belki ilginizi çeker
  1. · güneşin altında söylenmedik hiçbir söz yoktur
  2. · mevlana
  3. · hayata bağlayan küçük anlar
  4. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  5. · sonuna amına koyim yazılabilecek sözlük yazarları
  6. · sözlükteki galatasaraylı yazarlar
  7. · artık yeni birşey söylemek lazım
  8. · silemiyorsak karalarız
  9. · yaran belki ilginizi çeker sonuçları
  10. · kendime yeni bir ben lazım
gündem
  1. · 2012
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  4. · itü sözlük
  5. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  6. · tanrıya sorulacak tek soru
  7. · call of duty modern warfare 2
  8. · kutlama mesajına cevap yazma stresi
  9. · eskiden hoşgeldin derlerdi

artık yeni birşey söylemek lazım  

sayfa  / 2
  1. doğrusu ''bir şey'' olması gereken,dördüncü nesil hoşgelmiş yazarımız.
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 03.08.2007 18:39)
  2. aslında nickinin tam olarak "dünle gitti cancağızım düne ait ne varsa,artık yeni bir şey söylemek lazım" olmasını,mevlananın o güzelim dizelerinden dolayı isteyen,ve de space tuşunun azizliğinden dolayı bir yazım yanlışı içeren nicke sahip olan yazar.
    (artık yeni birşey söylemek lazım, 04.08.2007 12:43)
  3. "güneşin altında söylenmedik hiçbir söz yoktur" şeklinde karşılık alır.
    (geber marla singer, 04.08.2008 14:29)
  4. "artık yeni bir şey söylemek lazım" derken bile klişe kalmak varken, ne denilebilir ki yeni olsun. belki sadece bu.
    (devrimyürüyüşü, 05.08.2008 13:15 ~ 13:15)
  5. an itibariyle,icra hakiminden,üç gün önce haczedilen haczi caiz olmayan malı geri almak için kapı gibi bi karar almış olan,mutluluktan uçan kişiliktir.
    (artık yeni birşey söylemek lazım, 12.08.2008 16:07 ~ 16:07)
  6. cinsiyetini, yaşını, saç rengini, ne tür yemek sevdiğini vs hiç bir şeyini bilmeme rağmen okuduğum girileri ve az biraz da olsa konuşmuşluğumuz sayesinde hayatımda yer edinen hoş şohbet yazar.
    (onurene, 09.10.2008 15:13)
  7. bir pazar sabahı, hiç beklemediğim şekilde gelen içten selamıyla beni gülümsetebilen yazar. iş bölümü yapmakta iyidir. hukukçuymuş bir de. olsun. aynı evi paylaştığım hukukçu ablam kadar çekilmez olmadığını düşünmek istiyorum. esen kalsın.
    (meramise, 10.10.2008 13:08)
  8. sempatik, cici ve bir o kadar da galatasaray'lı kişi. -uuuu-
    onunla konuşurken guzel kelimeler ağzınızdan dökülüveriyor. ona güzel bir şey söylememenizin imkanı yok. bal en nihayetinde. ayrıca ayrıca ayrıca. -yahu say say bitmez, yeminle-
    (alt ve üst kenarları paralel olan dörtgen, 10.10.2008 13:14)
  9. kimi şer odakları tarafından çıkarılan galatasaraylı olduğu yolundaki söylentilere asla inanılmaması gereken kişidir
    (artık yeni birşey söylemek lazım, 10.10.2008 13:17)
  10. spekülasyonlara son vermek için fenerbahçeli olduğunu an itibariyle açıklamış olan yazar kişisi.
    (artık yeni birşey söylemek lazım, 10.10.2008 13:22)
  11. pozitif enerjisi ile tuttuğu takımı bile unutturan yazar. ben de sanıyorum ki galatasaray'lı. meğer fenerbahçeliymiş.
    (alt ve üst kenarları paralel olan dörtgen, 10.10.2008 13:25)
  12. bende girilerini okuyunca kesin galatasaraylıdır diye düşünmüştüm, zira böyle mantıklı, doğru tespitleri ancak bir galatasaraylı yazar yapabilirdi. hayal kırıklığına uğradım, üzgünüm.*
    (vamişkunan, 10.10.2008 13:29 ~ 13:54)
  13. fenerbahçeli olmasına rağmen hoş sohbet
    eryamanın çilesini bilen yazar
    hoş gelmiş sefalar getirmiş...
    (ceza aka keskinkılıç, 10.10.2008 13:56)
  14. güzel insan, iyi yazar. bir de kahveyi çok seviyor, hatta bana yapmayı öğretti. ayrıca daha bilmiyor ama ileride hakim olacak kendisi.
    (bulletproof, 14.10.2008 23:58 ~ 18.03.2009 08:27)
  15. heyecanlı yazar. her şey iyi olacak gibi geliyor bana. güzel haberler almasını umut ettiğim. küçük bir eklemeyle.
    bi de tatlı ki.*
    (toşdidi, 03.11.2008 10:41)
  16. fenerbahçeliyse artık daha yeni bir şey söylemesine gerek olmayan yazar. yalnız ankara deplasmanına gitmediyse ne kadar tırt bi fenerli olduğunu da ekliim. evde oturmakla fenerli olunmaz. hiç meşale yaktın mı? hiç rakip takım otobüsü taşladın mı? polisten cop yedin mi? bunların cevabını bize değil, kendine vereceksin. al başını iki elinin arasına, "bugün fenerbahçe için ne yaptım" de.
    (busburak, 03.11.2008 11:04)
  17. "sil baştan başlamak gerek bazen
    hayatı sıfırlamak..."

onun için de elbette güç gerekli...güç....
    (artık yeni birşey söylemek lazım, 08.11.2008 11:52 ~ 11:52)
  18. sözlükte bir giri gözüme kestiriyorum, okumaya başlıyorum, ortalarına gelince '' bunu kesin artık yeni birşey söylemek lazım yazmıştır '' diyorum, yanılmıyorum. bazen benim söyleyemediklerimi ya da nasıl ifade edeceğimi bilemediğim konuları öyle güzel anlatıyor ki benim bir daha uğraşmama gerek kalmıyor. o hep yazsın, mümkünse hiç okumasın, sürekli yazsın, biz de o güzel yazılarını okuyalım. bir de yeniden başlamak istiyor, artık yeni birşeyler söylemek istiyor benim gibi ;

yarın bunları böyle yazacak,
    aklanacak direnme günleri.
    kavga aklanacak,
    aklanacak dost da
    düşman da
    gökyüzü kandan,
    irinden azade.
    gökte,
    suda,
    toprakta,
    ilk cemre ile
    aklanacak dünya...

daha güzel bir dünyada, yeni başlangıçlar yapmak dileğiyle...
    (vamişkunan, 21.11.2008 15:19 ~ 15:20)
  19. beni ölümle tehdit eden yazar, fakat gücümün farkında değil henüz *
    (vamişkunan, 28.03.2009 12:44)
  20. mevlana'nın bir sözü.
    (ahead full, 14.05.2009 17:34)
  21. "o zaman şarkı söylemek lazım avaz avaaaaazzzz / o zaman şarkı söylemek lazım çığlık çığlığaaaaa" diye yanıtlanası başlık sandığım ancak bir yazar, hem de benden kıdemli bir yazar olduğunu okuyup susup başımı öne eğdiğim, utandığım yazardır kendileri. *
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 14.05.2009 17:36)
  22. bana beşiktaş karşıtı yazı yazmayacağına söz vermiş fenerli hemşerim benim..o bu değilde benim bu hukuk tezi nolacak ya yardım etçen di mi?
    (çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor, 24.05.2009 22:50)
  23. hayata bağlayan küçük anlar bestselleriyle bizi de hayata bağlayan, takip edilesi yazarlardan biri.
    sıcaklığıyla çevreliyor anında sizi, merhametli bir de, düşünceli, domuzuna samimi.
    "onun mayasında vefa var, özveri var.."
    (aşktan da öte seksten de beri, 04.06.2009 17:22)
  24. evreni ve algılamayı kısıtlamayan bi zihniyetin söylemi. evet yeni birşeyler söylemek gerekli ! yeni birşeyler görebilmemiz için geniş bakışlara sahip insanlar olmamız da ! artık belki de yeni evrenler bulmamız gereklidir ! eskittiysek şayet, ya da keşfe inancımız tükendiyse varsın yarı da bıraktığımızla kalsın, ve çoğalsınlar.. yığınlarca.. yeter ki yeni olsun, eskiler bıktırdıysa !
    (aleajactaest, 04.06.2009 19:11)
  25. fenerli yenilikçi yazar, yeni şeyler söylemenin gerekliliğini kavrayanlardan.
    (ben brokoli sevmem o işleri brokoli çok oldu, 12.06.2009 21:58)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil