belki ilginizi çeker
  1. · kız arkadaşla gidilesi yerler
  2. · unisex tuvaletler
  3. · 8 şubat clara luzia arka oda konseri
  4. · vitreous humor
  5. · gizli bahçe
  6. · 25 ocak david brown brazzaville arka oda konseri
  7. · yeni başlayanlar için kadıköy
  8. · brazzaville
  9. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · zongul ducks
  3. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  4. · disko kralı
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · somebody told me
  9. · samuel eto o

arka oda  

sayfa  / 2
  1. fazla kalabalık olmadığı sürece güzel bi yerdir, kadife bordo koltukları vazgeçilmezdir, yayıl yayılabildiğin kadar, yalnız garsonları gereksiz ukalalık yapar bazen ama hiç farketmez yine de samimi, güzel müzik dinlenebilecek, iyi bi mekan.
    (tarchın, 27.03.2004 20:04)
  2. (bkz. kız arkadaşla gidilesi yerler)
    (invisibleruh, 01.04.2004 23:03)
  3. 3,4 yıl önce sürekli gittiğim ve hoşuma giden, şu an ise gerek garsonlarına gerekse sürekli orda yaşayan müşteri kitlesine uyuz olduğum yer.rahat bir ortam gibi gözüksede her girenin oturanlar tarafından aşşağıdan yukarıya süzülmesi acayip sinir bozucudur, kendinizi podyuma çıkmış gibi hissedersiniz.garsonlar orda bulunarak size lütfederler, o kadar 'cool' durlar ki benim bile veresim gelir bazen.haz etmiyorum ben burdan kısacası, sizde gitmeyin ulen.
    (katil sincap, 11.05.2004 21:37 ~ 21:44)
  4. karşısındaki kahve bahane de açık havada otururken gördüklerim; öğlen saatlerinde arka oda yeni açılıyor olur ve genelde o saatlerde orda çalışan elemanlar kapıyı açarak sublime açarlar ve eğlenirler, haliyle siz de karşıdan sublime dinleyerek güne güzel başlarsınız. onun dışında insanı boğan bir ambiansı vardır, ancak ayak üstü alkol almaya müsaittir.
    (lillymarlin, 11.05.2004 22:48)
  5. evin arka kısmındaki yer.
    (axel fox, 30.05.2004 13:04)
  6. kadıköy de gidilebilecek mekanlardan biridir.ruh haliniz pek parlak değilse,hele de mekan boşsa tam size göredir.
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 16.09.2004 15:29)
  7. yanında karga varken gidilmesi gereksiz görülen yerdir. rexx'in önünde bekleyen güruhun en önemli kapalı mekanlarından biridir.
    (sifirdankucuk, 16.09.2004 15:33)
  8. garsonları itici; buna karşılık bahçesi güzel, eskiden çok sık gittiğim, şimdilerde arada bir uğradığım, kadıköy barlar sokağının tabelasız mekanı..
    (üzümlü draje, 16.09.2004 15:46)
  9. istanbulda * **deshanelerin yoğunlukta olduğu hemen her semtte mutlaka bulunan cafe.
    (bkz: arka bahçe)
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 08.11.2004 15:58 ~ 15:58)
  10. taksim asmalımescitte kasım ayında açılmış olan güzel bir bar.bohem.hoş.
    (stars giggle meh every nite, 22.12.2004 21:03)
  11. buranın her daim orda takılan bir "tayfa"sı vardır. oturdukları koltukları bile değiştirmezler, her gittiğinizde mutlaka görürüsünüz bu tipleri.
    bunun dışında uniseks tuvaletleri ve güzel müzikleri ile gönüllerde yer etmiş güzide bir mekandır.
    (drenchrome, 19.01.2005 23:49 ~ 02.07.2005 15:32)
  12. taksimdeki arka odadan bahsediyorsak şayet; içeride fotoğraf çekmesi yasakmış(!)..
    (bkz: hay allahım)
    (zeus, 10.10.2005 22:41)
  13. gözün lens ile retina arasında kalan bölümü. vitreous humor ile doludur
    (nepenthe, 03.04.2006 21:00 ~ 21:07)
  14. doğru zamanda bulunulması gereken bir mekandır çünkü farklı zamanlarda farklı dj'ler müzik yapmaktadırlar. yanlış zaman dj'leri sağdan soldan japonca rap parçaları bulup marjinal oldum havaları ile "bu ne lan düpedüz salak?" sorusuna "hah ağbiye bu kamyonuma mazotko* sen anlamazsın tabi babuş ya" dermiş gibi bakmaktadırlar.

konsept olarak salon rahatlığı ile cafe/bar zihniyetini birleştiren ilk yerdir. her şeyden önce müşteri taifesi hoştur. bira 4 ile 7 arasında ytl'dir. 2 katlı mekanın arka tarafında geniş bir bahçesi vardır. çalışanları sanki zorla orada tutuluyormuşcasına memnuniyetsiz ve karamsardırlar ancak, "senin o cemcük yaptığın ağzını burda bi kırarım, bir daha değil arka odaya ebeveyn tuvaletine bile gelemezsin" dermiş gibicesine bakınca çok iyi arkadaş olmaktadırlar.
    (massattack, 30.06.2006 14:59)
  15. kapısındaki götlalesi tipli adamın "damsız girilmez" dediğine şahit oldum bugün. içeride arkadaşlarım var dedim, dil döktüm girdim.

ekşi'ye baktım da gördüm ki, müşterilerini siktiri boktan sebeplerle aşağıya alıp döven, "burada foto çekmek yassah" deyip mekana müze muamelesi yapan iğrenç bir yermiş.

hayır, damsız girilmez dedikleri yerde koltuklar var, uzanıyon oturuyon. ne ki bu şimdi ?

o kapıdaki göt lalesi de abazanın önde gideni değilse, geçen tiplere bakıp "mına kodumun herifleri, nasıl karı götürüyor" cümlelerini kurmuyorsa ne olayım.

hay allah ıslah etsin şeklinizi, şemalinizi, aklınızı...
    (skuba, 17.12.2006 01:46)
  16. (bkz: sağır oda)
    (azwepsa, 17.12.2006 02:46)
  17. (bkz: the back room)
    (roadrunnerkeeprunning, 08.01.2007 15:28 ~ 18:01)
  18. yazın bahçesi gayet hoş olan onun dışında da zaten pek bir özelliği olmayan mekan.
    birde kapıdaki adam erkeğe değil ama yanındaki kıza muhakkak kimlik sorar.içinizden "noluyo,asılıyo mu bu adam" diye söylenirken,kız 18 yaş altında gösterdiğini zannedip mest olur.
    bide yanılmıyorsam bahçede bir kaplumbağa vardı,garibim.
    (betatron, 09.01.2007 22:28)
  19. anneanne, babaanne evlerinin olmazsa olmaz bölümüdür. nedendir bilinmez kendi evinizde odalar arka oda, oturma odası, salon vs. gibi kısımlara bariz bir biçimde ayrılmazken anneanne, babaanne evlerinin en önemli odasıdır arka oda. çocukluk hayal gücünün dört duvar arasında tavan yaptığı odadır. altın günü, misfirlik gibi durumlarda, arada bir yaşlı teyzelerin uğradığı, ufaklık pozisyonunda yanaktan makas alınan, yalnız kalınınca da kapıyı kapatıp oyuncaklarla bir dünya yaratılan odadır. he-man olunur, red kit olunur, michelangelo olunur shredder ile kavga edilir falan filan. ve bir siz bilirsiniz bir de arka oda bütün olanı biteni. çocukluğun parçasıdır bir nevi.
    (why georgia, 29.05.2007 02:17)
  20. yükses sesli müziği yüzünden muhabbet etmeyi engelleyen ancak rahat koltukları ve soğuk birasıyla hoş olan mekan.
    (gobbledigook, 01.12.2008 12:14)
  21. çoğu evin feda edilmiş odasıdır. diğer odalarda durması halinde gözü rahatsız edecek her türlü ıvır zıvır, çamaşırlık, ütü masası, katlanmayı bekleyen çamaşırlar vs bu odada muhafaza edilir.
    (arapbebek, 01.12.2008 12:37)
  22. kadıköy barlar sokağı'nda bulunan, haftanın hergünü aksam saatlerinde canlı dj performasnları ile indie müziğin nabzını tutan, taksim'de hiçbirzaman oluşmamış müzik hassasiyetine ziyadesi ile sahip mekan, bar. popüler müzik piyasasına bir şekilde sırtını dönmüş ve tavır almış hertürlü müzik ve müzisyenin bolca çalındığı mekanda, yaş ortalaması ve eğitim seviyesi ortalamanın üzerinde olmakla beraber, sıcak atmosferi ve rahat iç tasarmı ile güzel bir gece yaşamak için birebir.
    ayrıca mekanda sıkca, sevilen grupların canlı akustik performaslarını izlemek mümkündür.
    (nordic, 19.01.2009 09:56)
  23. orada çalışıyomuş görünen bi kızın egosu yüzünden hem rahatımız bozulan, hem de kavga dövüş çıkan mekan. kadıköyün alternatif mekanı sıfatını kullanarak saygısızlığın sınırlarını zorlayan mekan. 27 senedir sinirimi bu derece bozan bi mekanla karşılaşmamış biri olarak diyeceğim şudur ki topunuzun götüne arka oda girsin. girmezse de aha şuraya yazıyorum ben sokacağım.
    (onder, 01.03.2009 03:56)
  24. acıksanız sizi gebertecek, mutfağı olmayan, biranızın yanında patates kızartması yiyemeyeceğiniz keyfi bölen oluşum. ha müzik ruhun gıdasıdır o da bize yeter fikriyle yaklaşıyoranız evet müzikleri çok güzel.
    (laein, 01.03.2009 04:14)
  25. (bkz: hint müziğinden deneysel müzik olmaz!)

güzel güzel içilirken, kulağa hoş gelen parçalar dinlenip, edilen mhabbet sürüp giderken, bi anda insanı içtiği içkiden hatta karşısındakinden soğutan; punk görünümlü hint fakiri dj in çaldığı, eski tattan yoksun mekan.
    (gorken, 11.04.2009 05:56)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil