılmış ortamda takılınır, hayat rahattır, maaşı da cabası.
    (jonpromie, 24.08.2007 14:47)
  6. 3 ay karın tokluğuna staj yaptıktan sonra, insanın kendini milyonlar kazanıyormuş gibi hissetmesine sebep olup olabildiğine bonkör davranılıp, sonunda maddi açıdan göçülen stajdır.
    (bkz: ayağını yorganına göre uzatmak)
    (cece, 24.08.2007 15:10 ~ 15:11)
  7. hayaldir..zira stajınız devlette ise rüya bile görülmez bu konuda!
    ama devlette staj yapıyor olmanın en güzel yanını zaten para almıyor çocuk,bir iş yapmasın otursun olarak düşünen büyüklerimiz sayesinde rahatça tamamlarsınız.
    asgari ücretle çalışan stajyere göre tabi ki esamesi okunmaz ama,deliler gibi çalışıp avucunu yalayana göre paşasınızdır!
    (rhododendronluteum, 25.08.2007 01:56)
  8. batı avrupa'da kanunen varolan durum.
    (bkz: bir mefhum olarak batı avrupa)
    (keyif pezevengi, 20.12.2007 17:37 ~ 17:38)
  9. ben o yolları çoktan geçtim aslanım,eşşek gibi karın tokluğuna şantiyelerde tozun pisliğin içinde yapıp bitirdikten sonra stajı artık milyar verseler bi daha yapmam ben o işi dedirten cümle.(ulan cümle yani açtırdın kutuyu söylettin kötüyü yine,az bile sana...)
    (amele mektebi, 20.12.2007 17:45)
  10. bunun daha beteri asgari ücretle çalışmaktır
    (naunet, 08.10.2009 01:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil