belki ilginizi çeker
  1. · cd kalemi
  2. · stoik
  3. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  4. · iki asetatlı kalemi olup uçlu kalemi olmayan insan
  5. · lisede yapılan hayvanlıklar
gündem
  1. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  2. · giyotine yolladılar gitmedim
  3. · ugg
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · çok istenip de olunamayan meslekler
  8. · bıçak sırtı
  9. · the pianist

asetat kalemi  

1. çıkmamasını istediğiniz bir yazı yazmak için en uygun kalem.cd üzerine yazmak için idealdir.
    (karamelize ekmek, 21.07.2007 02:15)
  2. küçük çocukların eline geçtiğinde çok tehlikeli olabilen kalem türü.bunu söylüyorum çünkü beyaz bilgisayar masamın muhtelif yerlerinde mavi karalamalar mevcut, kalemin arkasına konan o kolpa silgide derdime çare olmaya yetmiyor...
    (rkc, 21.07.2007 02:26 ~ 28.07.2007 15:54)
  3. bir cd/dvd'nin üzerine bu tür kalemle yazılmış bir yazıyı silmek için ufak bir pamuk parçasının üzerine dökülmüş limon kolonyası yeterlidir...

limon kolonyasını pamuğa dökün, fazlalık sıvıyı atmak için pamuğu sıkın, cd/dvd'yi altına kağıt veya peçete desteğiyle masaya veya sert bir zemine koyun, kolonyalı pamukla hafif bir kuvvet uygulayarak yuvarlak hareketlerle silin... önceleri mürekkep biraz dağılacak ve "ahaa şimdi sıçtık" diyeceksiniz, demeyin... silme alanınınızı genişleterek dağılan mürekkebi de silin... bir süre sonra (yaklaşık 10 saniye) cd veya dvd'niz pırıl pırıl olacaktır... yalnız tekrar yazmak gerekiyorsa hemen yazmayın... çünkü hala cd/dvd'miz biraz nemlidir, yeni yazınız dağılabilir... hemen yazmanız gerekiyorsa birkaç defa üfleyin veya cd/dvd'yi yumuşak ve kuru bir bez veya peçete yardımıyla silin...
    (van den budenmayer, 12.02.2008 18:49)
  4. bir kaza sonucu bütüm bir yatağı ve duvar, pencere, perde, şort gibi bilimum yüzeyi mahvetmenize sebebiyet verebilecek kadar tehliketi kalem. hayır bişey değil, her yolu denedim çıkmıyor. pencere bi derece temizlendi, ama en azından alkollü bişiler dökünce o duvar temizlenmeliydi. cık. olmuyor.

(bkz: çocukların ulaşamayacağı yerler)
    (opsekik, 03.08.2008 03:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil