büyük bir grupla büyükada'dan, ada vapurunun ön açık mevkiini işgal etmiş vaziyette dönüyorduk ki elinde sigarası ve çantasıyla dışarı çıktı. direklerden birine dayanmış buğulu gözlerle denizi seyrediyordu. o esnada grubumuzdan sazan bir arkadaşın aniden kendisini fark etmesi ve buyur abi sen otur demesiyle birlikte kopmuş ve gülerek eliyle yok yok otur işareti yaparak gruptaki diğer elemaların da gülme krizine girmesine sebebiyet vermiştir.
(bkz: bu da böyle bir anımdı)
çok hassas bir kulağa sahip olduğunu defalarca kanıtlamıştır. aşmıştır. her açıdan. onlarca insan gelir geçer, bu adam bir türlü geçemez hayatınızdan. silemezsiniz. sildirmez. kültürlü, nazik, hatta bazen "abartmasan..?" dedirtecek kadar centilmen olan, sapına kadar yengeç burcu, bir o kadar da "adam gibi adam"dır. müthiş bir denge, şahane müzisyen. sevilesi.
ben daha ergenken bi gün duman konserine gitmiştim ama elemanları önceden görmek için bayağı bi önceden gitmiştim 5-6 saat kadar. neyse.. kaldırmın kenarında oturuyorum öyle boş boş. bi taksi yanaştı. içinde ari barokas. camı açtı ve hoşgeldin, konserde görüşürüz dedi. şimdi o kadar anlamlı gelmiyor belki ama o anki psikolojim ve ergenliğin getirdiği heyecanla o kadar sevinmiştim ki. öyle böyle değil.
he burdan ne çıkar. ari barokas öyle götü kalkık adamlardan değil.
nba de oynasa tim duncan olurdu bence. ayrıca alaçatıda anne bak bu dumanın basçısı, ... yaşında dememe rağmen inandıramadım bi türlü. hakkaten genç gösteriyor, kaan gibi har vurup harman savurmuyor demek bünyeyi.