asdas   

adana çık aradan

1. q klavyelerde rastgele basıldığında gelmesi olasılığı çok yüksek kelime dizisi. bazı kavimlerde gülme efekti olarak da kullanılır.
    (wondrous, 21.06.2005 18:30)
  2. sol elin ilk 3 parmağının hemen latında duran parmaklar yardımıyla yazılır.
    serçe-yüzük-orta-serçe-yüzük parmak sıralamsıyla basılmasıyla oluşturulmuş gülme efenktidir. im ortamlarında bunu çok fazla kullanan kişiler, bazen gerçekten de bu sesleri kullanarak gülermiş; güldüğünü ve dalga geçtiğini aynı anda belli etmek için, bilinçli olarak "das das" dediğini belli edermiş... almanca konuşuyoruz sanki.
    (azureel, 17.09.2006 11:00)
  3. bunun bir de asdfasdf versiyonu vardır ki serçe-yüzük-orta parmak senkronizasyonuna işaret parmağı da katılmaktadır bu versiyonda.işaret parmağının görevi "f" harfine basmaktır.kontrol kaybedilip düzen kaçarsa gülme efektinin şu şekle döndüğü de görülmüştür..
    (bkz: adfasdfdfgfsdsgsdfrgapflfğgasrhrsjhrtjsdrtk)
    (bkz: kendimi kontrol edemiyorum)
    (silentpain, 01.12.2006 03:26)
  4. f klavyede bu harf dizisi uieui'ye tekabül eder. f klavye gibi sinir bozucudur, halbuki asdas ne kadar sıcak, içten ve samimidir.
    (beşamel soslu brokoli, 01.12.2006 12:26 ~ 20:22)
  5. oluşturulan, ya da internetten indirilen dosyaları hızlı hızlı adlandırma sistemi.
    (venom, 20.01.2007 23:36)
  6. ne zaman bir dosya kaydedecek olsam ve isim uydurmak için klavyenin tuşlarına rastgele bassam çıkan hede.
    (dzingis, 20.07.2007 12:40)
  7. genelde zamanında fifa oynamış gençliğin klavye tuşlarına rasgele basmasının sonucudur...

fifa zamanında asd tuşlarını deli gibi kullanmış olan ben de, elimi ne zaman rasgele klavyeye atsam bu harfler çıkar...başlık sahibini tebrik eder, bu güzel tespiti için kutlarım...

fifa oynamamış genç körpe beyinler için dipnot:

a -> uzun orta, ayağa kayarak top çalma
    s -> kısa pas, adam değiştirme
    d -> şut, kıvrak ayak hareketiyle top çalma
    (joker, 20.07.2007 12:52 ~ 12:55)
  8. sağ elimi kullanamaya üşendiğim an sol elimle sadece iki hamle ile yaptığım gülme şekli.
    (spark, 15.08.2007 17:45)
  9. üşengeç insanların şifresidir aynı zamanda.
    (velociraptor, 24.08.2007 00:28)
  10. (bkz: asdasdas diye gülmeyi özlemek)
    (ximxili, 01.01.2008 15:07)
  11. efsane gülme efektidir. dimağlara öyle bir yerleşmiştir ki kendini bilmez bir arkadaşım yapılan esprilere bu gülme efektiyle tepki vermektedir. ancak işin tuhaf yanı denyonun bu tepkiyi sırf yazarken değil konuşurken de vermesidir. yani şöyle

x: ... ondan sonra... hede hödo ... (espri yapar)
    y: ahahahaha (bildiğin kahkaha)
    z: ahahahaha (bildiğin kahkaha)
    k: ahahahaha (bu da aynısından)
    t: asede asede asede (ya bu ne ya?!)
    (pushitonmeshitonme, 28.01.2008 01:19)
  12. ilk defa geçen hafta itü sözlük müzesinde gördüğüm gülme efekti. yasaklanması gereken bir iğrençlik bence. bir de "alksjdf" gibi bir şeyler var ki, onun üzerinde ne olduğunu çözmek için hala çalışıyorum.
    (geber marla singer, 07.08.2008 00:32)
  13. msn'le vs.le çok içli dışlı olmayan bir insana bu gülme efektini gösterseniz muhtemelen sizi döver, pataklar. hakikaten "asadasd" diye gülmüyoruz, gülen varsa da insanlığından şüphe ederim. ama gariptir ki "hahahaha" yazmak da bana aşırı avam geliyor; ne bileyim elimde şampanya kadehim, ağzımda pipom "hahaha azizim çok espritüelsin yahu!" dermiş gibi bir etkisi var. halbuki "adasd" öyle mi? "aldksjadkjaksd koptum mk!" bakın ne kadar samimi.
    (noscho, 07.08.2008 00:37 ~ 00:38)
  14. orta, pas, şut, orta, pas.
    (thedewil, 03.09.2008 22:21)