teknik direktörlük kariyerinde bir başarısı yoktur.ancak futbol oynadığı yıllarda beyaz pele olarak tanınmaktaydı.breziya tarihinin en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilmektedir.ayrıca winning eleven 9 ve winning eleven 10 da cd üzerinde ve oyunun giriş intirosunda görmekteyiz kendisini.
fenerbahçe'de ikinci lazaroni vakasını yaşatıcak isimdir bence.bu isimle fenerbahçe'nin büyük başarılar kazanacağını düşünmüyorum.teknik direktörlük kariyeri japonya milli takımından ibarettir.ha belki de cok ekstrem bir durum olur ve beklentilerin sıfır olduğu bir ortamda büyük başarılar da kazanabilir.tabi bunun da ihtimali fener'in şampiyonlar ligi şampiyonu olmasıyla eş değerdir.muhtemelen 7 ya da 8.hafta kovulur yerine rıdvan dilmen gelir.o da ilk yarının sonuna kadar dayanır.2.yarıya da turhan sofuoğlu eşliğinde başlar fenerbahçe.hey gidi günler hey.yine ahmet çakar gibi oldum.
büyük ihtimalle fenerbahçelilere christoph daum'u bile aratacak yeni teknik direktörleri. ama en azından futbolculuğu zamanında türkiye'ye gelmeyi aklının ucundan geçirmeyen adamları teknik direktörlüğü zamanında türkiyeye getiriyoruz.
fenerbahçe'nin teknik direktörü olmasıyla beni "madem kendini ispatlamamış bir futbolcu eskisi getireceklerdi bari maradonayı getirseydiniz." diye düşündürten kişi.
kendisi ayrıca bir atari oyununda yer almaktadır. tsubasa nın ateri oyununu oynayananız varsa finalde karşınıza gelen brezilya da ikinci yarı oyuna giren oyuncu zico dur. zaten orada adı coimbra olarak geçer ve zico gibi çok hızlı top sürer ve oyunun en teknik oyuncusudur.
fenerbahçelilerin bir zamanlar beşiktaş'ın teknik direktörünün adı * ile dalga geçmelerinden sonra beşiktaş taraftlarının ahlarını aldıklarına inandıran teknik direktör *
yaklaşık 45 dakika önce, antu'nun websitesinde aşağıdaki açıklaması yayınlanmış teknik direktör(!).
teknik direktörümüz zico, gelecek hafta oynayacağımız beşiktaş maçıyla ilgili olarak "biz büyük maçları oynamayı biliriz. kimseden korkumuz yok" dedi. zico, denizlispor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, bu akşam oynadığımız maçı değerlendirdi. zico, "maçın başları bizim için önemliydi. maçın kilidini başta açmayı planlıyorduk. denizli'nin kapanacağını tahmin ediyorduk. 2-0'ı yakaladık. ancak sonradan istediğimiz gibi olmadı" diye konuştu. gelecek hafta oynanacak beşiktaş maçına da değinen zico, "biz büyük maçları oynamayı biliriz. kaliteli futbolcularımız var. kilidi orada açarız. kimseden korkumuz yok. her şeyden önce fenerbahçe inançlı, mücadele ederek, savaşarak, azimle, kendine güvenerek, kalbiyle oynarsa kendine yetecek puanı yada puanları alabilir. biz fenerbahçe olarak her maça 3 puan için çıkıyoruz. ama şöyle bir şey var. puan eşitliğinde iki takımın aralarında oynandığı maçlara bakılacak. o nedenle kazanmamız gerekiyor. ancak kazanamasak da kaybetmemeye çalışacağız" dedi.
okuduğumdan beri odamda gizli kamera arıyorum. kamera şakası mı lan bu?