arka sıradakiler 

adana çık aradan

1. bu akşam fox tv'de fragmanları yayınlanmaya başlayan bir dizi. grunge sorunlu liseli gençleri anlatan bir dizi sanırım.

yazık olan da şu ki, tonla liseli bu dizide kendini bulduğunu iddia edecek, "evet ya ben de herşeyden nefret ediyorum", "beni de kimse anlamıyor" diye ortalıkta gezinecek.
    (chaghdash, 11.09.2007 02:11)
  2. bir öğretmenin gözünde her zaman gürültü çıkarma (konuşma ,şakalaşma,bir birine vurma,silgi atma,laf sokma,acayip ses çıkarma....) potansiyeline sahip genelde 2 -3 kişi oturan ;mümkünse bize hiç dokunma hoca biz böle iyiyiz imajı veren kişilerdir
    (stayer, 11.09.2007 02:33)
  3. görülmemiş bir oyunculuk resitali sunmuştur bugün..zira ne beklediysem ben de..laf işte..
    (jose, 30.09.2007 21:18)
  4. dangerous minds filminin türk tipi dizi hali.
    (kelebekler kayısı yemez, 30.09.2007 21:21)
  5. insanların dizinin kalitesi hakkında yorum yapabilmesi için sadece tek bir bilgi vereceğim.
    yönetmeni hamdi alkan olan dizidir..
    (çılgın veyfik, 07.10.2007 19:28)
  6. (bkz: arka sıra)
    (bkz: arka taraf konuşmayın)
    (deniz büyücüsü, 07.10.2007 19:30)
  7. 30 yaşındaki insanların lise öğrencisi olarak "gerçek kesit" oyunculuğuyla rol yaptığı(!) dizimsi.
    (cactus, 07.10.2007 19:32)
  8. kızların her an birini boğazlayacak gibi durmasıyla çekilmeyen dizidir.
    (kimseye etmem şikayet, 07.10.2007 19:37)
  9. ön sıradaki kıza tacizde bulunan öğrencilerdir. dizide abartıldığı gibi de arka sırada oturan her öğrenci jiletçi hapçı değildir. kimi yemekteler anlamadım. hepimiz geçtik o sıralardan ya da geçen arkadaşlarımız oldu.
    (gone with the sin, 07.10.2007 19:40)
  10. (bkz: gerek yok)
    (i am a man who walks alone, 07.10.2007 19:55)
  11. (bkz: öğretmeninin arabasını patlatan öğrenci modeli)
    (bkz: hepsi ayrı bir psikopat öğrenci modeli)
    (bkz: gerekli olmayan dizi modeli)
    (cyclops1988, 07.10.2007 22:21)
  12. fox tv'nin günde 25 saat* yayınladığı dizi. (şu anda da o var, o kadar yani)
    (chaghdash, 12.11.2007 15:40)
  13. boyları sınıf ortalamasının üzerinde olduğu için zoraki arka sırada oturan öğrenci (-ler).
    (idrar tahlili, 12.11.2007 15:57)
  14. ilk izlediğimde babamdan izin olarak bir hayli küfür etmiştim bu diziye.
    ama izledikce hasta olunası yönlerini keşfettim.

1.o nasıl bir fragmandır kardeşim öyle ya, suratlar, tipler, gerçek kesit edası
    http://www.youtube.com/...
    2. oyuncuların yapmacıkları ve mafya vari tavırları, bu tayfanın başı var, adam ortama girince millet ayağa kalkıyor, yer veriyorlar. ulan hepimiz geçtik o yollardan ben kimseye yer vermedim.
    3.çete savaşları yaşanıyor bu okulda,esas tayfa okuldan atılır ama daha sonra geri alınırlar okula girmezler, sonra bir kız gelir ''oktay oktayyyy, siz yokken diğerleri okulu ele geçirdi'' ebenin... neresi lan burası, sicilya mı compton mı
    4. kız öğrencilerin etekleri hasta olunasıdır ilk bölümler uzun etek giyerdi bunlar bölümler ilerledikce daha da kısaltmaya başladılar. bu yüzden sezon finalini merakla bekliyorum.
    5. büşra kişisi hasta olunasıdır, yok gerçekten aşık oldum tavırları,mimikleri,saçları,boyu,posu süper. nereden bulduysalar aynısından bende istiyorum.
    gerçek adını öğrenemedim öğrensem facebook'ta aratacağımdır....
    büşra bunu okuyorsan bul beni....

5 tane hasta olunası yönünü keşfettim ben, hepsi benim ilgimi çeken olaylar, o yüzden sıkılmadan izliyorum.
    oks anneleri kadar olmasa bile seviyorum
    (eazy, 13.12.2007 02:11 ~ 23.03.2008 21:35)
  15. söz konusu arka sıradaki öğrencilere "arkadaşlık hamburgerini paylaşabilmektir" , "yapıcı olmalıyız, birbirimizin kalbini kırmamalıyız" gibi sosyal mesajlar verdirten dizidir.bir tek "bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa, insanlar el ele tutuşsa, birlik olsa, uzansak sonsuza" demedikleri kalmıştır.oysa ki "arka sıradaki öğrenci" kavramının çerçevesi bellidir.kapasitesi bu kadar zorlanmamalıdır.
    (aggressive, 06.01.2008 20:01 ~ 20:02)
  16. bir diğeri için;

(bkz: oks anneleri)
    (eomer, 06.01.2008 20:20 ~ 20:21)
  17. yapımcı birol güven, yönetmen hamdi alkan birleşince bir bölümü baştan sona izlemeden berbat bir dizi diyebilme hakkına sunuyor insanlara.
    (bildiklerimbilmedikleriminyanındaokyanustabidamla, 09.01.2008 17:01 ~ 17:01)
  18. show tv'de yine lisede geçen bir dizinin tanıtımını görünce, beni "her halde iyi rating alıyor ki aynı mantıkta ki benzerleri türedi" tarzında düşüncelere sevk eden dizi.hayır izlemem etmem ama merak ettik durduk yerde.
    (kasaba insanı, 14.01.2008 15:28)
  19. ilk izlediğim zaman ''tutmaz lan bu dizi , bu ne böyle'' diyerek bir tahminde bulunduğum ama beni yanıltmış dizi. hayır bu dizi neden izleniyor gerçekten benim için anlamak oldukça zor. senaryo aşırma , oyunculuklar berbat , teknik olarak yerlerde sürünüyor. gerçekten ilginç.
    (hplovecraft, 10.02.2008 22:35)
  20. sebebini bilmediğim bir şekilde düzenli sayılabilecek sıklıkta izlediğim bir fox tv bombası. evvelden de oks moms ile beraber kült olacağaını düşünüyordum ama televizyon denen mereti yemek saatinde açtığımda karşıma çıkan tek komik şey olmasından mıdır nedir, esir aldı. bir teletubbies'de bir de bücür cadı'da böyle olmuştu.

prime time dedikleri değişsin bence. saat 13-17 arası olsun.
    (palanthaser, 10.02.2008 22:40)
  21. bu dizi yanlızca 80 sonrası jenerasyon mirasıyla açıklanabilir...amerika var arkasında bu dizinin amerika beynimizi yıkıyorlar tüm giderlerini karşılıyor diziye reklam veriyorlar...çok fena çok...yakında ingilizce yayınlayıp türkçe alt yazı koyarlar...baksana yakında hepimiz ingilizce konuşucaz...
    (lunatic, 10.02.2008 22:44)
  22. haklarında söylenmesi gereken çok sey söylenmiş dizi ama artık dayanamayacağım; benim de söyleyeceklerim var. bizim bu alıcının uzerine su dökülünce, kendisi servis dışı kalıp, servise yola çıktığında trt'de konser olmadıgı zamanlar oturup can sıkıntısından izledigim dizi olmuştu bir ara. mizansenleriyle kusma ve yarılma durumunu aynı anda yasatan iğrenç, sentetik dizi işte. ulan nasıl yani demekten kendimi bir turlu alamıyorum. bizim televizyonlarımız insanlarımızı aptallaştırmak için mi var? ustelik cok onemli bir tiyatrocumuzu da bu salaklık silsilesi icinde gördükçe iyice kahroluyorum. bu kadar mı dangalak yerine konulur millet? ha bunun bir de oks icin olan şubesi de var:
    (bkz: oks anneleri)
    (halit ayarci, 23.03.2008 18:17 ~ 18:18)
  23. (bkz: durun kemal bey bir konuşma yapacak)
    (z string, 08.06.2008 22:33)