|
|
- mütamediyen aklıma şunu getiren durum:
(bkz: @238287)
- yoldan geçen herhangi biriyle sevgili olunamayacağına göre ilginç karşılanmaması gereken bir durum.
- olabilicek en normal şeylerden biridir.şimdi diyelim ki arkadaş değilken sevgili olabiliyoruz.nasıl olacak bu peki? iki kişi bir araya gelecek(kız ve erkek olmak üzere.yani kendi adıma konuşuyorum);
-merhaba
+merhaba
-seni seviyorum
+ben de
ne şimdi bu? mantıklı mı yani? değil tabiki.
ancak bir insan slm nbr asl pls tşk le sevgili olabileceğine inanıyorsa olabilir bu olay.fakat arkadaşken sevgili olmak muasır insanlar olarak çok normal karşılamamız gereken bir şeydir.kaldı ki insan sevgilisinin arkadaşıdır aynı zamanda...(sonunu nasıl da duygusal bağladım)
- genellikle tanımadığınız biriyle sevgili olmaktan daha sağlıklı olan ilişki türüdür. ilerleyen zamanlarda karşınızdakinin "ben senin böyle olduğunu bilmiyordum, beni kandırdın." deme ihtimali olmaz en azından. sorun oluşturacak tek şey ayrılma durumunda* sadece ilişkinizin değil arkadaşlığınızın da bitmesidir. sadece sevgilinizi değil en yakın dostunuzu da kaybetmiş olursunuz.
- (bkz: arkadaşlıktan sevgili moduna geçmek)
- (bkz: göt ayağı)
- iyi veya kötü uzun bir birlikteliğe işarettir.
ayrıca beklenmedik hareketlerle ve olaylarla karşılaşmazsınız. kafanız rahat olur.
ve son olarak neyle karşıkarşıya olduğunu biliyordur iki taraf da. sonuçta uzun zamandır süregelen bir tanışıklık vardır.
- saçmasapan bi durumdur kanımca.arkadaş kavramı kişiye göre değişir ancak arkadaş,dost ne bileyim farklıdır.eğer arkadaşınızda ya da sizde daha önceden yaklaşmak için arkadaş olma gibi bi durum yoksa imkan dahilinde değildir.
(bkz: sevgili ile arkadaş arasındaki farklar)
- (bkz: arkadaş olan karşı cinsin omza yaslanması/!errant)
(errant, 10.02.2007 01:39 ~ 01:45)
- ilişki bittiği zaman hem dostunuzu hem sevgilinizi kaybetmiş olursunuz.
(bkz: derin darbe)
- değişik başlayıp, trajik devam eden hadise...bazen bünye inatla sevgili formatına geçemiyor... geçse bile... zaman zaman başa dönüyor... arkadaş bünyeler hal ve tavırlarını değiştirmedikçe, özgür ve asi ruhlar, vurdumduymaz yapılar izin vermedikçe...
ilişki devam eder, ilişkiye taraf bünyeler ayrılalım demez, çünkü ayrılalım demek abes kaçar, olmayan söz konusu ilişkide...(elbow, 09.05.2007 19:02 ~ 19:03)
- (bkz: level atlamak)
- temelleri çok sağlam olan bir ilişki türü.
- masum ve beklentisiz bir beraberliğin, heyecan aramaya kurban verilesi.masumluğun bekareti bozulmuştur ve kolay kolay dikiş tutmaz.
- (bkz: sevgili kalalım)
- seni arkadaş olarak görüyorum sözünün ne kadar yalanbaçlı ne kadar aşşağılık bişi olduğunu kanıtlayabilen durum.çünkü bu tarz bir durumun içersindeki iki birey normal bir ilişkiden daha fazla haz alırlar bu ilişkiden.çünkü daha fazla şey paylaşırlar en önemliside birbirlerinin yanında gayet rahat olurlar.belki bi nebze daha dürüstte olurlar.aksini idda eden şöyle gelsin.ayrıca evet.bende ''ama seni arkadaş olarak görüyorum'' sözünü duydum ve söyleyenlerden hiç haz almıyorum.hıh.
(jimmy, 19.05.2008 19:22 ~ 19:24)
- gergin bir durum da olabilir kimi zaman. zira karşındakinin tüm mazisini bilirsin, ona asılanları, beğendiği kızları/erkekleri vs.
- atlanılması gereken aşamadır. valla. eğer onun aranan kişi olduğuna inanılıyorsa, hiç sevgili olunmadan direkt evlenilmelidir zamanı gelince. niçün diyeceksin. şöyle ki; pek samimi olan arkadaşınızla hemen hemen her şeyi paylaşabilirsiniz, onun için iyiyi kötüyü v.s. her boku bilirsiniz, şahhane vakit geçirebilirsiniz baş başayken. lakin, çot diye sevgili olursanız bunlar boka sarar. sevgili olmanın verdiği andavallıktan mıdır nedir bilinmez, her zaman başınıza gelen hadiselere, yapılan hareketlere, söylenen sözlere tirip atılır, küsmeler yaşanır hatta en boktan sebeblerle ayrılınabilir. yapılması gereken, sessiz bir antlaşma ile yürütülmesidir ilişkinin. hiç sevgili olaylarına girilmemeli, ortam bozulmamalıdır. tabii bu arada da taraflar kollanmalıdır, asılan tiplere karşın. zamanı gelince bir yüzük bir teklif çaat evlisiniz. o kadar bir geçmişe karşın taraflardan biri hala ama ben seni arkadaş olarak görüyorum diyorsa, ben bu girinin amına koyayım zaten.
- arkadaş olarak geçen koskoca 13 yıldan sonra "can"a "can" katan olaydır..
arkadaş dediğinizi önceden tanırsınız, huylarını bilirsiniz..baktınız ki herşeyiniz uyuşuyor,eksiklerinizi de o tamamlıyor,siz farkında olmasanız da kalbiniz verir zaten kararı.
"gözümün önünde olduğun ama sana "uzak" geçen yıllar kayıp değildi ama neden seninle geçmedi ki?" diye sorarsınız "o"na.. ama içinizden.. "o" duymaz.
cevap basittir ve "o" içinizi okumuştur,cevap verir.
hayatımı seninle geçireceğim. çocukça düşüncelerim varken, sevgiyi yeni öğrenirken basit bir meseleden seni kaybedeceğime seninle evlenmeyi beklerim!
dünya üzerinde başka kız yoktur, başka arkadaş da..zaten bu yüzden "eş"ler hayat arkadaşı olsa gerek.
- arkadaşlıgın sevgililye dönüşmesi mi kötü olan? yoksa sevgiliyken arkadaş olmak mı?
1. geçmişindeki bütün kirli çıkılarını biliyor olacak; arkadaşken sorun olmayan ufacık şeyler sevgili olunca ikinizi de çileden çıkartacak ve sonunda "bitecek"
2.böyle birşeyin olması için teklifi yapanın karşısındakini sevmediği apaçık belli çünkü hiçbir eski sevgili sevgilisinin yeni sevgilisiyle yemeğe çıkmak istemez. ya sevmemiştir ya sevmemiştir.
sonuç: ikisi de biter
|