yaptığı bir hata yüzünden 1 haftadır sözlükten uzak kalan yazar yani ben. ne kötüymüş okuduğun girilere oy verememek, sözlüğün nimetlerinden faydalanamamak. live long itü sözlük.
neşe ve iyi niyetinin fark edilmesi için yanında on beş saniye kadar oturmanızın yeteceği güzel nickli yazar. bahar ankara'da da güzeldir vol 3 son fasılda tesadüfen yanında yer kapma şansına eriştim, söylemesi ayıp.
pek güzeldi sohbetimiz.
hayattan aldığı izni bitmiş yazar. uzun süredir aramızda görünmeyen güzel insan. tatildeymiş, güney sahillerini birbirine katıp işine gücüne geri dönmüş diyorlar. güzel yazılarına devam etmesini diliyoruz.
gökyüzündeki sonsuz mavi atlasların içinde, yumuşacık bulutların arasındaki bir su damlası kadar duru, saf,hilesiz hurdasız bir gülüşe ve içtenliğe sahip olan yazar.
ilk zirvemde ağzımı açıp söz söyleyebilmem konusunda yardımlarını gördüğüm düşünceli, nazik insan.ilk zirve heyecanım sebebiyle gereğinden az sohbet edebildiğimi düşündüğüm içtenliği, yüzünden okunan yazar.
itüsözlük'ten reklam için para aldığından şüphelenmeye başlıyorum ciddi ciddi. sözlükten daha çok reklam yapıyor. her gördüğüne "yazar olsana sen de" diyor.