|
|
- sözlüğe kazandırmayı başardığım son arı. hoşgelmiş.
- (bkz: +1)
- detecefe'li arı. üniversitedaş yazar.
(kl7mu, 21.03.2008 22:21)
- ankara birinci geleneksel batak zirvesi esnasında herkesle "ben artı 1'im" diye tanışmasından mütevellit, nickinin otomatikman belirlendiği yazarımız.
hoşgelmiş ayrıca.
- uzun süren çaylaklık döneminden kurtulmuş yazardır. güzel giriler bekliyoruz kendisinden.
- yaptığı bir hata yüzünden 1 haftadır sözlükten uzak kalan yazar yani ben. ne kötüymüş okuduğun girilere oy verememek, sözlüğün nimetlerinden faydalanamamak. live long itü sözlük.
(artı1, 06.04.2008 00:57)
- (bkz: artı bir)
- an itibarıyla harakiri yapan yazar. kırdığı potlar yüzünden.
(artı1, 06.04.2008 03:03)
- nesildaşım olan, dikkatli bir yazardır. iyidir, hoştur.
- bana estarabim baba diye hitap eden ilk kişi. bizi bu genç yaşta baba yaptın alacağın olsun sevgili arı...
- sözlüğün kazandırdığı ve her gün konuşmadan duramadığım koruyucum.
(bkz: sözlük sen çok yaşa emi)
- aynı dağlara güvenip aynı dağlara kar yağmış olan yazardır kendisi, duygularıma eşlik etmektedir.
not: çok mu üstüne gidiyoruz yoksa bu böcüğün ya, böcük işte *
- an itibariyle bana elini verip kolunu kaptırmış, yardımsever yazar.
- ankara bahar zirveleri vol. 3 de tanıma şansına eriştiğim nickine tapılası yazar...
- hakkında ne söylesem boş olacak yazar. yıllardır bana katlanabilen tek insan, can.
- neşe ve iyi niyetinin fark edilmesi için yanında on beş saniye kadar oturmanızın yeteceği güzel nickli yazar.
bahar ankara'da da güzeldir vol 3 son fasılda tesadüfen yanında yer kapma şansına eriştim, söylemesi ayıp.
pek güzeldi sohbetimiz.
(bkz: bodrum bodrum)
- ilkokul yıllarında söylenen kötü sözlere karşılık olarak verilen "çelik ayna" lafını hatırlatan,bu minvalde bana artı1 in ne derseniz +1 gibi eskiye döndüren çağrışımlar yaptıran 5. nesil arı.klavyesi her daim tozsuz olsun.
- attığı her mesajla, kullandığı her cümleyle insanı hayata bağlayan yazar. sözlüğün +1 i.
|