görseller
asım can gündüzasım can gündüz

belki ilginizi çeker
  1. · hasan cihat örter
  2. · hcö
  3. · suni cool aşağılık kompleksli yavşak tutum
  4. · en iyi yerli gitar soloları
  5. · ben amerikadayken
  6. · gönlümdeki acın silinmedi
  7. · cem adrian
  8. · bluzun hala bende
  9. · suni cool aşağılık kompleksli yavşak tutum
  10. · makina
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · marjinal isim meraklısı aile
  4. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · yaran diyaloglar
  7. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  8. · sevda bir ateş buldu sende
  9. · nostaljik bilgisayar oyunları

asım can gündüz  

sayfa  / 3
  1. marmaris'te 7 gün 7 ayrı mekanda sahneye çıkan müzisyen. devamlı basketbol oynadığım yere gelip oyuna katılarak bizlere hoş anlar yaşatmış bir insan aynı zamanda. o göbeğine rağmen iyi oynadığı söylenebilir. ter atmaya gelmiş amcalar bizim oyunlarımıza giremez ama hafiften ünlüyse başka tabi
    (mavio, 10.08.2004 08:05 ~ 23:15)
  2. abuk subuk reklamları vardı bunun televizyonda. "eve alınan bir* gitar, 10 haftada neşe katar" diye de sloganı vardı. eğitim kasetlerini alanlara awesome marka gitar verirdi.
    eğitim kasetlerinde tab okuma metodları vardı, reklamlarında "nota falan yok, onları boşver" derdi. o dönem köpekler gibi parmak egzersizi yapan, metronom çalışan insanları*, sinir ederdi.
    (sizofrenkedi, 10.08.2004 22:09)
  3. geçen gün ceyhun yılmaz show'da rastladım kendisine. karakterini, gitar çalışını, aksanını, her şeyi şöyle bir kenara koyalım. yıllar sonra yeniden görüyordum. senelerin etkisini doğal addederek değerlendiriyorum, tipi çok değişmemişti ama nasıl olduysa "insan insana benzer" eşleştiricim çalıştı kendiliğinden: badem bıyık ve kalın çerçeveli bir gözlük ile tasavvur ettiğim o anda zekeriya beyazın kardeşi olduğunu iddia edebilirdim çok rahat.
    (spyder, 11.06.2005 04:10)
  4. o dolma gibi parmaklarıyla nasıl böyle gitar çaldığı tez konusu yapılabilecek kişilik.
    (easy company, 11.06.2005 07:45)
  5. kendi eğitim kasetlerinin reklamını yapması anlaşılır, hatta daha sonraları bir zayıflama eşofmanının reklamında oynaması da mantıklı diyebiliriz ancak asım can gündüz'ün buharlı temzilik hedesi reklamında oynaması biraz garip değil mi? ünlü kişilikler dikkat çekerek müşteri sayısını arttırmaya yönelik olarak reklamlarda oynatılırlar ama gece üçte hangi ev hanımı bu reklamı seyreder ve bu olası seyirci ev hanımlarından kaç tanesi asım can gündüz'ü tanır.
    diğer yandan kendisinin bir sevgi eseri adında bir albümü vardır. albümde still got the blues, tears in heaven, wonderful tonight gibi birçok ünlü parçanın türkçe versiyonu vardır.
    (esbjorn, 06.10.2005 16:46)
  6. bir zamanlar "b.ku yedik" isimli parçayı yazmış ve söylemiş ve şu anda pek ortalıklarda gözükmeyen rocker.
    (selenikom, 06.10.2005 18:06)
  7. kayahanımsı bir şarkıcıydı, şimdi neci bilmem
    (greeen, 07.10.2005 00:31 ~ 00:32)
  8. gerçek manada bir virtiöz...
    (fentoxa, 07.10.2005 02:07)
  9. awesome john diye de anılır. tatlı bir amca.
    (siyah, 15.01.2006 22:37)
  10. şu an müzaye kaldırılmış olan muhteşem uzun bir destanın da yazarı. eskiden pek sever, sayardım, hayranlık duyardım. şimdiyse gözümde bambaşka bir adam oldu. değil üç dört aktaşı olsa, artık benim için eski asım can gündüz değil artık...
    (azwepsa, 16.03.2006 11:53)
  11. (bkz: keriman teyze)
    (abartma tozu, 16.03.2006 12:01)
  12. bruce dickinson sesli, jimi hendrix yetenekli, parmakları hakkındakileri okuduğumda hayretten çenemin düştüğü, canlı dinlemeyi çok istediğim gitar delisi insan. şu anda zühal müzik'te bir adet awesome gitar mevcuttur. ilgilenenlere duyurulur.
    (love metal, 16.03.2006 14:39 ~ 20:47)
  13. bu sabah afallamama neden olan şahıs. türkçesi'ne hayran oldum, hey sen/hey dostum benzeri hitapları da çok hoş.

(bkz: http://www.itusozluk.com/...)
    (venom, 16.03.2006 19:36)
  14. tekrar aynı tarz bi uslupla bana ayar versin diye şurda lehine bikaç laf edebileceğim insan.öyle içten öyle samimi.
    (sycrone one, 16.03.2006 20:05)
  15. hepimize bir güzel giydirmiş insan. aslında düşünüyorum da herkese bir cevap hakkı doğuyor, sözlük işini bırakıp da foruma mı çevirsek burayı.
    o değil de, nesnel bilgiler vermek bile dokunuyorsa birilerine ve herhangi bir yorumda bulunmak bile acıtıyorsa insanları bundan sonra neler yazsak buraya. asım can gündüz başlığının altına "gitarist" yazıp bırakmalı mıyız?
    hayır herhangi bir cool anlayışım da yok, bu coolluk müessesesi buralarda pek işlemiyor da zaten..
    bu arada annem de asım can gündüz'ü tanımadığını teyid etti.
    (bkz: http://www.itusozluk.com/...)
    (esbjorn, 16.03.2006 20:48)
  16. solda ismini görünce "heytere bee, pembe gitarlı tombul çılgın" cümlesini tamı tamına aklımdan geçirmemi sağlayan, küçükken posterlerindeki ilginç tipiyle dikkatimi çekmiş nostaljik bir şahıs artık o...
    başka bir nostaljik şahıs için
    (bkz: ilhan irem)
    (gonewiththesin, 25.03.2006 05:12 ~ 05:12)
  17. aktaşlı gitarist...
    (bkz: aktaş)
    (azwepsa, 30.07.2006 18:40 ~ 18:42)
  18. (bkz: bilinçsiz allahsız eleştiri)
    (sükun, 30.07.2006 18:58 ~ 18:59)
  19. (bkz: suni cool aşağılık kompleksli yavşak tutum)
    (wondrous, 30.07.2006 19:13)
  20. şu sıralar marmaris my way de çıkan,göbeği ve ağzı ile gitar çaldığını gördüğüm şovmen gitarist..bence sadece elleriyle çalsa daha iyi olur..
    (manha de carnival, 04.09.2006 19:00)
  21. sevgilisiyle tatile giden ev arkadaşım ve kız arkadaşını zorla dansa kaldırıp sevgililer öpüşün yarışma var demiş ve ortam zaten birbirine girmişken bi saat durmadan öpüşen sevgili çiftimize siz yarışma için değil birbirinizi sevdiğiniz için öpüşüyordunuz belli diyerekten bir şişe kaliteli bir şarap hediye etmiştir.sonrasında kopyalayıp sattığı cdlerden bizimkilerde gazlamıştır bir tane ama olsun.geçnlere guzel bir anı yaşatmıştır.
    bir keresindede marmaristeyken takribi olarak 3 4 sene once anten jack ile sahnede olmanın rahatlığından faydalanmış bir şekilde kapı önünde çalıyordu.kapıdan geçenlerin şaşkın bakışları görülmeye değerdi.sonradan öğrendik milletin masasına da oturuyormuş gece boyu çalarken.
    still got the blues wonderful tonight gibi eserleri türkçeye uyarlayıp söylemesiyle de tanınır.
    (jellyjam, 07.09.2006 15:05)
  22. http://www.youtube.com/...

(hasancahitorter (21 hours ago)
    malmsteen'i cerez niyetine yerim. aklinizi basiniza toplayin. turkiye'de sanatcinin degeri bilinmiyor!

şeklindeki yorum da gözden kaçmadı.)
    (wondrous, 28.09.2006 23:06)
  23. yine bir eylül ayında marmaris'te gök delinmiş, deli gibi yağmur yağmaktaydı. öyle bir yağış vardı ki, içmeler altın sahilin laguna oteli önündeki kısmında kimseler kalmamıştı. havanın bu nadir oyununu kaçırmak istemeyen ben, bir arkadaşımla beraber inin cinin top oynadığı denizde çocuklar gibi şen iken, yağmurda denize girmenin, karşıda çakan şimşekleri izlemenin keyfini çıkarır iken, yoğun yağmur damlalarının yarattığı sis etkisini yararak usul adımlarla birinin bize doğru geldiğini gördük. yağmurdan hiç de etkilenmiş gözükmüyordu. sanki güneşli bir hava varmış gibi sakin adınlarla yanımıza dek yüzdü.
    - merhaba gençler, awesome john ben... amerika'dayken şelalelere giderdik biz böyle bir ortam bulabilmek için, kaçırmamak lazım, aferin size...
    işte o gün saygı duymuştum kendisine
    (12monkeys, 28.09.2006 23:22 ~ 23:25)
  24. paragraf altı resim:

http://www.magusa.org/...
    (wondrous, 28.09.2006 23:24)
  25. bel üstü gitaristi. gitarını askısız çalabilme yeteneğine ve göbeğine sahiptir. gıcık bir tip.sorun bunun dış görünüşünde değil çenesindedir.

not: hayranıyım ama olaya biraz objektif bakıyorum.
    (seanpenn, 24.01.2007 22:29 ~ 25.01.2008 18:34)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil