belki ilginizi çeker
  1. · erkeklerde gizli eşcinsellik belirtileri
  2. · meme ucu
gündem
  1. · beşiktaş
  2. · domuz gribi
  3. · google wave
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · öğretmenler günü
  8. · mesih karatoprak
  9. · aldatıldığını bilen kadının ilişkiyi sürdürmesi

arkadaşın meme ucunu sıkmak  

1. hoop! bi dakka şimdi. öncelikle uyarayım, bahsi geçen arkadaş erkek. yapan da erkek. ha bayan da olabilir aslında sorun yok. ama erkek, bayana yapmasın. hoş karşılanmaz. benim bi arkadaşım yaptı, dövdüler direkt. sonra baktım, ağzı kanamış.

erkek meme ucunu bilirsiniz. hiçbir işe yaramaz... mı? yarar tabi. puştluk yapan arkadaşın zayıf noktasıdır. akıllıca kullanıldığında size avantaj sağlayabilir. fakat fazla abartmayın, alışkanlık yapıyor. sonra "aranıyor" falan derler; hiç şık değil. ha bi de unutmadan. çok fazla sıkmayın lan. şöyle hafiften bi baslı uygulasanız yeter zaten. avcunuzun içine düşüverir. acıyor meret.

arkadaşlarımızı sevip koruyalım. kaşınıyorlarsa eğer acımadan sıkalım meme uçlarını. dediğim gibi alışkanlık yapıyor. elinizde kalabilir bi gün. aman diyeyim bi sakatlık çıkarmayın. başınıza kalır; görürsünüz. benden söylemesi. tek memeli arkadaş isterseniz o ayrı ama.
    (spongebob, 09.09.2008 00:08 ~ 10.07.2009 13:29)
  2. mutlu bir birliktelik yolunda atılan ilk adım.
    (togisama, 09.09.2008 00:11)
  3. (asymmetry, 09.09.2008 00:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil