genelde arkasından konuşurken
gelsin yüzüne de söylerim tripleri yapılmaktadır
(jamal, 30.04.2004 01:13)
hayatta en nefret edilesi davranış,ikiyüzlülük
en tehlikeli insan tiplerinden biridir. alttan alltan iş çevirdiği için anlaşılması ve bertafar edilmesi zordur, dikkat edilmelidir,çirkeftir...
bir nevi
oportunist yaklaşım
bir nevi
kızların yaptığı
dedikoduculuk çekememezlik genelde gelsin yüzüne söylerim taktiği ama fiyasko yalakalık (bkz.
esra)
ne kadar prensip sahibi olunsada, şartlar nedeniyle hayatta herkesin bizzat yaptığı birşeydir.
en acımasızca eleştiren kişinin bile bir kez de olsa yaptığı ya da yapmak zorunda kalacağı; hatırlamaktan kaçınılan alçaklık ve korkaklık örneği
nefret edilesi hareket..başıma çok kez gelmiştir..
ayna ile yapılması çok kolay olan olay
yemekteyiz programında master degree seviyesine ulaşmıştır.
bundan iyisi şamda kayısı şamda kayısı (aslında kayısının çekirdeği çıkmamış lezzeti de güzel değildi)
tuhaf karşılayan insanların
bazılarının yüzüne söylediğiniz şeylere katlanamadığını görmenizle şaşkına uğradığınız durumdur. ee? hadi açık sözlü oldum?
ama işte insanoğludur, çiğ süt emmiştir.
yapandan nefret ettiren davranış. ha bi de bu bazılarında huy haline geliyor. üçüncü beşinci adamdan öğreniyorsun bunu,gidip hesap sorunca da bir pişkinlik aman allahım! gel yüzüme söyle tatlım,kasmana gerek yok. ya da bari yüzüme gülme hiç ihtiyacım yok sana,valla bak.
buldun mu ağzını burnunu dağıtacaksın bu şahsiyetin. ben yapamıyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. hadi kuzum,bileğine kuvvet!
poposunu beğenip, övüp, pohpohlayıp pipisini küçük bulmaktır sebep kimi zaman...
özellikle üniversitede ki (bazı) kızların yaptığı eylem. sayelerinde lise arkadaşlarımın değerini daha fazla anlıyorum. ya hiç mi işin gücün yok senin? sanane benim ne giydiğimden,notlarımın iyi ya da kötü olmasından ya da sevgilimin olup olmamasından? niye arkamdan konuşursun? benim derdim seni neden bu kadar geriyor? madem arkamdan konuşup duruyorsun,dedikodumu yapıyorsun(ki bu beni sevmediğin anlamına gelir) niye bana iyi görünmeye çalışıyorsun ki? bu senin kendine olmayan saygından kaynaklanıyor. bırak herkes sevmesin seni. kimseye kendini sevdirmek zorunda değilsin ki.. ayrıca kızlar,hemcinslerini çekemiyorlar efendim. onun başarısını,giydiklerini ya da saç modelini.. hep bir eksik arıyorlar,eksik bulununca hemen saz arkadaşlarıyla toplanıp yapıyorlar dedikodularını. dedikodusu yapılan kişiyle bir araya gelinincede ah balım,şekerim,hayatım,canım... demeyin lan bana bunları. madem benim arkamdan konuşuyorsunuz,yüzüme bari gülmeyin...