yeni açılanlar sizi gold, silver, platin gibi saçma sapan adı olan paralı üye yapmak için taktik olarak size düzenli olarak
fake mesaj gönderirler. ama bu abdilerin kafaları fazla basmadığı için değişik sitelerden çaldıkları hatun resimlerinin profillerini hep aynı yaparlar. ''arabam var, çalışıyorum, para sorun olmaz, seks tecrübem çok iyi, yeterki sen beni sev ben seveyim seni gibi''. bi yolla üye falan olursan sıçtın. önüne geçemezsin bu mesajların. bide çok acayip bir siteyle tanıştım. baya bi araştırdım sitede toplam 40 küsur bayan haliyle 500 600 kadar erkek var. işin garip tarafı bu arkadaşlar fake mesaj atmak yerine bizzat senle diyaloğa geçiyor. bigün bi baktım bi mesaj. ''burcun akrep çok güzel bölümün ne? izmirin neresinde oturuyorsun?'' gibi kişisel bilgilerimi inceleyip bi mesaj atmış. dedim bunda bi bokluk var zaten sitenin garip bi tarafı var(efenim bu bir cinsel partner bulma sitesi sözde) dur dedim cevap veriyim. bana aynı gün içinde 8 tane mesaj atan bu bayana ''bak bunda bi kaypaklık seziyorum fake misin onu söyle bana'' dedim. sonra mesajlar kesildi. hah tamam dedim ahanda fake mesaj bu, site yöneticileri gönderiyor. 1 hafta sonra cevap geldi. ''yok valla fake değil. gerçeğim ben eğer istersen tanışalım. ama gold üye olsana sınırsız mesaj var. daha kolay tanışırız.'' ya bi siktir git! yurdum gençliği, elalem
youtube gibi akılcı projeler yaparken nelerle uğraşıyor. hayır işin komik tarafı bunun belki bıyıklı ve göbekli bi herifin gönderdiği mesajlar olduğunu bilmek. ne yapmak lazımmış? can sıkıntısından her sitede görünen reklamlara tıklamamak, mantar gibi biten arkadaşlık sitelerine güvenmemek lazımmış.