|
|
- duman grubunun bascısı. ayrıca seni kendime sakladım albümünde bulunan aman aman ve sayın bayan şarkılarının sahibidir kendisi.
- konserlerinde göründüğünden daha sıcak olan ancak tvde her gördüğümde frankensteina benzettiğim basçı..
- büyük bir grupla büyükada'dan, ada vapurunun ön açık mevkiini işgal etmiş vaziyette dönüyorduk ki elinde sigarası ve çantasıyla dışarı çıktı. direklerden birine dayanmış buğulu gözlerle denizi seyrediyordu. o esnada grubumuzdan sazan bir arkadaşın aniden kendisini fark etmesi ve buyur abi sen otur demesiyle birlikte kopmuş ve gülerek eliyle yok yok otur işareti yaparak gruptaki diğer elemaların da gülme krizine girmesine sebebiyet vermiştir.
(bkz: bu da böyle bir anımdı)
- sohbeti çok keyiflidir, işini de çok büyük bir ciddiyetle yapar. çok özenir, saygıyla eğiliriz.
- duman grubu içerisinde sanki ben burda ne arıyorum der gibi bakışları ve o ciddi duruşu ile gitarını çalan kişi.
(kermit, 21.06.2007 03:49 ~ 03:50)
- antonio banderas havası var bu adamda.ayrıca iyi müzisyen
http://www.duman.web.tr/...
- çok hassas bir kulağa sahip olduğunu defalarca kanıtlamıştır. aşmıştır. her açıdan. onlarca insan gelir geçer, bu adam bir türlü geçemez hayatınızdan. silemezsiniz. sildirmez. kültürlü, nazik, hatta bazen "abartmasan..?" dedirtecek kadar centilmen olan, sapına kadar yengeç burcu, bir o kadar da "adam gibi adam"dır. müthiş bir denge, şahane müzisyen. sevilesi.
- aman aman şarkısıyla, terbiyeli küfür etmek nasıl olurmuş göstermiş adamdır.
sıraya dizdin bizi zaman
...
|