arkadaşlığın bittiği andır
eskiden kullanılan dile göre normaldir.
konuşan: hüsamettin bey
+ ali bey çok yakın dostumdur, sevişiriz.
(venom, 26.05.2007 13:51)
samimiyetin sınırları aştığı olaydır.
sevgilinin aynı zamanda en yakın arkadaş olduğu durumlarda kaçınılmaz olan hadisedir. gayet de normaldir.
+ hakkı la naptık biz?
- allah belanı versin zühtü, sana dedim o kadar içmeyelim diye!
hoş olmayan ve olduktan sonra "ananıskim naptım lan benn!!" denilen sonunun hazin bitmemesi dilenen olaydır
üzerine birde karşı taraf hâla arkadaşlığı devam ettirmeye çalışıyorsa daha da iğrenç bir hâl alan durum...
angelina jolie'nin yaptığı aktivitelerden biriydi. canı çektiği zaman bir arkadaşını otele çağırıp sabahlara kadar sevişirmiş. sabah olduğundaysa hiç birşey olmamış gibi gene eskisi gibi arkadaş ilişkilerine devam edermiş. eski röprotajındamı ne birşeyde bunu kendi söylemişti.
bereberinde
akraba evliliği gibi sorunlu çocuklar oluşturmayan yalnız ruhsal rahatsızlık yaratan ilişki biçimi.
herkesin bilinçaltındaki bir fantezi olduğundan şüphelendiğim bir hadisedir.
eski sevgili ile
arkadaş olanların dolaylı olarak yapmış oldukları eylem.
bir arkadaş daha kaybetmektir.
(bkz:
arkadaşım yanlış şeylerle uğraşıyorsun)
arkadaşınız dostunuz değilse olabilecek eylem. hele bir de siz o arkadaştan sevişmeyle beraber etkilenmeye başlarsanız ve arkadaşınız(!) bunu fark edip sizi kullanmaya başlarsa kişinin kendine olan bütün saygısını yitirmesine sebep olan eylem. bir de üstüne üstlük arkadaş grubunuzla topluca buluştuğunuz zaman gözünüzün içine baka baka sevgililerini anlatması yok mu işte o an sizin hayatta bir toz zerresi kadar değersiz olduğunuzu anladığınız andır. asla tavsiye edilmez çünkü bütün arkadaşlık biter.eğer yapılırsa da sonradan arkadaş ayaklarına yatmayınız.
haydar : allah kahretsin yaa, nasıl oldu bu yaa
recep : tüh bize olm yaa ne yaptık biz çok utanıyorum yaa
haydar : dedim olum ben sana çocuklarla kahveye gidelim diye, canım sıkılıyor diye biliyordum ben bi sakatlık çıkacak diye
recep : ya allah aşkına sus haydar yaa
haydar : tüh bize ulan... ama iyiydin recep abi
recep : susar mısın?
"janis joplin tells her friend he s just a one-night stand"
nasıl bir diyalog geçiyor acep sevişen arkadaşlar arasında, şöyle bir şey mi?
alfa: genelde arkadaşlarınla böyle misindir?
beta: hayır
alfa: ben de... o zaman arkadaş değiliz
beta: değiliz.
alfa: sevgili miyiz
beta: değiliz.
alfa: napıyoruz biz
beta: eğleniyoruz
alfa: i see
bu ne geniş mezheptir anlamak mümkün değil. feodalim.
(azureel, 20.03.2008 02:11 ~ 02:13)
bence en kral ilişki yöntemi. karşıdaki insan gerçekten diğer tarafı anlıyorsa ve gerçekten değer veriyorsa ortada hiçbir sorunun çıkmayacağı, çıksa bile arkadaşlığın vermiş olduğu haz ile bertaraf edileceği, önyargının ve alışılmışın dışındaki yaşam tarzını bir şekilde benimsemiş herkesin rahatlıkla uygulayabileceği bir yöntemdir... objektif oalrak düşünüldüğünde ortada aşk-meşk fenomenleri yok. ızdırap yok. ayrılır mıyız acaba sancısı yok. "acaba beni aldatıyor mu, benden hoşlanıyor mu?" gibi sorunsallar yok. bağlanma korkusu ve bağlandıktan sonra kopamama korkusu yok.. ortada olan tek bir şey varsa o da cinsel ihtiyaç ve beraberinde gelen mutluluk hormonunun deşarjıdır. tek bir handikapı var ki bu gibi tipler genellikle madde bağımlısı olurlar.
ingilizce de 'open relationship' deniyor.
verme sırrını dostuna, dostunun dostu vardır o da söyler dostuna atasözünden yola çıkarak verme sakın dostuna, dostunun dostu vardır , o da verir dostuna ya ulaşabileceğiniz.,kendinizi boktan bir durumda bulmanız muhtemel eylem. zira kimi zaman arkadaşınızın tek arkadaşı siz değilsinizdir ve hatta başka arkadaşlarınız da onun arkadaşıdır. hoş değil.
ileride, eşin
** arkadaşlarıyla buluşmasından kıllandıracak eylemdir.!: