|
|
- eksi oy alma sırlarından değilleme yöntemiyle yola çıkarsak 2 grup tarafından açıklanabilecek süfer gizemli olaylar.
· şukela kardeşliği üyeleri
· popülist söylemleriyle oy toplayan ortam şebekleri...
- genellikle eksi oy alan bir kişi olarak şunu farkettim. ne zaman ki azıtıp geyiğin dibine vursam artı oy yağıyor. bir de bi keresinde modlardan birine kötü olmayan birşey yazmıştım ona da artı verdiler. hatta en beğenilen eserlerimden biri oldu. budur işin sırrı.
- "template" bakınız komboları ile eski yazarları anmak ve mevcut yoldaşlara selam etmek;
örnek başlık: hollandalı7
giri #123
(bkz: ben) (bkz: sen) (bkz: o)
(bkz: biz) (bkz: siz) (bkz: onlar)
gibi giden bir kardeşim daha, yolun açık olsun.
(flemenkçe dostu, 10.11.1213 14:15)
- ünlü yazar ahmet yersen in "kız tavlama sanatı"ndan sonraki ikinci eseri. "1 ayda nasıl zengin olunur?" adlı 3. kitap ta yolda imiş. valla şimdiden kitapçının önünde yatıp kalkıyorum.
(genaro, 13.05.2006 20:37 ~ 20:50)
- romantizm içerikli** girileri gece geç saatlarde yazmak.
aşık bünyeyi uyku tutmayacağından çareyi sözlükte fink atmakta bulacaktır ve sonuç : nur topu gibi bir artı oyunuz oldu*
ek: aslında eski sevgiliye ah eden* girileri de bu gruba sokabiliriz
gene ek: aslında düşününce, riskli iş, hangi dertten muzdarip yazara rast geleceği belli değil girinin, kafanıza göre takılın en iyisi
- (bkz: eksi oy veren ibnenin arkadaşı olmak)
- çok basittir, uzaklarda aramayın.
merak edenler için, bu sırlara nail olabilmek maksadıyla itü sözlük yayınlarından çıkan kişisel gelişim kitaplarından biri olan "artı oy almanın sırrı ve kudreti" ile yine kitapla beraber verilen bonus kitapçığı "kendim ettim, kendim buldum" adlı eserler, milli eğitim bakanlığı tarafından cem-i cümlemize tavsiye edilmektedir.
- kimseye söylemeyin ama,
*kitap okumak
*imla kurallarına dikkat etmek
*ezberden değil de, kendi cümlelerinle olayları ifade etmek
aman kimseye söylemeyin. sırdır bu söylediklerim. yoksa herkes artı alırsa, iyilerin kötülerden ne farkı kalır.
- suya sabuna dokunmamak. misal, üniversitelerde türbana karşı olduğunuzu beyan ederseniz, ciddi bir statü düşüşü yaşayabilirsiniz.
(bkz: kendimden biliyorum)
(bkz: sözlüğün rengi)
- kayser sozer'i iğneleyen giriler girmek. deneyin bakın işe yaricaktır...
- tüm sözlükler için şu 3'ü hiç şaşmaz;
-yiğit özgür karikatürü yazın
-fıkra copy paste edin
-gene yiğit özgür karikatürü yazın
görüldüğü üzere gayet kolaylar, yaratıcılık falan da gerekmiyor, birileri yaratmış siz sadece yansıtacaksınız, kolaylıklar dilerim.
- (bkz: sözlükten kanka kapamak)
(bkz: kayırgan kankalar aranıyor)(ninatta, 02.08.2008 15:38 ~ 15:38)
- (bkz: abaza dilinden konuşmak)
- (bkz: paso diyalog yazan çakma yiğit özgürler)
- - iktidara sallayın
- muhalefete sallayın
- faşistlere sallayın
- komunistlere sallayın
- che'yi bol bol övün
- fethullah gülen'e bol bol sallayın
- amerika'ya sallayın
- iran'a sallayın
- türban'a sallayın, vs.
eksi oy almak istiyorsanız da yapmanız gereken tek şey var;
- olayları ideolojilerinizden sıyrılıp, objektif bir bakış açısıyla değerlendirin. emin olun o eseriniz anında en sevilmeyenlere 1. sıradan giriş yapıp, haftanın kötülerinde de zirveye oynayacaktır.
hadi kaptınız bakalım tüyoları...
haydi hevesli arılar, saçın beyninizdeki fikirlerinizi...
- yöntem 1:öncelikle dini değerler veya gündeme damgasını vurmuş konulardan bir başlık seçilir.mesela okullardaki türban yasağı.devamında kişinin ifade özgürlüğünün baskılanmasının hem de bunun okullarda yapılmasının gençlerimizin üzerinde olumsuz etki yapacağından bahsetmek gayet genele hitap eden bir yargı olup size artı oy olarak geri dönecektir.
yöntem 2:hayat,çocukluk,eski dostlar,eski sevgili tarzı bir konu seçilir ve oraya gecenin geç saatlerinde yerel bir radyoda program yapan dj uslübuyla özlem temaları bir güzel işlenir.mesela eski sevgili başlığına 'giderken ruhumdan bir parçanın da götürdüğünün ayırdında olmayan...' tarzı 3 noktalı devrik cümleler isabet olacaktır.
yöntem 3:herhangi bir konu hakkında yazacak birşeyiniz yoksa veya aklınıza gelenleri yazmışlarsa konuyu tam alakalı olmayan latife içerikli giriler durumu kurtaracaktır.mesela annenin sözlükte yazar olması gibi bir başlığa annemi karıştırma bakınızı verilerek günümüz mizah anlayışı perçinlenecek ve prim yapması oldukça yüksek bir giri haline getirilecektir.
yöntem 4:son yöntemimizin adı iade-i oy.göze kestirilen bir yazarın kıyıda köşede kalmış bir girisi ile ilgili 'oo ne güzel yazmışsın seni kutluyorum artı oyum sana feda olsun' konseptli bir yorum döşenilir. artı oyu alan yazar da altta kalmamak için biraz araştırma yapıp sizin girilerinize artı oy verecektir.(kido, 15.08.2008 23:14 ~ 17.08.2008 19:14)
- artı oy almak isteyen yazar eğer çok uzun bir giri yazarsa hiçbir yazar yazılanı okuma hamallığına katlanmıyacağından,girinin filmide çekilmeyeceğinden,oy verecek olan yazar;"amınaa koyim çok uzun yazmış,güzel yazmıştır heralde" diyip artı oyu basar.artı oy alınmış olur.
(barfbag, 27.08.2008 23:55 ~ 23:56)
- tuttuğunuz takımı öven bi yazı girin.eğer rakip takım taraftarları tarafından eksilendiyse editleyip duygu sömürüsü yapın.
|