|
|
- tersi kesinlikle söz konusu olamayan durum.
(bkz. asılan kızdan kurtulmak için gayim demek)
(bkz. yok öyle bir şey)
- pek de işe yarayacağını düşünmediğim eylem. aksine daha da gazlanabilir erkek kişi.
- taburenin üzerinde ölümü bekleyen adamın son isteğine yapılan saygısızlıktır. lezbiyen bir cellat da tadından yenmezdi heralde.
(bkz: öeh)
- ölmeden önce seni istiyorum.
- ee şey ben lezb.. kes lan taburesine vurdumun. (çotanak)(rafael, 23.06.2005 14:28 ~ 14:31)
- adam asmaca oyununda süper bir taktiktir.
- sonucunda asılan kadınlardan kurtulmak için çare bulmanız gerekecek olan iş.
- ally mcbeal taktiği
- idam sehpasına çıkmış mahkumun son isteği olarak yatmak istediği kadını göstermesi sonucu, kadının da bu işten yırmak için uygulayabileceği taktik.
- bazen ters tepki verse de adamın durumu çok da uzatmamasını (normal duruma göre) sağlar.
(bkz: ben bakireyim)
- -hanfendi bu bey intihar etti demiştiniz ama boynunda tırnak izleriniz var
+nasıl olur?
-ya ip üzerindeki parmak izleriniz?
+eheemm..
-üstüne adamın tırnağının arasında da deri parçal..
+ben lezbiyenim!
-yani?
- - - - - - -
+s'yi tıkla
- - - - - -
+hmmm.. a olsun
- a - - a -
+ne desem, ne deseeemm.. t.. trabzon'un t'si
- a - - a -
+ k mı desem n mi? "k" diyorum
- a - - a k
+hah.. m şimdi de
- a - - a k
+ ayy adam gidiyo necla, ne yapsak?
* son çare söyleyelim artık, "biz lezbiyenizz"
"y a r r a k"
+holeeey!
- (bkz: kaşınmak)
- yanlış olduğu gibi kurtulmak yerine ters etki yaparak tecavüze uğramaya neden olabilir.
- kişisine göre farklı tepkilerle karşılaşılması muhtemel durum.
- pardon beyfendi peşimi bırakır mısınız lütfen ben lezbiyenim...
+ lezbiyen dediğin ne olaki yavrum ?
- yani kadınlarla birlikte olmaktan hoşlanıyorum.
+ eeee ben de lezbiyenim o zaman...
- '^+%'&
(bkz: salt seks insanı)(adrian, 06.08.2007 01:39 ~ 22.10.2007 20:45)
- (bkz: lezbiyenliği treesome davetiyesi anlayan erkek)
- (bkz: selam gerçekten çok var böyleleri ehere mehere)
- rahatsızlık boyutundaysa eğer, yerine sağlam bir yumruk sallayıp gitmenin daha mantıklı olduğunu düşündüğüm hede.
- toplumsal cinnet göstergesidir. burada cinneti geçiren saldırıya uğrayan kadın değil toplumun ta kendisidir. kadın o kadar çok bıkmıştır ki etrafında ona asılan insanlardan, en olmadık şeyi söylerek bu durumdan sıyrılmak istemiştir. üstelik bu saldırıyı yapan erkek ise birey olarak toplumun aynası durumunda.
- asılan kızdan kurtulmak için erkeklerden hoşlanıyorum demekten farksız olan durumdur.
- -ya peşimi bırakır mısın?ne salak şeysin be!kaç kere diyecem sana uzak dur benden diye
+aslım ben seni tırnağından saç teline kadar seviyorum niye beni anlamıyosun.seni ilk gördüğüm istatistik dersinden beri aklımdan çıkmıyorsun.
-ya üff!allahım ne günah işledim ben
+bir kere evet desen bi şans tanısan yakından tanıdıkça daha da seveceksin inan bana..
-ya niye anlamıyosun ismailcan ben seni sevemem
+nasıl yani aslım.ne demek şimdi bu.ben sevilmeyecek kadar iğrenç biri miyim?
-ya öyle demek istemedim.yok tipsiz değilsin de...
+yani beni yakışıklı buluyosun demek
-hayır ya!ağlamak istiyorum.ben lezbiyenim tamam mı ismailcan oldu mu ben erkeklerle beraber olamam...
+nasıl yani şimdi sen
-evet isocum erkeklere değil kızlara ilgi duyuyorum
+ee ama berker öyle dememişti.motor gibi demişti yedikçe açılıyo demişti çok güzel muamelesi var demişti deepthroat bile yapıyor demişti...
-.....................
|