asılan kızdan kurtulmak için onca söylenebilecek söz ve yapılabilecek hareket varken kalkıp da gayim diyen insanın gerçekten gay olma olasılığı var.dikkatli olmak lazım bu konuda..
şehir efsanesidir. hiç bir erkek erkekliğine sırf bir kızdan kaçacam diye bok attırmaz. ipneyim demek yerine açık açık kızın yüzüne kızım senin için küçüğü uyandırmam kusura bakma der. eğer çevrenizde abi geçen barda bi kız asıldı. ben de kızı geri çevirmek için gayim ekikiki diyen tipler varsa o tipler ya gerçekten kunildir ya da ilgi alaka görmek için vurdurmaya hazırdır.
- dişigül ben gayim.
+ böhühü seni ömür boyu beklicem
- ya ne beklemesi kızım, benim yolum başka
+ abimden hoşlandın mı ?
- yok be ne alaka ?
+ hadi oradan ipne
- ben ibne değilim
+ sevişelim ?
- olur, off off
bütün erkeklere tavsiyemdir, yapınız. böylece etrafınızdaki gayleri teşhis edersiniz şıp diye. malum kızdan kurtulacağım derken erkeklerin hücumuna uğramak da var. herkes sizin gibi düz bakmıyor olaya. yalnız mümkünse teşhis ettikten sonra uzaklaşınız, etrafınızı temizleyiniz. yok ben de o yolun yolcusu olacağım diyorsanız da siz bilirsiniz.
asılan kızdan kurtulmak için dayim demek de mantıklıdır. kıza dayınızmış gibi yaklaşırsanız en azından başka kızlar sizin hakkınızda olumsuz düşünmez, hem farklı bir deneyim sahibi olmak isteyen erkeklerden de korunmuş olursunuz.
+ akşam bize gelsene!
- olmaz ya işim var
+ ne işin varsa sanki! gel sen çay yapıcam sana
- misafirim gelecek ayse! onla ilgilenmeliyim
+ onu da al gel nolcak!
- olmaz ayıp olur!
+ ne ayıp olcak ya! ne yapcaksınız sanki kih kih kih
- sevişecez ulan sevişecez! ibneyim ben, erkek seviciyim, gayim be!
+ olsun sen yine de gel!
- mevlana mısın be mübarek! ne tutkuymuş sendeki de!
-pardon bakar mısınız?
-offf yeter ama ya huzur yok!! gayim ben hanfendi
-abiiii! dediğin doğruymuş gel konuş!
-fekat??
-abim de gaydir sizi çok beğenmiş!!
-kısmet, gelsin bakalım