izmirli enerj fazlası olanlar için acaip bir zirveydi. mesela benim o kadar enerjim var ki halen yazabiliyorum.gelen herkesi attığı göbeciklerden dolayı takdir ediyorum. hele zirve sonu cümle alem düşmemiz olaya ayrı bir renk katmıştır, saygılar.
izmir'de yapılmış 3 adet fasıl zirvesinin en iyisiydi. başlangıçtan finalde ki atraksiyona kadar her şey şahaneydi. tüm katılanlara ve organizatöre teşekkürler.
kimse darılmasın gücenmesin lütfen..
şu ana kadar izmir'de katıldığım zirvelerin -bence- en güzeli, en keyiflisiydi.
ve lâkin, kimi isimleri çok aradı bu gözler.
çılgın orman meyvesi, yenisekme, amuda kalkan imam, uzayi kurtaran dünyali, falasquil, guenhwyvar, melagrana, bor madenleri, hı hı evet, n excantric matmazel, idiot, şirret olmayan görümce, bana bir nick bulun, yata yata paslandık, sofsotik gibi diğer zirvelerden çok aşina olduğumuz isimler de olsaydı keşke..
ve hatta inanmazsınız sir da ros floyd'u bile aradım amına koyim. *
jetonist edit: hem böylesi muhteşem bir zirveyi sağladığı için, hem mekân seçimi için, organizatör sükun a ayrıca teşekkürler.
zirvelere iştirakim fazla görülmemiştir şimdiye kadar. hatta mekana gittiğimde sorgular bakışlar bile yedim üzerime "bu kim la?" diye*. nihayetinde herkesle kaynaştık. en sevdiğim aktiviteyi doya doya gerçekleştirdik*. bi cumartesi gecesini çok güzel değerlendirdik. kısfmet işte.
sigara, alkol ve kapalı mekanlardan uzak duran biri olarak söyleyeyim, beni hiç sarmadı.. rakı kokusu başımı ağrıttı.. sinirliyim ezelden beni sinir etti.. kızlar çok havalıydı, hepsi benden zayıftı ve güzellerdi.. içtiğim vişne suyu ekşiydi..paravan yoktu.. üzümün sapı vardı.. armutun da nah bu kadar çöpü.....
''bu kadar gıcıksan oraya ne bok yemeye gittin'' diye soranlara ise van den budenmayer diyorum..
dipnot:sükun çok kibarsın ve harikasın.. teşekkür ederim..
gecenin ve zirvenin en bomba olayı şu olmuştur. fasıl ekibi herkese el sallayıp gittikten sonra her biri yaklaşık 100 promil alkollü olan zirve katılımcılarından ben ve van den budenmayer "gel lan fotomuz bile yok deyip" benim emektar canon powershot a 400 ü genjuure ye uzatıp, fasıl ekibinin yerinin önünde pozisyon almışızdır. bu arada diğer katılımcılar da 100 promili aşınca her kameraya poz verme özelliğine kavuştukları için gelip yamacımıza çömmüşlerdir. o an olan olmuştur. ekip geriye doğru düşerek yerde kalmış ve kahkahalara devam etmiştir. gerçi ben bunu van den budenmayer in gecenin sonunda bizi kaldırması için bir oyun olarak düşünüyorum ama(tehlikeli bir adam vesselam). neyse ki toparlanmışızdır ama takım elbiseli adamların yerde kopması şeklinde garip bir enstantene yaratmışızdır.