yarışmada işini iyi yapan üst düzey görevli.programın dikkat çekmesi için elinden geleni yapmıştır,başarmıştır da.bu açıdan bakılırsa zeki sayılabilir.
bu tip yarışmalarda ki en açık sözlü ve dürüst juri üyesi, çok da duygusal bir kişidr ayrıca düşünülenin aksine. (bkz. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar)
insanları saçmasapan şeylerle eleştiren halbuki daha bir tv programında nasıl oturması gerektiğini öğrenememiş nasıl avukat olabildiğini anlayamadığım adam.
ismiyle paralel bir hediye dağıtma huyu vardır. hediyeleri genelde ayarvari olsa da çok kibar bir huydur. en azından "yapar". ince bir davranıştır, tebriklerdir.
gay olduğunu da gizlediğini sanmıyorum. ilk bakışta anlaşılıyor zaten gay olduğu. yahut ben bursa'lı olduğum için 100 metreden tanıyabiliyorum, bilmiyorum.
şu sıralarda son ütücü diye bir programı var.acilen yayından kalkması lazımdır diye düşündürten bir programdır kendisi,zira seviyesizlik diz boyudur.bir kere izlemeye başlama yanılgısına düştüm bir daha asla olmaz şarkı söylemeye milleti eğlendirmeye çalışıyor beceremiyor.orda programı izlemeye gelen tipler var kenarda oturan(bildiğimiz sabah programlarının seyircisi artık kadrolaşmış bayanlar) lafa atlayıveriyorlar birden açıkçası armağandan daha iyileri beklenebilirdi,zira popstarda ailecek zevkle izlerdik kendisini(!)yine de hiç yakışmamış.
almanya'dan getirdiği formatı biraz değiştirip uygulamaya çalıştığı "son ütücü" programında beklenenden çok daha düşük performans gösteren medya insanı.programında her saniye "evet,şimdi ne yapacaktık?hıh,tamam buldum" havasını hissettirir.ezberlendiği aşırı belli replikler sarfederken ilköğretim müsamerelerinde şiirini tam ezberleyememiş,unuttuğu yerde sürekli bir önceki dizeyi tekrarlayan çocuk pozu vermektedir.bu kadar profosyonel bir insanda bu kadar ekran anksiyetesi olması enteresan doğrusu.
hıncal uluç sendromuna çoktan kurban gitmiş olan aslen avukat, fakat pratikte yapımcı, modacı, müzisyen, gazeteci, default jüri üyesi... kardeşim insan bir konuda uzman olur anlarım, hadi büzükleri biraz da fazla sıkmıştır 2-3 konuda uzman olmuştur onu da anlarım, fakat her konuda otorite olamaz ki bir kişi!* kendisini yeni sezonda "gümüş gol" isimli bir futbol programında yorumcu olarak görürsem hiç şaşırmayacağım.
ayrıca bunu alanlar bunu da aldı:
(bkz: hıncal uluç)
gülerken v halini alan kaşlarının arasına domdom kurşunu misali okkalı bir kafa çakılması gereken şahıs.
bu şekilde çok bilmişliğinden kaynaklanan havadaki burnu da aşağı iner.
hatta bu adam böyle gülerken bir çizgifilm karakterine benziyor.
ekranlarda ilk göründüğünde ben de dahil olmak üzere çevremdeki bütün kızların bayıldığı uzun saçlı karizmatik bir şahsiyetti. zamanla artık gözümüz mü alıştı yoksa o mu normal hal ve hareketlerini gözler önüne sermeye başladı bilemiyorum iyice antipatik gelmeye başladı. ve hatta artık "eee yeter be yine mi armağan ıyyk" tepkilerini alır oldu. ha tabii bir çok kızda bu durumun sebebi gay olduğunu öğrenmeleri olabilir. o ayrı bir tartışma konusu.
ama hakkını vermek gerekir adam popüler kültürün nasıl bir şey olduğunu ve nasıl kullanılacağını çok iyi biliyor. bunu kullanarak da set arkasından geldi ekrana yerleşti. popüler kültür ögelerini kullandı,biraz da oynadı ve tam bir medya maymunu oldu. nedense ben ajdar'la benzetiyorum kendisini bu konuda. artık armağansız yarışmaya yarışma denmiyor. ha bir de göbek yapmış onu farkettim. bu da olayın magazinel boyutuydu.